Ten Sing Norway 18/19 show + seminar

Ten Sing Norway 18/19 show + seminar

Ten Sing Norway inviterer alle Ten Singere til show med tilhørende seminarer! Du får gode tips du kan ta med deg tilbake til din lokale gruppe. Velg det seminaret du ønsker, få middag på kjøpet, og se Ten Sing Norway Showet sammen med andre engasjerte ten singere. Kom og bli inspirert!

SEMINARER 

Seminarene man kan velge mellom er: 

1. Dans 

Hvis du vil prøve deg på dansegulvet eller allerede veit hvordan det ser ut kan danseseminar være noe for deg. Her skal du få lære noe av dansen fra showet slik at du kan bli å danse fra scenen hvis du vil. Seminaret er åpent for alle og krever ingen forkunnskaper.

2. Drama 

På dramaseminaret kan du få utforske din egen og andres kreativitet. I tillegg får du innblikk i en del av showet Ten Sing Norway setter opp. Det vanker også en sjanse til å komme på scenen under showet. Seminaret er åpent for alle 

3. «Ten Sing idéen»

På dette seminaret ønsker vi å opplyse og utfordre deltagerne på den ideologien som Ten Sing bygger på. Her vil du lære om noen av grunnideene bak Ten Sing og bli bevisstgjort på din egen praksis som ten-sing leder. Seminaret passer for deg som allerede har noe erfaring fra Ten Sing. 

4. «Show med mening»  - om showprosess

På dette seminaret ser vi på prosessen med å sette opp et show, fra ide til ferdig produkt, og Ten Sing Norway deler erfaringer direkte fra egen showprosess. Seminaret passer for deg som allerede har noe erfaring fra Ten Sing. 

EGET OPPLEGG FOR KONIFIRMANTGRUPPER 

Vi ønsker også å invitere konfirmantgrupper til Rønningen denne dagen! Det lages et eget opplegg for konfirmanter som går parallelt med Ten Sing seminarene. Dette opplegget vil ledes av både ledere og deltagere fra Ten Sing Norway. Tema knyttes opp til tematikken i showet men skal kunne erstatte en vanlig konfirmantsamling. Konifrmanetene får videre med seg showet og det er en god anledning til å motivere konfirmantene til å bli med i videre arbeid. 

MØTEPUNKT FOR VOKSENLEDERE 

Mens deltagerne er på seminar ønsker vi å samle voksnelederne til en egen økt med input og samtale rundt det å være voksneleder i Ten Sing.

Mer info følger. Sted: Rønningen Folkehøgskole Tid: Søn 28. okt, kl. 14.00 – 17.30 Pris: 150 kr (inkludert middag) Billettsalg/påmelding gjøres via "Påmeldingsknappen" øverst på siden.