Sommerleir Vier 2017

Sommerleir Vier 2017

Vi har også i år 3 leirer på Vier for barn og ungdom. (du velger leir i påmeldingsalternativ i neste vindu) 5 dager med masse aktiviteter og leker. Nye venner, gode minner, jakta på skatta, bading osv. Vi gleder oss masse til leir, og håper du også gjør det!

Vi har 3 leirer på Vier i sommer:

  • Barneleiren 2.-4. klasse (født 2007-2009) 29.juli - 2. august 
  • Tweens-leiren. 5.-7. klasse (født 2004-2006) 3.-7. august
  • Ungdomsleiren 8.-10. klasse (født 2001-2003) 9.-13. august

Program på sommerleir

På Vier har vi mange kjekke aktiviteter og samlinger. Du får høre fra bibelen, du får padle i kano, du får bade hver dag, du får snope i kiosken, og mye mye mer. 

Jakta på Skatta har blitt tradisjon, hvor barna og ungdommene deles inn i lag og jobber sammen hele uken med ulike oppgaver, for å til slutt være den gruppen som finner skatten. Leir på Vier er et minne for livet, og vi håper mange vil være med i år også! 

Ca. 20 ledere har allerede begynt å planlegge leirene, og gleder seg veldig til å bli kjent med mange nye barn og ungdom. 

Pris og påmelding: 

Påmeldingen åpner 1. mars. Trykk på "påmelding" knappen i høyre kolonne. Logg inn med mobilnr. og passord for å melde deg på. Hvis du ikke er medlem, mottar du et engangspassord for innlogging. Påmeldingsfristen er 1. juni. 

Leirene koster 2100,- 
Medlemspris 1800,- (for alle medlemmer i KFUK-KFUM) 

Er du ikke medlem i idrettslag eller andre grupper i kfuk-kfum, kan du opprette medlemskap direkte i ynglingen. Kryss av for "bli medlem" når du melder deg på. Medlemskapet koster 150,- (200 for de over 16 år), og varer ut året.

UFORDRENDE ØKONOMI? VI VIL HA ALLE MED! SØK VÅRT DELTAKERFOND!

Vi vil at alle barn og ungdom skal har mulighet til å delta på våre leirer. Dersom det med betaling er vanskelig, så ikke nøl med å ta kontakt, så finner vi sammen en løsning. 

Mange barn og unge vokser opp i familier som har en sårbar økonomi og som ikke har råd til å la barna delta i organiserte fritidsaktiviteter. KFUK-KFUMs deltakerfond skal bidra til at alle barn og unge i vår organisasjon kan være med, uavhengig av familiens økonomi. Søk vårt deltakerfond om støtte til deltakelse på våre ukentlige aktiviteter og arrangementer.