Sensommertreff 2018

Sensommertreff 2018

Friluftsliv, fellesskap, kultur og åndelig påfyll for godt voksne. Merka turstier og klare fjellvann utenfor døra. Hver dag har vi bibeltime og annet felles program, som temakveld, nattverdgudstjeneste, salmekveld m.m. Bibeltimeholder treff 1: Laila Riksaasen Dahl. På treff 2: Sverre Kragset

Sensommertreff uke 1 er fra 14-20. august

 Sensommertreff uke 2 er fra 21-27. august 

Det er noen få plasser igjen på treff 1 og treff 2

Hver uke har plass til ca 50 deltakere. Påmelding starter 1.mars.

RØDUNGSTØL 

På Rødungstøl høyfjellshotell, i Bergsjøområdet i Ål kommune har vi funnet vår nye oase i høyfjellet. Her er det merkede turstier og klare fjellvann rett utenfor døra og området ellers har mye spennende å by på. Hver dag har vi bibeltime, og noe felles program, som for eksempel temakveld, nattverdsgudstjeneste, salmekveld m.m. 

Du kan ta tog til Ål fra Bergen og Oslo og ta buss derfra direkte til hotellet. Kjører du bil Bil til Ål så ta av mot Vats mellom Ås og Torpo,  Rødungstøl høyfjellshotell ligger i Bergsjøområdet, 28 km fra Ål sentrum. 

PROGRAM: 

På hotellet er det frokost, lunsj (eller påsmurt niste) og middag hver dag. Hver formiddag, fra onsdag til lørdag, er det bibeltime i Vats fjellkyrkje onsdag til lørdag. Etter bibeltimene kan vi legge ut på tur i det flotte området. Du kan gå langt, du kan gå kort, du kan gå i terrenget, eller du kan gå på vei, velg det som passer best for deg. Hver dag blir det minst én tur med leder. En av dagene planlegger vi en tur til Reineskarvet, forutsatt at værforholdene er greie, for de som ønsker en litt mer utfordrende langtur.

BIBELTIMER: 

BIBELTIMEHOLDER SENSOMMERTREFF UKE 1: LAILA RIKSAASEN DAHL 

Laila Riksaasen Dahl jobbet først i skoleverket , var deretter kateket i Nittedal i fire år, før hun hadde undervisningsstillinger på Menighetsfakultetet fra 1984-1995. Laila ble ordinert til prest i 1995 og var menighetsprest i Nittedal fra 1995-2003, da hun ble biskop i Tunsberg. Laila har holdt bibeltimer på Rødungstølen flere ganger.

BIBELTIMEHOLDER SENSOMMERTREFF UKE 2: Sverre kragset

Sverre Kragset er utdannet fra Norges Idrettshøgskole og Menighetsfakultetet. Han har lang fartstid i KFUK-KFUM helt fra oppveksten på Sunnmøre. Sverre har blant annet vært idrettssekretær og leder i KFUM-kameratene i Oslo, og frem til pensjonsalderen var han kirkeverge på Romerike.

PRIS OG PÅMELDING: 

Påmeldings-/administrasjonsgebyr:

  • 825 kr pr deltaker hvis medlem av Norges KFUK-KFUM, KFUK-KFUM Speiderne eller Y's Men
  • 925 kr pr deltaker hvis ikke medlem
Giro blir sendt ut etter påmelding.

  • Dobbeltrom: 775 kr pr. pers./pr. døgn 
  • Enkeltrom: 875 kr pr. pers./pr. døgn 

Oppgjør skjer direkte til hotellet ved ankomst. Prisen dekker frokost, lunsj og middag under treffet. Det blir tilbud om lunsj på hotellet 3 dager, og medbrakt niste 2 dager (+ evt. matpakke avreisedag for de som kjører langt). Middagen er 3-retters med kaffe. Første ettermiddag blir det kaffe og kaker ved ankomst. De andre kveldene blir det satt fram kaffe og kaker oppe i fellesrommet.

 I tillegg må du regne med litt ekstra utgifter til fellesturene. 

Innrykket er tirsdag ettermiddag, da serveres det kaffe fra kl 16. De som ev. kommer tidligere på dagen, må regne med å vente litt til rommene er klare, og vi kan ikke garantere at du kan få kjøpt lunsj den dagen. Treffet åpner offisielt med middag kl. 18.00. Avreise er like etter frokost på mandag. 

Ved spørsmål om påmelding Ring 22 99 15 10 eller send epost til medlem@kfuk-kfum.no

Hjertelig velkommen! Hilsen komiteen:

  • Nina Solberg Nygaard og Bjørn Nygaard (tlf. nr. 93868040)
  • Karin og Bjørn Solberg 
  • Bjørg og Helge Vold
  • Ørnulf og Jartrud  Elseth