Ten Sing Norway besøker Agder

Ten Sing Norway besøker Agder

Ten-Sing Norway kommer til Grimstad 5. november! Fra kl 18.00 – 19.30 blir det seminarer for deg som går i Ten-Sing. Fra kl 20.00 – 21.15 leverer Ten-Sing Norway et forrykende show som alle er velkommen til å se! Kun kr 50!

TEN SING NORWAY INVITERER TIL SITT 31. SHOW:

Born to be free! 

Showet inneholder tanker rundt individ og samfunn, frihet som konsept, og KFUK-KFUMs grunnverdier summert opp i slagordet «Vær deg selv, stå opp for andre» Vi ønsker å sette fokus på globale problemer og lokalt arbeid. KFUK-KFUMs Ten Sing-arbeid jobber med bakgrunn i idéen om ungt ansvar og voksent nærvær. Vi ønsker også å ta opp samme idé men med en liten vri: Menneskelig ansvar, guddommelig nærvær 😉 

 I tillegg til show arrangerer vi seminar! Her har du som Ten Sing'er, eller hvis du er interessert i Ten Sing, mulighet til å delta på fire ulike seminarer som kan inspirere eller som du kan lære noe av. 

DE FIre seminarene er:

How to Ten Sing -

Her vil du få lære mye om hvordan man jobber innad i en Ten Sing gruppe. Hvordan alle kan føle seg inkluderte, sett og gitt ansvar på en god måte. Her ønsker vi å gi deg metoder for hvordan være en god Ten Sing-leder og du vil lære om grunnidéene bak Ten Sing-bevegelsen. 

Dans -

Hvis du vil prøve deg på dansegulvet eller allerede veit hvordan det ser ut kan danseseminar være noe for deg. Her skal du få lære en eller noen deler av danser vi bruker i showet slik at du kan slenge deg med når du ser den på eller fra scenen. 

Drama -

Føler du for å utfolde deg kreativt på scenen kan det være lurt å titte innom dramaseminaret. Her kan du få utforske egen og andres kreativitet og fantasi, og i tillegg får du innblikk i en del av showet Ten Sing Norway setter opp. Det vanker også en sjanse til å komme på scenen under showet.

How to show -

På dette seminaret får du et innblikk i prosessen som skal til for å sette opp et show. Du får fra a til å, fra ide til ferdig produkt. Hvordan sette opp planer, idéfase, bearbeiding, hvordan fungere effektivt som gruppe og annet. Ten Sing Norway deler erfaringer direkte fra egen showprosess. 

Vi gleder oss til å se DEG på show og eller seminar! 

 Pris:

50 kr