Prosjekt Nettverk 2017

Prosjekt Nettverk 2017

KFUK-KFUMs Prosjekt Nettverk er et integreringsprosjekt som har som mål å skape møteplasser for ungdom mellom 15 og 20 år med ulik bakgrunn og etnisitet. Prosjektet er laget av og for ungdom gjennom en sammensetning av frivillige fra hele Bærum. Prosjektet gjennomføres i samarbeid med Bærum kommune.

Prosjekt Nettverk: Tre gjennomføringer høst 2017

KFUK-KFUMs Prosjekt Nettverk er et integreringsprosjekt som har som mål å skape møteplasser for ungdom som har bodd i Norge hele livet og ungdom som er nye i Norge ("enslige mindreårige"). Prosjektutvalget består av frivillige ungdom med ulik bakgrunn. Prosjektet har to år på rad vært støttet av Bærum kommune og samarbeider med Bærums kirkelige fellesråd og Den Norske Kirke.

I år - som i fjor - gjennomfører vi tre ganger på følgende datoer: 11. november, 10. desember og 23. januar. Alle ungdommer mellom 15 og 20 år er velkomne! Dette er et gratis arrangement, men vi tilbyr et unikt tilbud om medlemskap i KFUK-KFUM for de som ikke allerede er medlemmer. 

TREDJE GANG 23. januar 2018: BOWLING PÅ LUCKY BOWL PÅ RUD

Alle ungdommer mellom 15 og 20 år er velkomne til å bli med på bowling tirsdag den 23. januar kl. 18.30 på Lucky Bowl i Bærum (på Rud) i regi av KFUK-KFUMs Prosjekt Nettverk! 

Vi spiller i 1,5 time og koser oss. Det blir pizza fra kl. 19, i tillegg får du inkludert en drikke og is!

Vi vil gjerne vite om du kommer! Send en sms eller melding til Margrethe Steinert på tlf. 48 15 95 91. 

 Det er siste gang av Prosjekt Nettverk dette semesteret, så vi håper å se deg!!

ANDRE GANG 10. DESEMBER: JULEKOS i Ruglandveien

Den 10. desember inviterer gutta i bofellesskapet i Ruglandveien alle ungdommer i Bærum til en ettermiddag med peppekakebaking, quiz, FIFA-spilling og kortspill bla. gabong! Her kan du henge, ha det gøy, vinne premier og få mange nye venner! Gi gjerne beskjed at du kommer på Facebook-eventet her

Tidspunkt: kl. 13 til kl.16
Oppmøte: Ruglandveien 111-113
Kontaktperson: Margrethe Steinert tlf. 48 15 95 91

BLI EN DEL AV VÅRT NETTVERK PÅ PROSJEKT NETTVERKS FACEBOOK ELLER BLI KJENT MED ARRANGØR ASKER OG BÆRUM KRETS!


FØRSTE GANG: 11. november:  Bærum Race

I samarbeid med Bærums kirkelige fellesråd og Den Norske Kirke gjennomfører KFUK-KFUM Asker og Bærum krets Bærum Race - et rebusløp i Bærum. Ungdommene deles opp i blandede grupper, basert på alder, kjønn og etnisitet. Deretter blir ungdommene utfordret innenfor ulike poster i flere deler av Bærumsområdet. Vi starter opp i Sandvika og ender opp ved Buruvann der vi griller og koser oss. Her blir også vinneren utnevnt! 

Oppmøte: lørdag 11. november kl. 12.00 - Sandvika torg ved stasjonen

Facebook arrangement her og påmeldingen her.
Kontakt

Har du spørsmål, så ta gjerne kontakt med oss! 

Frivillig prosjektleder: Ninni Unneberg tlf. 930 93 670

Ansatt koordinator: Margrethe Steinert tlf. 481 59 591