Påskeleir for hele familien i Ulvik

Påskeleir for hele familien i Ulvik

Leiren er en fin anledning til å få med seg det kristne budskapet i påsken, samtidig som fellesskapet rommer gode samtaler, masse lek, nye venner, ski, musikk, bibeltimer, tull&tøys og fotball (absolutt ikke tull&tøys!). Leiren arrangeres på vakre Brakanes Hotell i Ulvik. Velkommen!

Om leiren

Familieleiren i Ulvik har vært fast påsketradisjon for generasjoner av barn og voksne, og blir drevet på dugnad av deltakerne. \ Leiren arrangeres på vakre Brakanes Hotell i Ulvik og gjennom påsken disponerer vi hele hotellet. Det skaper trygge rammer for små barn og foreldrene deres. Mer informasjon om hotellet på deres nettsider. 

 Ulvik er et vakkert sted å feire påske, hotellet er behagelig, maten er god for både små og store smaksløker og forkynnelsen gir input for fine samtaler både i skiløypen og med kaffekoppen om kvelden.

 Vanligvis deltar mellom 120-160 personer på påskeleiren (maks antall er 180), og vi ønsker hjertelig velkommen både «gamle» og nye familier! Flere familier forteller om en varm og raus mottakelse da de kom på leir for første gang, uten å kjenne noen.

Dagsprogram

Her er et eksempel på hvordan en dag på leir kan se ut. Husk; alle står fritt til å være med på det som føles fint. De aller fleste er sammen på familiesamlingen om morgenen, gudstjenester (i kirken på Skjærtorsdag eller Langfredag og 1.påskedag) og selvsagt måltidene. Det er viktig for oss at både små og store skal finne sin plass og puls i leiren. Noen lengter etter mye program, andre lengter etter en stille bok på altanen. Begge deler er like lov. Vi håper du finner den påskestemningen du lengter etter og at familien finner «leirlykken».

Mer info om program, priser og påmelding kommer!