Pysjcup 2017 Østlandet

Pysjcup 2017 Østlandet

Sett av natta mellom 17. og 18. november! Da er det igjen tid for Pysjcup i Heggedalshallen. Ungdom fra Asker, Bærum, Akershus og Oslo møtes til nattvolleyballturnering i klassene Blod og Tøffel. Både spillere og heiagjenger er hjertelig velkommen!

Er din ungdomsgruppe, Ten Sing eller SportY gira på å spille volleyball hele natta? Det blir liv og leven, heiing, fellesskap, konkurranse og stemning. 

Arrangementet er rusfritt. 

Det er enhetslederne som melder på sine grupper. Siste frist for påmelding er 3. november.  Påmeldingsfristen må overholdes da vi trenger tid til å få til et godt kampprogram. Alle påmeldte lag må stille! Vær tidlig ute, det kan bli fullt. 

I år begynner vi innslipp kl. 20.00 og programmet begynner tidligere for å sørge for at lagene skal få spille flere kamper. 

Det er seks spillere på banen i tillegg til innbyttere. Hver gruppe som stiller med ett eller flere lag, må melde på minst en dommer, en lagleder og en voksenvakt. En spiller kan ikke spille på flere lag. Det skal til en hver tid være tre av hvert kjønn på banen. Det konkurreres i to klasser.

Tøffelklassen

Denne klassen er for dem som ikke har et alt for sterkt konkurranseinstinkt, men som synes at det er morsomt å spille volleyball, og tar det hele som show. Tøffelklassen er ikke for de som spiller volleyball aktivt.

Blodklassen

Denne klassen er for de som har spilt litt volleyball før. Konkurranseinstinktet er kanskje noe høyere, men det er fremdeles bare morsomt å spille volleyball!

I tillegg blir det KAMPROPKONKURRANSE, der det blir pokal til laget med det beste kampropet. Vær kreative og still forberedt så ender kanskje pokalen hos dere! I tillegg premieres den gruppa som lager mest SHOW OG STEMNING gjennom natta. Still gjerne med egen heiagjeng!

PRIS

Det koster 800 kr per lag som melder seg på. I tillegg betaler hver enkelt deltaker 50 kr som blir gitt som gave til KFUK-KFUM Global. Disse betales direkte til Global via Vipps på nr. 12724 og merket med "Gave Pysjcup". Dette kan gjøres ved ankomst. 

Praktisk om påmelding

Enhetsleder må melde på ALLE som skal være med på Pysjcup, også de som ikke skal spille på lag. Alle deltakerne registreres i Connect, både voksenledere (to per enhet) og ungdommene. De som skal spille på lag melder seg på i google -skjemaet under her. 

Her er en skrittvis forklaring på hvordan melde på ditt reisefølge: 

1. Trykk på den blå knappen til høyre på denne siden.

2. Velg enheten du skal melde på.

3. Søk opp deg selv og trykk meld på. I nedtrekksmenyen til høyre velger du det antallet lag du skal melde på. Velg også hvilken rolle du skal ha/kan ta på deg.

4. Gå på reisefølgevalg og velg om dere skal delta i kampropkonkurransen eller ikke. 

5. Søk så opp alle deltakerne/andre ledere som skal være med. Om noen skal dømme kan dette registreres her. 

6. Tilslutt er det viktig at du skriver hvem som skal spille på hvilke lag i Google-skjemaet på denne siden. 

Det er viktig at reisefølgeleder velger antall lag hun skal melde på og betale for. Det sendes ut giro i etterkant av arrangementet. Hver enkelt deltaker Vippser 50 kr til Global på nr. 12724, vi vil helst ikke at det betales kontakt. Pengene går uavkortet til KFUK-KFUM Global sitt arbeid. 

Skjema for lagpåmelding:


Transport

Tog L1 til Spikkestad fra Oslo S passerer Sandvika, Asker og stopper i Heggedal. Derfra går dere opp bakken til hallen (ca. 5 min. gange) Toget hjem går fra Heggedal lørdag morgen etter finalen som spilles ca. kl.06.00. Vi regner med å være ferdig med premieutdeling og rydding innen kl. 07.30. Det er også godt med parkeringsplasser. Alle deltakere som kommer og går må bli sjekket inn og ut i våre datasystemer. 

Kontakt

Har du spørsmål eller trenger med informasjon ta kontakt med  

Eli Marie F. Johnsen (programkoordinator), eli.marie.johnsen@kfuk-kfum.no, 975 25 160


Filer for nedlasting