Sommerleirer Vier 2018

Sommerleirer på Vier

Vi har også i år 3 leirer på Vier (du velger leir i påmeldingsalternativ i neste vindu) Rogaland krets inviterer til ungdomsleir 9.-13. mai. Ynglingen til barneleirer i juni og juli/august. Nye venner, gode minner, jakta på skatta, bading og masse moro. Vi gleder oss!

Vi har 3 leirer på Vier i VÅR/SOMMER:

  • Ungdomsleiren 8.-10. klasse (født 2002-2004) 9.-13. mai
  • Barneleiren 2.-4. klasse (født 2008-2010) 22.-24. juni
  • Tweens-leiren. 5.-7. klasse (født 2005-2007) 31. juli - 4. august


Program på sommerleir

På Vier har vi mange kjekke aktiviteter og samlinger. Du får høre fra bibelen, du får padle i kano, du får bade hver dag, du får snope i kiosken, og mye mye mer. Jakta på Skatta har blitt tradisjon, hvor barna og ungdommene deles inn i lag og jobber sammen hele uken med ulike oppgaver, for å til slutt være den gruppen som finner skatten. Leir på Vier er et minne for livet, og vi håper mange vil være med i år også! Ca. 20 ledere har allerede begynt å planlegge leirene, og gleder seg veldig til å bli kjent med mange nye barn og ungdom. 


pris og påmelding

Trykk på "påmelding" knappen i høyre kolonne. Logg inn med mobilnr. og passord for å melde deg på. Hvis du ikke er medlem, mottar du et engangspassord for innlogging. Påmeldingsfristen er  

Leirene koster 2100,- 

Medlemspris 1800,- (for alle medlemmer i KFUK-KFUM) 

Er du ikke medlem i idrettslag eller andre grupper i kfuk-kfum, kan du opprette medlemskap direkte i Ynglingen. Kryss av for "bli medlem" når du melder deg på. Medlemskapet koster 200,- og varer ut året. 


utfordrende økonomi? vi vil ha med alle! søk vårt deltakerfond

Vi vil at alle barn og ungdom skal har mulighet til å delta på våre leirer. Dersom det med betaling er vanskelig, så ikke nøl med å ta kontakt, så finner vi sammen en løsning. Mange barn og unge vokser opp i familier som har en sårbar økonomi og som ikke har råd til å la barna delta i organiserte fritidsaktiviteter. KFUK-KFUMs deltakerfond skal bidra til at alle barn og unge i vår organisasjon kan være med, uavhengig av familiens økonomi. 

Søk vårt deltakerforn: https://kfuk-kfum.no/bli-med/deltakerfond om støtte til deltakelse på våre ukentlige aktiviteter og arrangementer.