Sommerleir på Vigdarheim

Sommerleir på Vigdarheim 2017

KFUK-KFUM ønsker å gi deg en morsom og minnerik sommer. Vi inviterer derfor til Familieleir 7.-10.juli 2017 og Tweenleir for 10-14-åringer 10.-13.juli 2017 på Vigdarheim leirsted i Sveio.

Sommerleir på Vigdarheim 2017 - flyger.pdf

Pris 

Kr.450,- for medlem
Kr.600,- for ikke-medlem (medl.skap koster kr.100,-) Ta kontakt om dere trenger hjelp økonomisk for å kunne delta. Vi har deltakerfond som sikrer at alle kommer med uansett økonomi!

Påmelding 

Påmelding her på nettsiden eller send mail med påmelding til rovnug@gmail.com . Husk: hvilken leir skal dere på, navn på deltaker(e), fødselsdato, kontaktperson, adresse, telefonnummer og e-post.

Kontaktinformasjon

Leirsjef Gunvor Ådnøy Eriksen. Tlf. 47451964. E-post: rovnug@gmail.com

 KFUK-KFUM Haugesund: Marit Brathole. Tlf.99643802. E-post: haugesund@kfuk-kfum.no

Kort om leirene

FAMILIELEIR 7.-10. JULI 

 Ta med deg familien og dra til nydelige Vigdarheim leirsted. Utfordre deg selv med å prøve noen helt nye aktiviteter, bli kjent med andre, eller bare senk skuldrene helt og slapp av. Her er det det ting å finne på for hele familien. Vigdarheim har mye å by på, og det er muligheter for store og små, både ute og inne. Ballspill, kanopadling, bading er bare noe av det som står på menyen. Nyt et par dager med ordentlig familiekos, og opplev ekte leirfølelse.

TWEENLEIR (10-14 år) 10.-13. JULI 

Bli med til Vigdarheim leirsted og skap morsomme sommerminner! Her skal vi finne på masse gøy, kanskje noe du aldri har prøvd før? Vi skal kose oss med spill og lek, kveldsunderholdning, mat på bål, kanopadling og forhåpentlig sol og bading . Få nye venner og fyll noen dager av sommeren med et skikkelig eventyr. Kanskje har vi ledere en liten overraskelse på lur? Vi vil ikke avsløre for mye. Ta med deg en venn, eller flere. Håper å se deg der!

Om Vigdarheim 

Vigdarheim ligger 20 minutters kjøretur utenfor Haugesund. Ta kontakt om det trengs hjelp med transport ut. Se vigdarheim.org hvis du vil ta en nærmere kikk på leirstedet.