STYLE kurs

STYLE kurs

STYLE er en forkortelse for Styre- og Lekekurs. Her samles alle ungdomsstyrene i Buskerud en helg på Blestølen for å utveksle erfaringer og bli inspirert av hverandre! Vi skal bli bedre kjent, lære av hverandre, lære hva det vil si å sitte i et styre og sist men ikke minst: vi skal leke masse!


SERIØS LEKING

Dette er først og fremst et styrekurs hvor deltakerne får undervisning og innføring i hvordan man driver en Ten Sing gruppe som et styre. Hva er styrets ansvar? Hvordan skal man styre en Ten Sing gruppe? Hvem gjør hva? Hvordan fungerer et demokrati? Slike spørsmål og andre spørsmål som du som deltaker har skal vi svare på denne helgen.

STYREKURS

Leker er en veldig viktig måte å bygge relasjoner og skape samhold i en gruppe. Ten Sing har lange tradisjoner med leking og et rikt repertoar av leker som brukes aktivt. På STYLE-kurset kler vi på oss forskerbrillene og går i dybden på hva det vil si å leke. Vi skal leke masse og ha det gøy, i tillegg til at vi skal evaluere lekene for å bevisstgjøre oss selv på hva som skjer når vi leker. 

BLI KJENT MED NYE MENNESKER

Ideen bak kurset er å opprette et forum hvor styrene i Ten Sing gruppene i Buskerud krets kan møte hverandre, bli kjent med hverandre, lære av hverandre og ikke minst bli inspirert av hverandre! Du kommer garantert til å dra herfra med nye venner! =) 

LÆRE BORT OG LÆRE AV DE ANDRE

Felles for alle styrene er at de driver hver sin Ten Sing gruppe. Alle gjør det på sin måte og alle har fått med seg gode og dårlige erfaringer. På STYLE-kurset skal vi dele disse erfaringene med hverandre, hjelpe hverandre til å drive Ten Sing på best mulig måte og ikke minst være visjonære sammen

Seminarer

  •  Styrekurs 
  • Spørretimen 
  • Lekeseminar del 1 
  • Ettårsmål for alle enheter 
  • Info om LIV Connect, Spekter +++ 
  • Lekeseminar del 2 

Spørsmpål

Har du spørsmål kan du ta kontakt med Kim Andre Vian (kim@kfuk-kfum.no/95163882) eller Turid Werrum (turid.werrum@kfuk-kfum.no/93030485)