Leirferie for hele familien med kristent fellesskap i et livsbejaende miljø på en idyllisk sørlandsperle utenfor Tvedestrand. Sceneprogram med proft husband og åtte parallelle, aldersinndelte bibeltimer hver dag. Aktiviteter tilpasset alle aldersgrupper. Egne leirer for ungdom. Camp ute eller bo inne. Velkommen til leir! Prisene som kommer opp er uten fratrukket rabatt(tidlig/medlem), dette regnes ut ved påmelding.

Påmelding starter 8.mars

RISØYA 

Risøya ligger idyllisk til like utenfor Tvedestrand rett ved Lyngørporten. Her er svaberg, utsyn til hav, Lyngør fyr, gode bademuligheter, skogsområder og stier å rusle på, en fredelig plass på jorda. Her er muligheter for å campe ute i egen vogn eller eget telt, eller bo inne på rom på Risøya folkehøgskole.

ALDERSINNDELTE GRUPPER 

Barna er delt inn i grupper etter alder. Blå, rød, grønn og gul gruppe har bibeltimer om formiddagen og egne kroer og aktiviteter om ettermiddagen og kvelden. Det er hobbyaktiviteter og barnekor, idrett, dans, klatring, volleyball, fotball. Vi også har en egen ROSA gruppe. Det er for barna 0-3 år. Dette vil være en type "Åpen barnehage"-gruppe, det vil si at en av foreldrene er med.

EGNE LEIRER FOR UNGDOM 

Det er tre ulike ungdomsleire med eget opplegg og egne ledere. Ungdommene sover i egne teltleire på egne områder på øya. De yngste ungdommene kan også velge å sove sammen med foreldrene sine. Her er det fleksible ordninger. Noen trenger en overnatting eller to sammen med foreldrene før de slipper seg helt løs i teltleiren. Leirene er aldersdelt slik:

U1: FOR 12-13-ÅRINGER (DEG SOM SKAL OPP I 7. OG 8. KLASSE) 

U1 har sitt leirområde mellom campen og folkehøgskolen. Her bor de i en egen lavoleir, og de erfarne ungdomsledere er med på å skape en lun og trivelig stemning i leiren. Aktivitetene varierer fra kjekke formings- og idrettsaktiviteter, til bading, fisking, soling og fritid. De har selvsagt sine egne bibeltimer. Høydepunktet er ofte torsdagskvelden da de arrangerer den store gulljakten i skogen sent om kvelden.

U2: FOR 14-18 ÅRINGER (FOR DEG SOM SKAL OPP I 9, 10 KLASSE, 1. OG 2. VIDEREGÅENDE) 

U2 er spekket med kjekt program. Det er aktiviteter og opplegg knyttet til drama, musikk, sang, dans og idrett. Disse foregår både inne og ute. Ungdommene pleier sammen å sette opp en forestilling fredag kveld som kalles U2π. Denne øver de til gjennom uka. Alltid en flott opplevelse! Et av leirens mange høydepunkt både for de som deltar og de som ser på! På kveldene har ungdomsleirene egne kveldskroer.

U3: 18 ÅR + (FOR DEG SOM SKAL OPP I 3. KLASSE PÅ VIDEREGÅENDE) 

Både U2 og U3 deltar på fellesaktiviteter i leiren som Globalløp/Globalmarked og idrettsdag, men har egne bibeltimer. U3 vil ha det meste av programmet sitt sammen med U2, men vil ha noen egne samlinger. Ungdommene spiser fellesmåltider inne på folkehøyskolen og har egen sal med scene. Det er mulig å melde seg på U2 og U3 som enkeltdeltager, uten å reise med familien. Ta med telt! Merk! Avtal gjerne hvem du skal bo i telt med på forhånd, men husk at det er lederne som har siste ord når det gjelder fordeling i teltene. Vi skal alle sørge for at ALLE har et telt å sove i. Det er både hjerterom og "teltrom" både på U1, U2 og U3!

PRAKTISK INFO

BO OG MATALTERNATIVER 

Sommertreff på Risøya åpner for å campe ute eller bo inne på Risøya folkehøgskole, og du kan velge om du vil tilberede maten selv eller om du vil betale for å gå til dekket bor. Her har du alternativene: Bokstavene A-B-C finner dere igjen i påmeldingen.

A) Overnatting på 2-mannsrom i Risøya folkehøgskoles hovedbygg eller litt større rom i Skipperstua. Plass til 1-2 madrasser på gulvet. To tomannsrom deler toalett, bad og kjøkkenkrok (dubletter) Noen få 3-manns finnes også. Alle måltider i skolens spisesal er inkludert i prisen. Sengetøy medbringes eller leies (kr 100,- pr. sett).

B) Camping i medbrakt telt, campingvogn eller båt. Alle måltider inkludert i prisen. Det er sanitæranlegg på teltområdet. Teltområdet ligger ca. 300 m fra folkehøyskolen.

C) Camping i medbrakt telt, campingvogn eller båt. Kun et grillmåltid (fredag) inkludert.

U1-2-3: Deltakerne bor i medbrakt telt på eget leirområde. Alle måltider er inkludert i prisen.

DUGNADSLEIR 

Som en del av en leir og et feriefellesskap er det noen oppgaver vi trenger en håndsrekning fra deg for å få gjennomført. Greie, konkrete oppgaver som f.eks. vaffelsteking til kveldskro, nattevakt to timer en kveld i ungdomsleirene, vakt ved båtutlån, bassengvakt, lystenner i fjellkirka, grilling, registrering på globalløpet, kioskvakt i campen. Dette gir deg sjansen til å bli kjent med nye gjennom en liten dugnadsinnsats. Du bidrar til en vellykket leir hvor alle har en plass i fellesskapet! Du foreslår selv hvilke dugnadsoppgaver som kan passe for deg når du melder deg på.

 INNSJEKK OG UTSJEKK 

  • Det er mulig å komme til Risøya allerede på søndag, men det offisielle programmet starter ikke før på mandag. 
  • MANDAG kl 15:00-17:00 mandag Innsjekk på Risøya. 
  • Kl 17:00: Informasjonsmøte for de som er på leiren for første gang. 
  • Kl 17:30: orienteringsmøte for foresatte på U1. 
  • Kl 18:00-19:00: Middagsservering. 
  • Kl 19:30: Åpningsshow i gymsalen. 
  • LØRDAG kl 10-11 avslutningsshow, pakke sammen, takk og farvel for i år.   

Priser 2017

priser Risøya.pdf

INFOSKRIV KOMMER PÅ EPOST 

Er du en av årets deltakere vil du motta Risøyaposten - et infoskriv om leiren - på epost i midten av juni. Der vil du finne mer utførlig informasjon.