Pysjcup 2018 Oslo og Akershus

Pysjcup 2018 Oslo og Akershus

Klar for Pysjcup 16.-17 november? Da lager ungdom fra Asker, Bærum, Akershus og Oslo fantastisk stemning hele natten! Vi møtes til nattvolleyballturnering og sjansen til å vinne fire ulike pokaler. Både ungdomsledere, spillere og heiagjenger er hjertelig velkomne! Hvem vinner årets pokaler, tror du?

Vi håper å se alle engasjerte ungdom på årets nattvolleyballcup, Pysjcup, den 16.-17. november! Pysjcup er et av KFUK-KFUMs mest populære arrangementer og gjennomføres av en gjeng av engasjerte frivillige hvert år for våre ungdomsgrupper i Oslo og Akershus. Her får gruppene kjenne på samhørigheten og identiteten til gruppa både gjennom å spille sammen og heie på sine lagmedlemmer. Samtidig er Pysjcup en arena for å møte annen ungdom i regionen og hilse på nye og gamle venner!

Antrekk: Alle antrekk er akseptert, men vi synes det er ekstra artig når man har på seg treningstøy, pysj, elefantkostyme, badekåpe, one-piece, en kreativ hatt og alt annet moro!  

Vi åpner dørene til innsjekk kl. 20:00! Velkommen! 

Sted

I år har vi sikret oss god plass på selveste Bærum Idrettspark!
Adresse: Hauger Skolevei 36 ved Rud videregående skole. 

Fra Sandvika, ta buss 160 i retning Rykkin til Hauger.
Fra Oslo sentrum, Jernbanetorget, ta t-bane linje 3 retning Kolsås til Haugers, så 5 min å gå. 

Info om lagene

Alle deltagere, heiegjenger, reisefølger, voksenledere og lag må melde seg på i Connect (se nederst for mer info).

Det er seks spillere på banen i tillegg til innbyttere. Hvert lag må stille med en dommer. I tillegg blir alle grupper meldt på vaktskift - alle vakter må være over 18 år. Alle påmeldte lag må stille - vær tidlig ute, det kan bli fullt. Vi sikrer at hver gruppe har en markert plass på tribunen! Husk at vi må ha lag med likevekt av jenter og gutter i hvert lag. 

Vi sender ut informasjon om arrangementsreglement, vaktliste, opprydning m.m etter påmeldingsfristen.

LAG I Tøffelklassen

Hvem vinner årets tøffelpokal? Vi som spiller i tøffelklassen synes det er artig å være med å spille, men volleyball er ikke liv og død. I tøffelklassen kvalifiserer du hvis du har spilt volleyball en gang før eller bare har lyst å prøve det for første gang! Vi mener det viktigste er å delta... men pokalen - den skal vinnes! 

LAG I Blodklassen

Hvem vinner årets blodpokal? Vi som spiller i blodklassen mener volleyball er blodigste alvor! Vi har et sterkt konkurranseinstinkt og vi vil vinne blodpokalen! Vi har kanskje allerede spilt i tøffelklassen et par ganger og vil nå prøve oss på blodklassen, eller vi er sikre på at vi er gode nok til å vinne! Vi mener også det viktigste er å delta... men kampen skal bli hard og pokalen er vår! 

I tillegg er det mulig for gruppene å vinne pokaler innenfor to andre klasser, kamprop og showprisen:

Kamprop

Alle lag må stille med et kamprop! Her er muligheten til å komme med et kult kamprop som får oppmerksomhet. Vær kreative, start tidlig med å planlegge og imponer våre dommere, så ender kanskje pokalen i deres hender på slutten av natta! Det vil stå i programmet når kampropet fremføres. 

ShowprisEN

Showprisen utdeles til den gjengen som er flinkest å motivere lagmedlemmene sine som er ute på banen. Her kan dere ta i bruk kampropet eller heie for å motivere spillerne deres og gi dem ekstra motivasjon til å vinne pokalen! Still gjerne med egen heiagjeng!

DROP-IN-aktiviteter midt på natta

Selv om vi har ny hall i år så holder vi på Pysj Cup-konseptet, men introduserer utvidet opplegg for å redusere ventetid og møte de gruppene som faller tidlig ut av turneringen. Vi introduserer drop-in-aktiviteter i pausen slik at det blir lettere å holde seg våken og bli kjent på tvers av grupper. Aktiviteter man kan velge mellom: 

Kortspillet Gabong- vi inviterer til Gabongspilling utenfor kiosken. Innføringskurs vil bli gitt til dem som ønsker å lære seg spillet! Forbered deg ved å lese Gabonggrunnlov.pdf!

Kanonball - uformell kanonball blir spilt i volleyballhallen. Her er det alle mot alle - målet er å holde seg i live!

Kahoot - for alle som bare vil chille på tribunene så kan dere bli med på kahoot! Vi kjører noen testkahooter i pausen. Kl. 5 blir det hovedkahoot der man kan vinne premie! 

Påmelding

Påmeldingen er åpen. Absolutt siste påmeldingsfrist for lag: 9. november!! Det er mulig å melde på enkeltpersoner/etterslengere i etterkant av denne påmeldingsfristen når påmeldingen åpner igjen for dette formålet mandag den 12. november. 

Påmelding gjøres på kun på én måte i år: ALLE deltagere på arrangementet, inkludert voksenledere, meldes inn i Connect. Påmeldingsfristen må overholdes da vi trenger tid til å få til et godt kampprogram.

Enhetsleder må melde på ALLE som skal være med på Pysjcup, også de som ikke skal spille på lag. Alle deltakerne registreres i Connect, både voksenledere (minst en per enhet) og ungdommene. Lagene meldes også på i Connect ved lagnavn. Dere holder selv oversikten over hvem som spiller på lagene deres. 

NB! Enhetslederen som melder på - men ikke skal være med på Pysj Cup - må også meldes på!! Dette er grunnet den tekniske løsningen med fakturautsending. 

Her er en skrittvis forklaring på hvordan melde på dine ungdommer og deg som reisefølge/ansvarlig voksenleder i Connect:

1. Trykk på den blå knappen til høyre på denne siden. 

2. Velg enheten du skal melde på. 

3. Søk opp deg selv og trykk meld på. 

Er du en enhetsleder som melder på, men ikke skal være med, så velg antall lag og "ingen lederrolle". Vi vet da at du ikke kommer, men at fakturaen sendes til enheten i ditt navn. 

Er du en voksenlederen som skal være med gruppen på Pysj Cup, velge du i nedtrekksmenyen enten antall lag (hvis fakturaen skal sendes til deg) eller "voksenleder pris 0,-" (hvis du er en annen enn fakturamottaker), og deretter rolle som "leder". 

Det MÅ være en person som velger alternativ med antall lag, slik at fakturaen kan sendes til enheten i forkant. Derfor må enhetsleder også være påmeldt i systemet. 

4. Meld dermed på alle deltagere som skal være med på Pysj Cup. De registreres under alternativet "Deltager, pris 100.-". En eller flere av deltagerne må meldes på som dommer avhengig av hvor mange lag dere skal ha. Det skal meldes på en dommer per lag. 

5. Trykk deretter på "reisefølgevalg" i påmeldingen. Der registrerer du navn på lagene og hvilke klasse de ulike lagene skal spille i. 

Pris

Kr. 600 kr per lag
Kr. 100 pr deltager. I år vil støtten til Global inngå i deltagerprisen. 

NB! Vi tar ikke imot kontanter for deltager/lagpriser! Vi sender ut sms med faktura i forkant av arrangementet. Vi tar kun imot Vipps og kortbetaling i kiosken. 

Utsending av fakturaer: Det sendes ut faktura i forkant av arrangementet. Faktura for lagpris sendes til enheten og deltagerfaktura til hver enkelt deltager. Gi beskjed til Margrethe i forkant om du ønsker en samlefaktura for lagpris og deltagerpris, eller om du ønsker at deltagere får faktura tilsendt enkeltvis. 

Deltagerfond  

KFUK-KFUMs Deltakerfond har som mål å gi barn og ungdom fra familier med en utfordrende økonomisk situasjon mulighet til å delta på KFUK-KFUM-arrangementer og -aktiviteter som de ellers ikke hadde hatt råd til å være med på. Les mer her.

Kontakt

Har du spørsmål? Ta kontakt med programkoordinator i KFUK-KFUM Region Oslo og Akershus, 

Margrethe Steinert tlf. 481 59 591, margretheds@kfuk-kfum.no

Filer for nedlasting