Tidligere arrangementer

Her er en oversikt over alle registrerte KFUK-KFUM-arrangementer
Oktober 2019

HaustTreff, leir for ungdom

Leir

Ein leir for deg mellom 13- 19 år. Her kan du få boltre deg ilag med ungdommar frå heile Sogn og Fjordane. Fellesskap, glede og lågterskel. Det blir sportslege, kreative og morosame aktivitetar, både ute og inne. Kristian Byfuglien Knapstad kjem for fokustime og Gudsteneste.

Les mer

Ungdomsleir på Solhøgda 2019

Annet

Leir for alle fra 13 til 19 år, med lek og moro, aktiviteter inne og ute, underholdning, god mat og fine samlingsstunder.

Les mer

Bergen K-Forum: Bibeltime

Annet

Vi møtes i Peisestua på Ynglingen. Ta med en venninne eller flere. Kom. Lytt. Dvel. Og del. Ved sokneprest Anna Bæckstrøm Hovda

Barnefestival Østlandet 2019

Festival

Barnefestivalen 2019 arrangeres i Ski Nye kirke 12.-13. oktober. Det blir to dager i et stort fellesskap med show, leker, sang, dans, aktiviteter både ute og inne.

Les mer

FAGDAGER FOR PROGRAMANSATTE I OSLO - 08. OG 09.OKTOBER 2019

Annet

Vi samles til fagdager tirsdag den 08.oktober kl. 11.00 (obligatorisk) og det er mulighet for individuelle møter/samtaler fra kl. 09.00 på Anker Hotel i Oslo. Program for begge dagene og felles middag kommer snart!

Les mer
September 2019

Ynglingeakademiet 30/9: "Kirken i byen - hva nå?"

Foredrag/samtale

Domprost Gudmund Waaler vil snakke om Den norske kirkes utfordring ved å måtte omstilles og ombygges fra statskirke til å bli en folkekirke. Den må finne en ny form og den må lære seg å bli selvstendig. Her trengs å tenke nytt. Ta gjerne med en venn!

Ledertur til Praha 2019

Annet

Leder i vekst-Basic kull 2018/19 (Østlandet) reiser i høstferien til Praha, Tsjekkia. Vi skal bo sentralt i den vakre hovedstaden. Meld deg på nå! Vi ønsker å være tidlig ute med påmeldingen for å sikre oss rimelige flybilletter.

Les mer

LIV Basic Trøndelag 2019/2020

Lederkurs

Er du klar for nye utfordringer? Vil du prøve deg som leder? Lære ved å gjøre i praksis? Har du lyst til å bli kjent med nye folk? Dra på turer? Få spennende erfaringer du ikke kan lese deg til? Bli med på LIV-kurs!

Les mer

Ledere i Vekst Basic Bjørgvin 2019/2020

Lederkurs

Ledere i vekst Basic er et ettårig ledertreningskurs for deg mellom 16 og 19 år, som allerede er eller vil bli leder i kristent barne- og ungdomsarbeid. På LIV Basic blir du utrustet til å bygge og lede åpne og trygge fellesskap der unge mennesker får delta og har innflytelse. Bli med!

Les mer

Villmarksleir på Gaularfjellet

Annet

For ungdom mellom 10-13 år som har lyst til å være med på vårt pilotprosjekt. Det blir naturforvaltning, fellefangst, fiske, toppturer, kart og kompass, utemat og uteaktiviteter. Kun 15 plasser - meld deg på, det er førstemann til mølla! Egenandel kr. 200,- / "all inclusive".

Les mer

Bergen K-Forum: Bli kvitt angsten på 4 dager

Annet

Vi møtes i Peisestua på Ynglingen. Ta med en venninne eller flere. Kom. Lytt. Dvel. Og del. Ved psykolog Anne Cathrine Ulvik Holten.

August 2019

Unge Voksne tur til Lysern

Annet

Turen blir utsatt til et senere tidspunkt på grunn av for få påmeldte. Vi finner allikevel på noe i løpet av helgen.

Les mer

LIV Identitet og tro Haugaland 2019/2020

Lederkurs

LIV Basic Haugaland 2019/2020

Lederkurs

Er du klar for nye utfordringer? Vil du prøve deg som leder? Lære ved å gjøre i praksis? Har du lyst til å bli kjent med nye folk? Dra på turer? Få spennende erfaringer du ikke kan lese deg til? Bli med på LIV-kurs!

Ynglingeakademiet 26/8: "Å fare og erfare"

Foredrag/samtale

Et blikk på Wilfrid Stinissens overgivelsestenkning. Kim Larsen er førsteamanuensis ved NLA Høgskolen i Bergen. I foredraget vil Kim ha fokus på sin inngang til Stinissens litteratur og litt om hans tenkning knyttet til bønn og bønnens utfordringer. Ta gjerne med en venn!

Nesholmendagen (Nesholmstemnet)

Annet

En dag for heile familien på deilige Nesholmen!

Les mer

Grillkveld på Nesholmen (Ungdomar)

Annet

UNGDOMSUTVALET inviterar alle ungdomar til grillkveld dagen før Nesholmendagen (Nesholmstemnet).

Les mer

KFUK-helg på Tjellholmen

Leir

Kvinner i alle aldre ønskes velkommen til en helg med mye latter, inspirasjon, samtaler, fellesskap, hvile og god mat.

Les mer

Pappa-barn-helg 2019

Leir

Leir for fedre/mannlig foresatte og barn i alle aldre!

Les mer

Holmevasshyttastemnet

Gudstjeneste

VELKOMEN til ein dag i vakre omgjevnader! Det vert friluftsgudsteneste v/Heidi Voltersvik Styve med kollekt til Holmevasshytta. Etter gudstenesta vert det kyrkjekaffi og div. kjekke aktivitetar for alle.

Les mer

Holmvasshyttestemne

Gudstjeneste

Det kjem utfyllande informasjon etterkvart!

Les mer

Sensommertreff 2019

Annet

Les mer

Leir for 16-18 år på Vier sommeren 2019

Annet

Denne leiren er for deg som er født i 2002, 2001 og 2000 Det blir kjekke dager proppfullt med masse morsomme aktiviteter som bading, kano, ballspill, matlaging spennende konkurranser og mye mer! Det blir servert masse god mat på leiren, og barna får selv være med å bidra til noen av måltidene.

Les mer

Ungdomsleir på Vier sommeren 2019

Leir

Denne leiren er for deg er født i 05, 04 og 03 Det blir en fantastisk leir med bading, kano, kule konkurranser, kjekke aktiviteter og masse kule mennesker!

Les mer

Ten-Leir på Knattholmen!

Leir

Ten leir på Knattholmen leirsted er god steming og høy feriefaktor. Her møter du folk på din egen alder som er klare for å nyte fine dager med sommer og sol. Bademulighetene er mange og det mangler ikke på spennende aktiviteter. Meld deg på og få opplevelser du vil leve lenge på!Ten-leiren på Knatth

Les mer

Trialeir

Leir

Trialeir er sommerleir for de mellom 11 og 13 år. Har du lyst på en fantastisk sommerlopplevelse? Det kiler i magen når du kaster deg ut i kjempehuska eller når du er på toppen av klatreveggen. På kvelden blir det underholdning og mye morro. Bli med på trialeir!

Les mer

Trialeir 2019 Strandheim (Oslo og Akershus)

Leir

Sommerens store happening i Oslo og Akershus er utvilsomt Trialeir på Strandheim den 4. - 9.aug 2019! Her møtes ungdommer og barn i et fantastisk fellesskap for å bade, leke og lære av hverandre i idylliske omgivelser!

Les mer

Lederkurs for unge voksne 2019

Lederkurs

Lederkurs for unge voksne er seks dagers inspirasjon og kompetanseheving. Kurset er for deg som er mellom 18 og 25 år og skal gå inn i en lederrolle. Gjennom uken vil deltakerne få utfordre og utfolde seg med kropp og sinn, som lag og individuelt. Årets kurs vil være fra 4.-9. august 2019.

Les mer
Juli 2019

SOMMERLEIR NORD-NORGE

Leir

KFUK-KFUM i Nord-Norge inviterer til sommerleir på Folkehøgskolen Nord-Norge! Alle er velkommen! Voksne, Barn, Besteforeldre, Ungdom, Barnegospel, Tweens. Deltakeravgift dekker alle måltider. Aktiviteter tilpasset alle aldre. Egen leir for ungdom, 13 år +. Camp ute eller bo inne. Velkommen!

Les mer

Ten Sing-seminar 2019

Ferdighetskurs/-seminar

Ten Sing-seminar er et ukes langt kurs for deg som ønsker å utvikle deg som Ten Singer. Kurset gir deg knallhard Ten Sing-jobbing, der du lærer av dyktige og erfarne instruktører, møter Ten Singere fra hele landet, opplever kristent fellesskap og blir globalt engasjert. Fra 9.klasse - VG3

Les mer

Tweensleir på Vier sommeren 2019

Leir

Denne leiren er for deg som er født i 06, 07, 08 og 09 Det blir kjekke dager proppfullt med masse morsomme aktiviteter som bading, kano, ballspill, matlaging spennende konkurranser og mye mer! Det blir servert masse god mat på leiren, og barna får selv være med å bidra til noen av måltidene.

Les mer

Sommertreff på Risøya 2019

Leir

Leirferie for hele familien med kristent fellesskap i et inspirerende miljø på en idyllisk sørlandsperle utenfor Tvedestrand. Sceneprogram med proft husband og åtte parallelle, aldersinndelte bibeltimer hver dag. Aktiviteter tilpasset alle aldre. Egne leirer for ungdom. Camp ute eller bo inne!

Les mer

Ferie for alle 2 Knattholmen 2019

Annet

FERIE FOR ALLE er familieleire der deltagerne selv er med og skaper innholdet. Dugnadsånd og fellesskap er stikkordene for disse leirene, men det er også rikelig med tid å nyte ferie og sommer.

Les mer

Ferie for alle 1 Knattholmen 2019

Leir

FERIE FOR ALLE er familieleire der deltagerne selv er med og skaper innholdet. Dugnadsånd og fellesskap er stikkordene for disse leirene, men det er også rikelig med tid å nyte ferie og sommer.

Les mer

50+ på Knattholmen 2019

Leir

50+ er en leir for voksne, der deltakerne bor inne på hytter og går til dekket bort 3 ganger om dagen. Leiren gir en god blanding av avslappet sosial fritid og kristent fellesskap.

Les mer
Juni 2019

KFUK-KFUM-Campen 2019

Leir

Campingferie og kristent fellesskap for hele familien på ei perle av ei øy utenfor Sandefjord. Badestrand, svaberg, kano, klatrevegg. Årets tema blir: ”Uten filter” Familiene bor i medbrakt telt/campingvogn. Velg uke ved påmelding.

Les mer

Konsert med BusSing

Øvingshelg

Dette året har kretskoret møttes flere ganger og øvd inn noen låter. Nå er det på tide å vise dette frem for familie og venner. Men først samles vi for å friske opp stemmene, spise, sove og selvfølgelig ha det skikkelig gøy (tidenes kampkveld er under planlegging!).

Les mer

Leder på konfirmantleir Nittedal og Hakadal 2019

Annet

Leder på konfleir i sommer? Leir 1: 27. juni - 1. juli Leir 2: 10. - 14. august

Trialeir på Tjellholmen 2019

Leir

"Trialeir" for barn som skal begynne i 6.klasse t.o.m barn som skal begynne i 8.klasse til høsten. Vi koser oss med bading, lek og fellessamlinger i idylliske omgivelser. Her kan du få nye venner og gode sommerminner. Flinke og erfarne ledere leker med barna og inkluderer dem i morsomme aktiviteter.

Les mer

Tria junior

Leir

Tria junior er for deg mellom 8 og 10 år. Leiren er et av sommerens høydepunkt med kanopadling, kjempehuske, fotball og mye, mye mer!

Les mer

Camp Norefjell 2019

Leir

Bli med på KFUK-KFUMs nye konfirmantleir "Camp Norefjell" 24. - 28 juni 2019 med 500 konfirmanter fra hele landet. Tema for sommerens leir er "Sett, Avslørt og Elsket".

Les mer

Aktivitetsleir

Annet

Aktivitetsleir og Sirkus - "en salig blanding" Yiiiiha! Vi skal også lage en SIRKUSFORESTILLING. Plutselig Sirkus v/ Anna skal være med oss og vi skal saman lære mange triks til en felles forestilling. GLED DERE!

Les mer

Sommerklubben på Kalvøya 2019

Annet

Sommerklubben er et aktivitetstilbud på dagtid for barn om begynner i 5.-7. klasse høsten 2019. Dagene fylles med ulike aktiviteter som for eksempel bading, sol, lek, padling, ballspill og kortspill. Sommerklubben har åpent fra 09.00-16.00 hverdager i uke 26, 27, 32 og 33.

Les mer

St. Hans-feiring på Knattholmen

Annet

Velkommen til St. Hans-feiring på Knattholmen leirsted! Her vil det bli program for store og små, med konsert og underholdning, muligheter for å prøve kjempehusken, og selvfølgelig et skikkelig St. Hans-bål. Grillene tennes kl. 15:00. Ta med hele familien til en hyggelig feiring!

Les mer

Leiarkurs før Aktivitetsleir

Lederkurs

Leiarkurs for dei som skal vere leiarar på Aktivitetsleiren. Tid, stad og dato kjem.

Les mer

Tria Junior på Tjellholmen 2019

Leir

"Tria Junior" for barn som skal begynne i 3.klasse t.o.m barn som skal begynne i 5.klasse til høsten. Vi overnatter på denne perlen av en øy, og fyller dagene med bading, lek og fellessamlinger. Flinke og erfarne ledere leker med barna og inkluderer dem i morsomme aktiviteter.

Les mer

Barneleir

Annet

På Barneleiren blir det mykje kjekke aktivitetar og samlingar. Naturopplevingar, fysisk aktivitet, sosialt samvær og mykje moro, både ute og inne.

Les mer

Leiarkurs før Barneleir

Lederkurs

Leiarsamling for ungdom som skal vere med som leiarar på sommarleirane. Tid, stad og dato kjem.

Les mer

Trialederhelg på Tjellholmen 2019

Lederkurs

Fredag 21. til søndag 23. juni inviteres alle som har lyst til å være med som ledere på Trialeirene på Tjellholmen til lederhelg. Dette blir en helg der det blir fokus på å bli kjent, samt planlegge og forberede aktiviteter og program til Trialeirene.

Les mer

Tjellholmendagen

Barnas dag/Familiedag/Kula & Myggen-dag

Familieleir på Tjellholmen 2019

Leir

14.-16.juni er det klart for familieleir for hele storfamilien på Tjellholmen med spennende program for både voksne og barn i alle aldre.

Les mer

Solhøgdadag 2019 med åpning av gapahuken

Annet

Endelig skal vi ha en offisiell åpning av den nye, flotte gapahuken på Solhøgda! Vi håper at DU kommer, og fyller opp bilen med hele familien, og andre venner og bekjente, som har lyst på en koselig kveld med jille folk på Solhøgda. Det blir gøy for store og små!!

Les mer

Skotnesdagen 2.juni 2019

Annet

Velkommen til Skotnesdagen! Det blir friluftsgudstjeneste ved Harald Forland (sokneprest i Erdal) kl. 12. Etter gudstjenesten blir det kirkekaffi med åpen kiosk, med salg av kaker, vafler m.m. Aktiviteter for barna.

Mai 2019

Ynglingeakademiet ”Vegen til sølvkrossen”

Annet

Vårutflukt til Fana kirke, tusenårssted for Bergen kommune. Det blir orientering om kirken og landskapet rundt og behørig bespisning. Mer informasjon kommer i invitasjon til utflukten. Ta gjerne med en venn!

Knøttenatt

Annet

Les mer

Teambuildingstur til Lillo

Leir

En helg med masse kos, fine folk og god mat, og litt dugnad på Lillomarkskapellet, HELT GRATIS :) Oppmøte Sagtomta 18.00, for samlet vandring inn til kapellet!

Les mer

17.mai gospelgudstjeneste med Gospel Bergen

Gospelnight

Gospel Bergen, KFUK-KFUM og BDM ønsker velkommen til Gospelgudstjeneste i Johanneskirken 17 mai kl. 20:00. Gospel Bergen stiller med sangglede og fengende gospelmusikk. Det blir også andakt, nattverd og allsang. Dørene åpner kl.19:30, så vær tidlig ute for å sikre deg plass. Gratis inngang. Kollekt.

17.maifrokost på Ynglingen

Annet

I tradisjon tro arrangeres den årlig 17.maifrokosten på Ynglingen i regi av KFUK-KFUM Hamar Ynglingen!

Les mer

KFUK-KFUM demokratikurs 2019

Lederkurs

KFUK-KFUM demokratikurs er et todagers kurs for deg mellom 15-26 år med med mål om å øke din kompetanse om demokratiske prosesser slik at du blir bevisst på dine muligheter, tørr å bruke din ytringsfrihet, samt får erfaringer i demokratiarbeid til bruk i lokale demokratiske forum.

Les mer

KFUK-KFUMs landsmøte 2019

Landsmøte

Dato for KFUK-KFUMs landsmøte 2019 er 3.-5. mai 2019. Informasjonen oppdateres løpende på denne siden frem til landsmøtet.

Les mer
April 2019

Bømlo Bussreise t/r Sport&Sprell&Kjerkegospel

Annet

Påmelding til felles bussreise tur/retur Ungdomsheimen. 100kr for medlem (200 for ikke medlem) Samme pris om en kun skal en veg. Overnatting på ungdomsheimen kun hvis vi blir mange nok.

STÅ OPP - påskemusikal

Annet

Stå opp! en påske-musikal som utforsker oppstandelsen. Framført av Varden og Hinna barnegospel. Aktørene vil synge, danse og juble men også protestere og skape liv og røre. En forestilling med barn og proffe musikere, for barn fra 0-100. Pris: Voksne kr: 100,- Barn kr: 50,-

Les mer

Regionmøte

Årsmøte

Velkommen til regionmøte for KFUK-KFUM Oslo og Akershus

Les mer

Årsmøtet 2019

Årsmøte

Vi inviterer til Årsmøte i Troms Krets 27.04.2019 kl. 16.00 - 19.00 Oppmøte nede i menighetssalen i Tromsdalen Kirke. Enkel servering under møtet. Suppe og brød etter møtet. Vel møtt!

MiLK - MiniLederKurs på VIER

Annet

Vi inviterer alle fjorårskonfirmanter i Rogaland til en helg på VIER leirsted. I løpet av helgen vil vi ta for oss mange spennede tema og du vil forhåpentligvis bli bedre kjent med deg selv :) Og selvfølgelig blir det mye lek, noen nye venner og kanskje årets første bad?

Les mer

KNØTTENATT PÅ VIGDARHEIM (for 4 - 6 åringer med foreldre)

Leir

Bli med på Knøttenatt på Vigdarheim for 4 - 6 åringer med foreldre fredag 26.april til lørdag 27.april 2019. Fredag: Leker/bål og kveldsmat Lørdag: Frokost, bibelstund, leker og natursti Pris: 450 kr for voksen med ett barn. Da er mat og overnatting inkludert. 100 kr pr ekstra barn utenom.

Les mer

Årsmøte i KFUK-KFUM Rogaland

Annet

Velkommen til Årsmøte i KFUK-KFUM Rogaland 25. april 2019. kl 18:00 i Ynglingen, Stavanger

Les mer

Ynglingeakademiet ”Ung i kirken”

Annet

Ved prost i Fana Kristin Sævik Litlere og rådgiver for undervisning i Bjørgvin bispedømme Torfinn Wang. Ta gjerne med en venn!

Påskeleir for hele familien i Ulvik 2019

Leir

Leiren er en fin anledning til å få med seg det kristne budskapet i påsken, samtidig som fellesskapet rommer gode samtaler, masse lek, nye venner, ski, musikk, bibeltimer, god mat, raust fellesskap, trim, og en god mengde tull&tøys. Velkommen på leir! Mer info om priser og påmelding kommer snart.

Påsketreff for ungdom

Annet

«Aldri eit år utan påskeleir/dagar på Nesholmen.» Leiren er for ungdom på ungdomskule, vidaregåande og ungevaksne. Ein møteplass. Kanskje ei blanding av leir og litt kurs – kom og bli både klokare, få nye vener, vere saman med vener du alltid har hatt, oppdag deg sjølv og dei andre på nytt.

Les mer

AVLYST! På grunn av altfor få påmeldte. Påskeleir på Fjellsetra 13. - 16. april 2019

Leir

Leiren er dessverre blitt avlyst pga altfor få påmeldte. Leir for ungdom fra 8.klasse og oppover. Vi holder til på Fjellsetra leirsted og er 2 dager i skibakken.

Les mer

Tur til Taizé i Frankrike påsken 2019

Leir

Hva får titusenvis av unge mennesker fra hele verden til å oppsøke Taizé, et brødrefellesskap i Sør-Frankrike? Og hva skjer om vi fyller opp et busslass med ungdom og unge voksne og drar dit som én gjeng? Det har du nå mulighet til å finne ut av! KEEP CALM and GO TO TAIZÉ!!

Les mer

Førpåskeleir i Ulvik 2019

Leir

Det arrangeres Førpåsketreff for de godt voksne fra palmelørdag 13.april til onsdag 17.april på Brakanes hotell i Ulvik i vakre Hardanger. Ta kontakt med Odd Sætre på 90053644 eller odsaet@online.no for påmelding, priser og informasjon om leiren.

Bjorli påskeleir for HåPe

Annet

Årlig påskeleir til Bjorli for 13-19-åringer i HåPe - Holmlia og Hauketo-Prinsdal menigheter! Sjans til å stå i bakke, gå på langrenn og chille inne + følge påskehistorien dag for dag. Bli med! Mer info her: https://www.facebook.com/events/312798799589034/

Tweensnatt

Annet

De som går i 5, 6 og 7 klasse kalles ofte for Tweens. Alle i denne aldersgruppen inviteres til Tweensnatt med overnatting i Holmlia kirke 6.-7. april. Det blir god mat, leker og aktiviteter. På søndag deltar vi i gudstjenesten.

Les mer

Kid Sing Show

Annet

Lørdag 6. april vil vi samle barne- og tweensgrupper knyttet til KFUK-KFUM i Holmlia kirke for en ellevill musikk dag. Det blir fellesskor for både barn og tweens, samt at alle grupper får mulighet til å opptre alene.

Les mer

Bergen K-forum

Annet

Vi møtes i Peisestua på Ynglingen. Ta med en venninne eller flere. Kom. Lytt. Dvel. Og del.

Mars 2019

Dugnad på Tjellholmen 30.mars

Dugnad

Velkommen til dugnad på Tjellholmen leirsted!

Les mer

Årsmøte KFUK-KFUM Agder 2019

Annet

Eit årsmøte er ei viktig hending i livet til ein organisasjon. Det er viktig at alle lokale grupper er representert. Det vil bli servert deilig pizza. Saker til behandling på årsmøtet må vera sendt kretsstyret (jorunn.skjulestad@kfuk-kfum.no) seinast innan 27. 01.2019. Påmelding innan 19.03.2019.

Les mer

Årsmøte i KFUK-KFUM Bjørgvin 27.mars

Årsmøte

Velkommen til årsmøte for KFUK-KFUM Bjørgvin krets onsdag 27.mars kl. 18-21 på Ynglingen. Innkalling og saksliste til årsmøtet er sendt på e-post til styreledere og ansvarlig voksenledere i alle enheter og hovedforeninger, i tillegg de ansatte. Vel møtt!

Ynglingeakademiet ”Det er en himmel over sorgens landskap”

Foredrag/samtale

Om sorg og savn i ord og refleksjoner, tekster og toner. Ved Gunnar Wik og Tove Pemmer Sætre. Ta gjerne med en venn!

Årsmøte KFUK-KFUM Østfold

Årsmøte

Velkommen til årsmøte for KFUK-KFUM Østfold. Årsmøtet skal være på Kirkestallen i Trøgstad.

Les mer

Trialederkurs 2019 (Oslo og Akershus)

Lederkurs

Trialederkurs er det lederkurs for unge mellom 13 og 19 år som skal være ledere på barneleiren Trialeir i august 2019. Vi er en gjeng med engasjerte og lekne ledere som skal lage en fantastisk sommerleir for barna!

Les mer

Dugnad på Tjellholmen 23.mars

Dugnad

Velkommen til dugnad på Tjellholmen leirsted!

Les mer

Inspirasjonshelg med Ten Sing Norway 2018/19

Annet

22.-24.mars kommer Ten Sing Norway til Hedmark og Oppland, nærmere bestemt Gjøvik! Helga er åpen for alle ungdommer 13-19 år.

Les mer

Årsmøte i Bergen KFUK-KFUM Ynglingen 20.mars

Årsmøte

Velkommen til hovedforeningens årsmøte 20.mars kl.19 Sted: Peisestua (2.etg.) på Ynglingen i Bergen. Innkalt: Alle enhetene i hovedforeningen. Møtet er åpent for alle medlemmer.

Barnefestival på Birkenlund 2019

Annet

16.-17.mars 2019 blir det Barnefestival for barn fra 3.-7.klasse på Birkenlund skole! Tema for festivalen er: «Vær deg selv, stå opp for andre» Meld deg på idag! Vi kan love at det blir mange aktiviteter, sosialt samvær, gøy program og mulighet til å få seg noen nye venner!

Les mer

Barnefestival på Operahuset Nordfjord 16/3-19

Festival

VELKOMMEN til ALLE BARN og BARNEKOR i Sogn og Fjordane/ Møre og Romsdal og enkeltdeltakere (som kan være med i felleskoret). TEAM SULEBAKK, GUTTA og SERLINA kommer! Det blir øving, drama, dans, lek og i tillegg til mange andre aktiviteter som ansiktsmaling, ballongdyr, hobby-aktiviteter mm.

Les mer

PLUSS vinterleir!

Leir

Vi skal på vinterleir til eksotiske Eina! Dette blir en skikkelig kosehelg, med god mat og masse fine folk! Ta gjerne med en venn, som kanskje ikke har vært med pluss på tur før!

Ledersamling og årsmøte Haugaland 2019

Annet

Velkommen til ledersamling og årsmøte for Haugaland krets!

Les mer

Styrekurs og TSN

Annet

Her får dere tips og råd om styrearbeid. Dere får Minikonsert og seminarer med TenSing Norway. Og det blir Pizza :) Yeah!

Les mer

Innkalling til årsmøte

Årsmøte

De er også alle hjarteleg velkomne til middag kl.12.30 for kr.260,-. (Hugs påmelding!) Årsmøtet går av stabelen 14.00 , og vi avsluttar med kollekt til krinsen. Vel møtt!

Les mer

Ungdomsting

Annet

Her får du lære om organisajonens oppbygging og førebu deg til årsmøtet i krinsen søndag 10.mars. Det blir middag ( kr. 260,-) 12.30 for dei som ynskjer det, hugs påmelding .Årsmøtet byrjar14.00- 18.00.

Les mer

Vinterfestival Haugaland 2019

Festival

Lørdag 9.mars 2019 kl 10-21 på Bømlo: Konsert! Seminarer! Felleskor! Drop in -seminarer! Tull og fjas! Gud & Jesus & Den Hellige Ånd & sånn! Kjekke folk! God mat med drikke inkludert! Hvis det er én festival du skal være med på i vinter så er DETTE festivalen!

Les mer

KFUK-KFUM-fest i Hed/Opp

Annet

Vintertreff i Florø 2019

Annet

Laurdag 2. mars er dagen for kreativitet, sang og glede! Vintertreffet har mykje kjekt på programmet. Alt frå kick off, kafe, vorspiel m/open scene og konsert med fyrverkeriet Ten Sing Norway .Ein flott arena til å møte og få nye venner, utfolde seg på scena, slappe av og nyte vakker song og musikk.

Les mer

VINTERFESTIVAL 2019 OSLO OG AKERSHUS

Festival

Vinterens høydepunkt, KFUK-KFUM region Oslo og Akershus inviterer alle sine grupper til å feire Vinterfestival i Helgerud kirke 1. - 3. mars! Velkommen til en helg med show, seminarer, kampkveld, kveldsmingling med quiz-kafé, en annerledes gudstjeneste, gamle og nye venner og masse gøy.

Les mer

VinterTreff 2019 på Larsnes

Festival

Ytre Gurskøen Ten Sing inviterer alle ungdommar mellom 13 og 19 år til tidenes ungdomsfestival på Larsnes (Sande) helga 1. - 3. mars. Ten Sing Norway kommer!

Les mer
Februar 2019

Ynglingeakademiet ”Syng mot sky”

Annet

Vi synger og minnes gamle sanger fra klubbkvelder, leirer og leirbål- Gunnar Wik leder oss i sangene ledsaget av noen musikere fra den tid. Ta gjerne med en venn!

Vinterfestivalen på Voss 2019

Festival

KFUK-KFUM Bjørgvin inviterer igjen til Vinterfestival på Voss. Dette blir ei helg fullspekka med scenesprell, kanonball, globalløp, show, gudsteneste, seminar, nye vennar, sang og musikk! Ta med deg sjølv, gruppa di og vennar og bli med på ei innhaldsrik og gøy helg på Voss! Påmeldinga åpner 17/12.

Les mer

Bergen K-forum

Foredrag/samtale

Vi møtes i Peisestua på Ynglingen. Ta med en venninne eller flere. Kom. Lytt. Dvel. Og del.

Kula og Myggen barnefestival 2019

Barnas dag/Familiedag/Kula & Myggen-dag

Kula og Myggen barnefestivalen i Norheim kirke er en kjekk, spennende og lærerik dag for barn fra 4 år til 13 år (7.klasse). Det blir mange aktiviteter å velge mellom denne dagen, og konsert som avslutning på ettermiddagen før Tweenparty kl. 17-20 for de eldste om kvelden (5. - 7.klasse).

Les mer

Vinterleir 2019

Leir

KFUK-KFUM Vestfold og Telemark gjentar fjorårets suksess og inviterer alle ungdommer i alderen 13 - 19 år til vinterleir på Jønnbu leirsted i Bø. Her kan du stå på ski eller brett, gå på langrenn eller slappe av med brettspill og moro på hytta!

Les mer

Vinterfestival på Sørlandet 2019

Festival

Den 1.-3. februar 2019 samles vi til Vinterfestival i Lund kirke i Kristiansand. Dette er en festival for alle mellom 13 og 19 år. Det blir seminarer, lek, Kongenes Konge, mat, morro, CFC, nye venner og mye mer! Vi gleder oss til å se deg! Sjekk FB for mer informasjon

Les mer
Januar 2019

Ynglingeakademiet

Foredrag/samtale

Alle som ønsker invitasjon til møtene/informasjon kan sende en e-post til ynglingeakademiet@kfuk-kfum.com Ta gjerne med en venn!

Kula og myggen barnefestival 2019

Barnas dag/Familiedag/Kula & Myggen-dag

Kula og Myggen barnefestivalen i Norheim kirke er en kjekk, spennende og lærerik dag for barn fra 4 år til 13 år (7.klasse). Det blir mange aktiviteter å velge mellom denne dagen, og konsert som avslutning på ettermiddagen før Tweenparty kl. 17-20 for de eldste om kvelden (5. - 7.klasse).

Les mer

Sogn og Fjordane test

Annet

Dette er ein test

Les mer

Bergen K-forum

Foredrag/samtale

Vi møtes i Peisestua på Ynglingen. Ta med en venninne eller flere. Kom. Lytt. Dvel. Og del.

Ten Sing-helg med Ten Sing Norway

Festival

Les mer

Julebord og Nyttårsball

Annet

Desember 2018

Nyttårsleir på Blestølen

Leir

Velkommen til Blestølen leirsted og nyttårsleir. Leiren er for deg mellom 13 og 19 år. Det blir skiturer, brettspill, underholdning og storstilt feiring av det nye året med festmiddag og fyrverkeri.

Les mer

SELVHOGST JULETRE (merkes i oktober/ hogges i desember )

Annet

Ta med familien på juletrehogst (kun gran i vanlig skog) i Espe i Naustdal - kr. 100,- (inntektene går til KFUK-KFUM Sogn og Fjordane sitt arbeid) Laurdag 13. oktober - merking av tre kl. 11:00-13:00 Søndag 16. desember - selvhogst av merket tre kl. 13:00-15:00 Følg skilting. Ta med egen sag/ øks.

Les mer

GUV - Gudstjeneste for unge voksne 9.desember

Annet

Bergen K-forum

Foredrag/samtale

Julemøte hos Anne-Sofie.Vi møtes i Peisestua på Ynglingen. Ta med en venninne eller flere. Kom. Lytt. Dvel. Og del.

Julebord for frivillige og ansvarlig voksenledere

Annet

Vi vil takke alle som har gjort en innsats for å skape gode og trygge fellesskap på en eller annen måte i KFUK-KFUM sammenheng i år. Om du har bidratt med noe på Spekter, i KFUK-KFUM Global eller i KFUK-KFUM er du hjertelig velkommen til en festkveld med deilig mat, godt fellesskap og moro.

Les mer

Puslespillet 2.desember

Gudstjeneste

Puslespillet er gudstjeneste for ungdom og unge voksne og henspeiler at vi gjennom kvelden på en måte pusler et bilde sammen. Tanken bak er at vi trenger å se hverandre, lytte til hverandre og gi av oss selv til hverandre–om vi skal få en større forståelse for Gud og virkeligheten vi er en del av.

Julemarked

Annet

Kunst og håndverk, bakervarer, dørkranser, korene synger, korpset spiller, åresalg, kafe m mye godt. Velkommen til en flott familiedag.

November 2018

Juleverksted og julehistorie

Annet

Juleverksted, julehistorie, pepperkaker og grøt. Velkommen til de barna som har lyst til å være med på juleverksted, spise grøt og pepperkaker og høre en julehistorie, mens foreldrene kan gjøre seg et ærend. Vi setter frem lys, vi pynter juletre og vi skal lage og pakke inn mange jule-hemmeligheter.

Ynglingeakademiet: ”Kan unge israelere og palestinere vise vei til fred”

Foredrag/samtale

Alle som ønsker invitasjon til møtene/informasjon kan sende en e-post til ynglingeakademiet@kfuk-kfum.com Ta gjerne med en venn!

Kafégudstjeneste 25.november

Annet

Adventsleir på Solhøgda 2018

Leir

Mye gøy førjulskos for 3.-7. klasse. Vi håper det kommer barn fra mange forskjellige steder, så her er det god mulighet til å få nye venner. På leiren blir det adventsverksted, pizza, underholdning, samlingsstund, refleksløype og mye gøy både ute og inne.

Les mer

Julemessa 2018

Annet

PROGRAM: 23.11 kl. 19-21: Opning av julemessa, salsmesse, åresal, kafè 24.11 kl. 11-15: Kafè, salsmesse og graut (fra kl. 1300) kl. 18-21: Festkveld (Kinn kyrkjekor deltek, åresal og nydeleg salatbord. (Ingen påmelding).

Jakobsmesse 18. november

Gudstjeneste

En utradisjonell kveldsmesse, uten preken og med nattverd. En eksistensiell og poetisk messe med utgangspunkt i kjærlighetens gleder og utfordringer. En bibeltekst møter en moderne tekst i rammer av lyd, lys og en gjennomarbeidet regi. Musikk: Karoline Krüger. Tekster: Erik Hillestad.

Pysjcup 2018 Oslo og Akershus

Nattcup

Klar for Pysjcup 16.-17 november? Da lager ungdom fra Asker, Bærum, Akershus og Oslo fantastisk stemning hele natten! Vi møtes til nattvolleyballturnering og sjansen til å vinne fire ulike pokaler. Både ungdomsledere, spillere og heiagjenger er hjertelig velkomne! Hvem vinner årets pokaler, tror du?

Les mer

KFUK-helg på Sunnmøre Folkehøgskule

Leir

Velkommen til den årlige kvinnehelga i Møre og Romsdal krins! Det blir god mat, fellesskap, tematid, kaffikos, gode samtaler, trim, festmiddag, gudstjeneste med mer.

Les mer

Barnefestivalen i Ynglingen 2018

Annet

Fredag 16. november inviterer Stokka, Vardeneset og Kampen menigheter og KFUK-KFUM til barnefestival i Ynglingen for barn fra 1.-4. klasse fra klokka 08 til kl 16. Velkommen til masse morsomme aktiviteter på en dag der skole og Sfo har stengt. Årets tema er "Det levende vann".

Les mer

Høstfestivalen i Bodø

Festival

Høstfestivalen er en stor konfirmantfestival som arrangeres i Bodø av Nordland KFUK-KFUM. Her får konfirmantene oppleve god festivalstemning med show, aktiviteter, seminarer, globalt engasjement og fellesskap.

KFUK-KFUM Bjørgvin: Nattcup 2018

Nattcup

Det blir fotball, heiagjeng, konkurranser, aktiviteter, nattfilm, åpen kiosk, nye venner og mye sprell! Tre turneringer: konfirmant jenter, konfirmant gutter og 15år+. Lag defineres som 5 spillere + keeper + innbyttere. Nattcupen åpnes i Årstad kirke med registrering og andakt.

Les mer

Høstfestivalen 2018 "Vær deg selv. Stå opp for andre."

Festival

Ungdomsfestivalen for deg mellom 13-19 år du ikke KAN gå glipp av!

Les mer

STYLE (STYre- og LEkekurs) + voksenledersamling

Annet

Velkommen, alle ungdomsstyrer og voksenledere i KFUK-KFUM Hedmark og Oppland krets! Og det serveres GRATIS middag kl 17..!

Les mer

Bergen K-forum

Foredrag/samtale

"Vær deg selv. Stå opp for andre" KFUK ved medlem i Forbundstyret og KFUK- utvalget Lisa- Marie Selvik Måseid. Vi møtes i Peisestua på Ynglingen. Ta med en venninne eller flere. Kom. Lytt. Dvel. Og del.

Puslespillet 4.november

Gudstjeneste

Puslespillet er gudstjeneste for ungdom og unge voksne og henspeiler at vi gjennom kvelden på en måte pusler et bilde sammen. Tanken bak er at vi trenger å se hverandre, lytte til hverandre og gi av oss selv til hverandre–om vi skal få en større forståelse for Gud og virkeligheten vi er en del av.

KMKALAS i Kirkestallen, Trøgstad

Annet

Årets KMKALAS finner sted lørdag 3.november kl 18.00 i Kirkestallen i Trøgstad

Les mer

Ungdomsleir på Solhøgda høsten 2018

Leir

Leir for alle fra 13 til 19 år, med lek og morro, jille folk og fine samlingsstunder! På fredag har TenSing Norway lagt norgesturneen sin innom Tromøya, og vi starter derfor leiren med en skikkelig kick-off kveld her. Transport til Solhøgda etterpå vil bli ordnet.

Les mer

Nattcup Nordfjord

Annet

VELKOMEN TIL NATTCUP! Vi ynskjer alle konfirmantar i Nordfjord og Vanylven velkomne til Nattcup 2018 i Nordfjordhallen fredag 2. november. Vi skal spele fotball, kåre beste heiagjeng, show med Ruben Gazki, vere med på gudsteneste, samle inn pengar til Sri Lanka-prosjekt og vere opp heile natta!

Les mer

Ten Sing Norway-show

Annet

Årets Ten Sing Norway kommer til Tromøya fredag 2.november. Dette må du få med deg! Et show med fart og lyd, dans og drama over temaet "24/7 - eller bare når det passer seg? Hvor stor plass får tro i din hverdag?" Etterpå er det rett på ungdomsleir på Solhøgda for dere som ønsker det!

Les mer
Oktober 2018

Ynglingeakademiet: ”Når alderdommen kommer - hva møter oss?”

Foredrag/samtale

Alle som ønsker invitasjon til møtene/informasjon kan sende en e-post til ynglingeakademiet@kfuk-kfum.com Ta gjerne med en venn!

Kurs for styreledere som har ansatte

Annet

I forbindelse med samhandlingsmøtet arrangeres et to-timers styrekurs for styreledere i kretser og hovedforeninger med fokus på det å ha ansatte.

Les mer

Jakobsmesse 28.Oktober

Gudstjeneste

En utradisjonell kveldsmesse, uten preken og med nattverd. En eksistensiell og poetisk messe med utgangspunkt i kjærlighetens gleder og utfordringer. En bibeltekst møter en moderne tekst i rammer av lyd, lys og en gjennomarbeidet regi. Musikk: Karoline Krüger. Tekster: Erik Hillestad.

Ten Sing Norway 18/19 show + seminar

Ferdighetskurs/-seminar

Ten Sing Norway inviterer alle Ten Singere til show med tilhørende seminarer! Du får gode tips du kan ta med deg tilbake til din lokale gruppe. Velg det seminaret du ønsker, få middag på kjøpet, og se Ten Sing Norway Showet sammen med andre engasjerte ten singere. Kom og bli inspirert!

Les mer

Inspirasjonssamling Ten Sing

Foredrag/samtale

Samling for alle voksenledere som er interessert i og jobber med Ten Sing. Hva er Ten Sing i 2018? Hva skal til for å få Ten Sing-arbeidet bærekraftig, ta ungdomskulturen på alvor og være attraktiv for flere unge? Bli med og hør Ten Sing Norway showet!

Les mer

Barnefestival Østlandet 2018

Festival

27.-28. oktober 2018 samles barn fra hele Østlandet til Barnefestival på Knattholmen. Det blir sang, lek, aktiviteter, forkynnelse, mat og mye morro.

Les mer

K-helga på Nesholmen

Annet

Velkomen til trivelege dagar! Ei inspirerande, sosial og kjekk helg for damer i alle aldrar!

Les mer

Gloria musikalhelg 2018

Annet

Velkommen til Gloria-musikalhelg! I oktober braker det løs! Lørdag bruker vi til musikaløving. Lørsdagskveld blir det eget program for tweens, med overnatting til søndag. Søndag blir det musikalkonsert i St.Jakob kirke. Bli med på høstens gøyeste helg!

Les mer

GG - Gospelgathering 2018

Ferdighetskurs/-seminar

Gospel Gathering er en musikkfestival som har som mål å inspirere sangere, musikere, teknikere, dansere og dirigenter i tensing og ungdomskor. Det arrangeres i samarbeid mellom tensing gruppene Confession, SkySing og Lura tensing med støtte av KFUK-KFUM Rogaland krets.

Les mer

Nattcup Sunnfjord

Annet

Vi vil med dette ynskje konfirmantar i Sunnfjord og Sogn velkomne til Nattcup i Førdehuset fredag 26. oktober 2018. Vi skal spele fotball, kåre beste heiagjeng, delta på ulikeaktivitetar og ikkje minst bli kjent medmange andre kjekke konfirmantar.

Les mer

Høsthelg

Leir

GUV - Gudstjeneste for unge voksne 21.oktober

Annet

Hausttreff 2018 - leir for ungdom

Leir

HaustTreff er ein leir for deg mellom 13-19 år. På Nesholmen leirstad i Hyen får du vere ilag med mange ungdommar frå heile Sogn og Fjordane. Her er det fokus på fellesskap, mykje glede og lavterskel. Det blir sportslege, kreative og morosamme aktivitetar, både ute og inne.

Les mer

VIL- kurs "Voksne i ledelse" 2018-2019 KFUK-KFUM Bjørgvin

Lederkurs

Vi starter opp eget lederkurs for unge voksne og voksne: "Voksne i ledelse" - VIL-kurs. Er du klar for nye utfordringer? Vil du lære å utvikle deg som leder? Trenger du faglig påfyll? Ønsker du å lære sammen med andre unge voksne i trygge, sosiale og utviklende rammer? Bli med på VIL-kurs!

Les mer

Bergen K-forum

Foredrag/samtale

Bergens små og store døtre ved Tove P Sætre. Vi møtes i Peisestua på Ynglingen. Ta med en venninne eller flere. Kom. Lytt. Dvel. Og del.

Kafégudstjeneste 14.oktober

Annet

MERKING av JULETRE (før snøen kommer) / selvhogst i desember

Annet

Kombinèr tur i skogen med å finne årets juletre den 13. oktober. Det blir merking av tre mellom kl. 11:00-13:00 (kun gran i vanlig skog) i Espe i Naustdal - kr. 100,- (inntektene går til KFUK-KFUM Sogn og Fjordane sitt arbeid)

Les mer

Kafégudstjeneste 07.oktober

Annet

Vi samles i Jakobssalen til en gudstjeneste med avslappet kaféstemning og enkel liturgi. Vi sitter godt i sofagruppene, og underveis i gudstjenesten kan man nyte kaffe, te og noe å bite i. Det blir som i andre gudstjenester sang, bønn nattverd og velsignelse. Vi gleder oss til å se deg – vel møtt!

Ledere i vekst Identitet og tro: Nasjonal helg i Oslo

Annet

LIV Identitet og tro går over noen kurskvelder som arrangeres lokalt samt en felles langhelg i Oslo for alle som tar kurset.

Les mer
September 2018

Puslespillet 30.september

Gudstjeneste

Puslespillet er gudstjeneste for ungdom og unge voksne og henspeiler at vi gjennom kvelden på en måte pusler et bilde sammen. Tanken bak er at vi trenger å se hverandre, lytte til hverandre og gi av oss selv til hverandre–om vi skal få en større forståelse for Gud og virkeligheten vi er en del av.

Ledertur til Praha 2018

Annet

Leder i vekst-Basic kull 2017/18 (Østlandet) reiser i høstferien til Praha, Tsjekkia. Vi skal bo sentralt i den vakre hovedstaden. Meld deg på nå! Vi ønsker å være tidlig ute med påmeldingen for å sikre oss rimelige flybilletter.

Les mer

Refleks Ten Sing 40 år, jubileumsfeiring!

Annet

Refleks Ten Sing er 40 år i år, det må feirast! VELKOMNE til jubileumsfeiring i Vonheim 29. og 30. september!

Les mer

Ynglingeakademiet: ”Bærekraftige liv - det er i nabolaget verden forandres”

Foredrag/samtale

Alle som ønsker invitasjon til møtene/informasjon kan sende en e-post til ynglingeakademiet@kfuk-kfum.com Ta gjerne med en venn!

Jakobsmesse 23.September

Gudstjeneste

En utradisjonell kveldsmesse, uten preken og med nattverd. En eksistensiell og poetisk messe med utgangspunkt i kjærlighetens gleder og utfordringer. En bibeltekst møter en moderne tekst i rammer av lyd, lys og en gjennomarbeidet regi. Musikk: Karoline Krüger. Tekster: Erik Hillestad.

Ledere I Vekst Basic Hedmark og Oppland krets 2018/19

Lederkurs

Ledere i vekst Basic er et ettårig ledertreningskurs for deg mellom 16 og 19 år. På Ledere i vekst Basic blir du utrustet til å bygge og lede åpne og trygge fellesskap for unge mennesker.

Les mer

Ledere i Vekst: Identitet og tro KFUK-KFUM Bjørgvin 2018/2019

Lederkurs

Lederkurset «Ledere i Vekst Identitet og tro» er for elever i videregående skole. Kurset gir deg en fordypning i identitet, selvbilde, tro og undring, trospraksis og refleksjon rundt egen tro. Kurset består av tre kurskvelder i Bergen og en nasjonal kurshelg i Oslo. BINDENDE påmelding.

Les mer

GUV - Gudstjeneste for unge voksne 26.august

Annet

Forkynnelse, musikk, nattverd og liturgi er sentrale elementer i denne gudstjenesten som retter seg mot studenter og unge. Bandet eksperimenterer med alt fra gamle tradisjonelle salmer med ny vri, til moderne popsanger som passer kveldens tema. Kirkekaffe i Jakobsalen etter gudstjenesten.

LIV BASIC 2018/2019

Lederkurs

LIV Basic er et ettårig ledertreningskurs for deg mellom 16 og 19 år, som allerede er eller vil bli leder i kristent barne- og ungdomsarbeid.

Les mer

Unge voksne tur 2018

Annet

Velkommen til Østmarkskapellet og Unge voksne tur. Turen blir arrangert av KFUK-KFUM og er åpent for alle i alderen 19-30 år.

Les mer

MILK Bodø

Lederkurs

MILK står for MiniLederKurs og er for ungdom fra 10. klasse og oppover. Kurset arrangeres av Nordland KFUK-KFUM og menighetene i Bodø.

Les mer

Ledere i Vekst Basic Bjørgvin 2018/2019

Lederkurs

Ledere i vekst Basic er et ettårig ledertreningskurs for deg mellom 16 og 19 år, som allerede er eller vil bli leder i kristent barne- og ungdomsarbeid. På LIV Basic blir du utrustet til å bygge og lede åpne og trygge fellesskap der unge mennesker får delta og har innflytelse. Bli med!

Les mer

Bli kjent-weekend

Annet

Høstleir på Lillomarkskapellet

Leir

Pluss skal på høstleir! Oppmøte 18.00 på Sagtomta. Bagasjen blir kjørt inn til kapellet, mens deltagerne går sammen inn. Dette blir en skikkelig kosehelg, med hovedfokus på fellesskap :) Leiren koster 150kr og betales ved ankomst. Ta gjerne med deg en venn. Vi gleder oss til å reise på leir med deg!

Puslespillet 9.september

Gudstjeneste

Puslespillet er gudstjeneste for ungdom og unge voksne og henspeiler at vi gjennom kvelden på en måte pusler et bilde sammen. Tanken bak er at vi trenger å se hverandre, lytte til hverandre og gi av oss selv til hverandre–om vi skal få en større forståelse for Gud og virkeligheten vi er en del av.

Ledere i vekst Basic Trøndelag 2018/2019

Lederkurs

Er du mellom 16-18 år og ønsker å utvikle deg selv som leder? Da er Ledere i vekst Basic noe for deg. Vi i KFUK-KFUM ønsker å utvikle unge mennesker til gode medarbeidere i kirke og samfunn som kjemper for unges rett til å utvikle seg som hele mennesker!

Les mer

Bergen K-forum

Foredrag/samtale

Bibeltime ved sokneprest Åse Kristin Nøkling Aagård. Vi møtes i Peisestua på Ynglingen. Ta med en venninne eller flere. Kom. Lytt. Dvel. Og del.

Jakobsmesse 2.September

Gudstjeneste

En utradisjonell kveldsmesse, uten preken og med nattverd. En eksistensiell og poetisk messe med utgangspunkt i kjærlighetens gleder og utfordringer. En bibeltekst møter en moderne tekst i rammer av lyd, lys og en gjennomarbeidet regi. Musikk: Karoline Krüger. Tekster: Erik Hillestad.

MILK-kurs KFUK-KFUM Bjørgvin 2018/2019

Lederkurs

BLI MED PÅ MILK-KURS I REGI AV KFUK-KFUM BJØRGVIN! MILK står for «minilederkurs» og målgruppen er 15-16 åringer. Dette er et enkelt lederkurs for ungdom med liten ledererfaring. Kurset er utviklet av KFUK-KFUM for å skape unge ledere til barne- og ungdomsarbeidet.

Les mer
August 2018

LIV Basic Haugaland 2018-2019

Lederkurs

Er du klar for nye utfordringer? Vil du prøve deg som leder? Lære ved å gjøre i praksis? Har du lyst til å bli kjent med nye folk? Dra på turer? Få spennende erfaringer du ikke kan lese deg til? Bli med på LIV-kurs!

Les mer

Ledere i Vekst Basic Østlandet 2018-2019

Lederkurs

Ledere i Vekst Basic er et ettårig ledertreningskurs for deg mellom 16 og 19 år, som allerede er eller vil bli leder i kristent barne- og ungdomsarbeid. På Ledere i vekst Basic blir du utrustet til å bygge og lede åpne og trygge fellesskap der unge mennesker får delta og har innflytelse.

Les mer

KITT 2018/19

Annet

KITT er et lederkurs for alle 10-klassinger. Du trenger ikke ha et ønske om å bli toppleder i en bedrift, eller å lede store grupper. Vi tror at alle i løpet av livet havner i en rolle som leder, enten det er i familien, vennekretsen, jobbsammenheng eller annet.

Les mer

Ynglingeakademiet: "Utenforskap - fellesskap"

Foredrag/samtale

Eiel Holten, prest i Kirkens bymisjon vil fortelle om arbeidet Bymisjon driver i byen vår og om høstens TV-aksjon hvor pengene går til Kirkens Bymisjon nasjonalt. Alle som ønsker invitasjon til møtene/informasjon kan sende en e-post til ynglingeakademiet@kfuk-kfum.com Ta gjerne med en venn!

Nesholmstemne/ Nesholmendag for heile familien

Barnas dag/Familiedag/Kula & Myggen-dag

Aktivitetar, padling, bading, tur, frisbeegolf, Middag med kaffibord og familiegudsteneste (kl. 16:00) Kollekt til Nesholmen. Korgruppe frå Kinn kyrkjekor, Alberg Frøyen, Erling Nydal

Les mer

KFUK-helg på Tjellholmen 24.-26.august

Annet

Bli med på årets kvinnehelg Tjellholmen leirsted på Hvaler!

Les mer

Pappa-barn-helg 2018

Leir

Leir for fedre/mannleg foresatte med born i alle aldre!

Les mer

MILK-kurs KFUK-KFUM Fana 18/19

Lederkurs

Påmelding- og søknadsportal for KFUK-KFUM Fana sitt MILK-kurs for skoleåret 2018/2019.

LØFT - Ledertreningsweekend

Lederkurs

KFUK-KFUM Fana inviterer til KICK-OFF for alle ungdomslederne! Vi gjør oss klare for et nytt år - og tar imot nye konfirmanter til enhetene våre.

Holmvasshyttestemne 2018

Annet

Les mer

Sensommertreff 2018

Leir

Friluftsliv, fellesskap, kultur og åndelig påfyll for godt voksne. Merka turstier og klare fjellvann utenfor døra. Hver dag har vi bibeltime og annet felles program, som temakveld, nattverdgudstjeneste, salmekveld m.m. Bibeltimeholder treff 1: Laila Riksaasen Dahl. På treff 2: Sverre Kragset

Les mer

Padleleir 2018

Leir

Padleleiren for barn født 2005 til 2008 og som liker vann, natur, leirliv, leik og moro.

Les mer

Trialeir 2018 Strandheim

Leir

Trialeir er nå dessverre full og har ventelisteordning. Sommerens store happening i Oslo og Akershus er utvilsomt Trialeir på Strandheim den 12.-17.aug 2018! Mange har det som tradisjon å reise til Strandheim og gleder seg.

Les mer

Ten Sing 50 år - Jubileumsfest

Annet

Ten Sing-bevegelsen feirer 50 år og vi inviterer alle Ten Singere til stor jubileumsfest på Kalvøya lørdag 11. august! Festen er en del av SPEKTER/Europeisk Ten Sing-festival. Få med deg jubileumsshow, konserter m/artister med Ten Sing-bakgrunn, felleskor, Ten Sing Norway, foredrag, gudstjeneste m.m

Les mer

Ten Sing 50 år - jubileumstreff

Annet

Ten Sing-bevegelsen feirer 50 år og vi inviterer alle Ten Singere til å bli med og feire og gjenskape sanggleden, engasjementet og fellesskapet 10.-12. august. Foruten festmiddag m/underholdning og venner, blir det jubileumsfest på Kalvøya lørdag som del av SPEKTER-/Europeisk Ten Sing-festival.

Les mer

SPEKTER 2018 & Europeisk Ten Sing-festival

Festival

Billettsalget er i gang! Festival med show og bra musikk, turneringer, seminarer i kor, dans, band, drama, debatter om samfunnsaktuelle temaer, gudstjenester, globalløp og morsomme drop-inaktiviteter. Ten Sing er 50 år og det blir Europeisk Ten Sing-festival på SPEKTER!

Les mer

Gratis fellesreise til Spekter for KFUK-KFUM Hedmark og Oppland krets

Festival

Les mer

Fellesreise SPEKTER Rogaland krets

Annet

Info om pris og tidspunkt kommer

Fellestur fra Agder til Spekter

Annet

Kretsen arrangerer fellesreise fra hele Agder til Spekter på Kalvøya, 7.-12. august. Her samles ungdom fra 13 år, fra hele verden til mye gøy og et godt kristent fellesskap. Buss fra Kr.sand bussterminal kl 1300 på tirsdag, og retur fra Spekter kl 1000 på søndag.

Les mer

FELLESREISE til SPEKTER/EUROPEISK TENSING FESTIVAL 2018 Sogn og Fjordane

Annet

Nok en gang skal Per Kristian Byrkjeland kjøre oss trygd frem og tilbake til SPEKTER/ EUROPEISK TEN-SING festivalen på Kalvøya 7.-12. august 2018. Det er førstemann til mølla med bindande påmelding og TIDLIG-/ ta med en venn-PRIS

Les mer

Fellesreise til Spekter/ ETS 2018 KFUK-KFUM Bjørgvin

Annet

Fellesreise med buss frå Bergen til Spekter og European Ten Sing festivalen på Kalvøya i Sandvika, Bærum. Bindande påmelding. Kun påmelding tur/retur. Oppmøte kl. 07:30 på Bergen busstasjon. Vi har 57 plassar på bussen, så første-mann-til-mølla.

Les mer

Tria Junior 2018

Leir

Kom og bli med på en utrolig bra leir! På Tria Junior får du muligheten til å bli kjent med barn på din egen alder, og her vil det skje mange spennende ting. Og hva er bedre enn å være på Knattholmen leirsted når det er sommer og sol? Ta derfor sats og meld deg på!

Les mer

Sommerleir Nord-Norge

Leir

KFUK-KFUM i Nord-Norge inviterer til Sommerleir på Folkehøgskolen Nord-Norge på Evenskjer! Alle er velkommen! Nye medlemmer, Voksne, Barn, Foreldre, Besteforeldre, Ungdom, Barnegospel, Tweens. Deltakeravgift dekker alle måltider.

Les mer
Juli 2018

LIV Basic Rogaland 2018/2019

Annet

Er du mellom 16-18 år og ønsker å utvikle deg selv som leder? Da er Ledere i vekst Basic noe for deg. Vi i KFUK-KFUM ønsker å utvikle unge mennesker til gode medarbeidere i kirke og samfunn som kjemper for unges rett til å utvikle seg som hele mennesker! Er du klar for nye utfordringer?

Les mer

Sommertreff på Risøya 2018

Annet

Leirferie for hele familien med kristent fellesskap i et inspirerende miljø på en idyllisk sørlandsperle utenfor Tvedestrand. Sceneprogram med proft husband og åtte parallelle, aldersinndelte bibeltimer hver dag. Aktiviteter tilpasset alle aldre. Egne leirer for ungdom. Camp ute eller bo inne!

Les mer

Ferie for alle 2 Knattholmen 2018

Leir

FERIE FOR ALLE er familieleir der deltagerne selv er med og skaper innholdet. Dugnadsånd og fellesskap er stikkordene for disse leirene, men det er også rikelig med tid til å nyte ferien og sommeren.

Les mer

Ferie for alle 1 Knattholmen 2018

Leir

FERIE FOR ALLE er familieleir der deltagerne selv er med og skaper innholdet. Dugnadsånd og fellesskap er stikkordene for disse leirene, men det er også rikelig med tid å nyte ferie og sommer.

Les mer

50+ Knattholmen 2018

Leir

50+ er en leir for voksne, der deltakerne bor inne på hytter og går til dekket bort 3 ganger om dagen. Leiren gir en god blanding av avslappet sosial fritid og kristent fellesskap.

Les mer

KFUK-KFUM-Campen 2018

Leir

Campingferie og kristent fellesskap for hele familien på ei perle av ei øy utenfor Sandefjord. Badestrand, svaberg, kano, klatrevegg. Årets tema blir: ”Stå opp!” Familiene bor i medbrakt telt/campingvogn. Velg uke ved påmelding.

Les mer
Juni 2018

Aktivitetsleir på Nesholmen

Leir

Gje borna ein super start på sommaren med leir på vakre Nesholmen! Det vert eit variert tilbod med fysisk aktivitet, naturopplevingar, sosialt samvær, nye erfaringar og MYKJE MORO - ute og inne. Kvar kveld roar vi tankane med ei stemningsfull kveldssamling

Les mer

Ten Sing-seminar 2018

Ferdighetskurs/-seminar

Ten Sing-seminar er et en uke langt kurs for deg som ønsker og utvikle deg som Ten Singer. Kurset gir deg en ukes knallhard Ten Sing-jobbing, der du lærer av dyktige og erfarne instruktører, møter Ten Singere fra hele landet, opplever kristent fellesskap og blir globalt engasjert. Aldersgr. 15 år.

Les mer

Konfleir med kirkene i Nittedal

Leir

Menighetene i Nittedal skal selvfølgelig på leir i år også og til det så tenger vi gode ledere! Håper du har lyst til å være med å lage en god leir for årets konfirmanter! Leir 1: 25.-29. juni Leir 2: 11.-15. august

Sommerklubben på Kalvøya 2018

Annet

Sommerklubben er et tilbud for barn som begynner i 5.klasse i år og frem til 7. klasse i uke 26, 27, 32 og 33. Vi holder åpent hverdager fra kl. 09-16. Her kan barna bade, sole seg, grille, kajakkpadle og leke sammen med trygge ledere i vakre omgivelser på Kalvøya.

Les mer

Trialeir på Knattholmen 2018

Leir

På Trialeir kan du være med på mange spennende sommeraktiviteter. Du kan velge mellom klatring, kjempehuska, kano/kajakk, krabbefiske, håndarbeid/redesign, diverse ballspill, modelljernbane og mye mer. Hva er da bedre enn å være på Knattholmen leirsted? Ta sats og bli med du også!

Les mer

Ten Leir på Knattholmen leirsted 2018

Leir

Ten leir på Knattholmen leirsted er god steming og høy feriefaktor. Her møter du folk på din egen alder som er klare for å nyte fine dager med sommer og sol. Bademulighetene er mange og det mangler ikke på spennende aktiviteter. Meld deg på og få opplevelser du vil leve lenge på!

Les mer

Trialeir på Tjellholmen 2018

Leir

Alle barn i 3.-7.klasse (født 2009-2005) er velkommen til Trialeir på Tjellholmen 24.-28. juni 2018. Det blir ulike aktiviteter som bading, padling i kano, spill, lek og morro.

Les mer

Ungdomslederhelg på Tjellholmen 2018

Lederkurs

22. juni til 24. juni inviteres ungdom fra 13 år og oppover til en innholdsrik helg på Tjellholmen. Leiren er åpen for alle, men det vil være et ekstra fokus på ledertrening og vi håper alle vil bli med som ledere på barneleiren, Trialeir, som starter søndag 24.juni.

Les mer

Barneleir på Nesholmen

Leir

Gje borna ein super start på sommaren med leir på vakre Nesholmen! Det vert eit variert tilbod med fysisk aktivitet, naturopplevingar, sosialt samvær, nye erfaringar og MYKJE MORO - ute og inne. Kvar kveld roar vi tankane med ei stemningsfull kveldssamling.

Les mer

Milk- og ungdomslederdag

Lederkurs

Milk-og ungdomslederdag på Knattholmen leirsted retter seg mot ungdommer som har påbegynt ledertrening eller er nysgjerrige på om et ledertreningskurs kan være noe for dem. Dette blir en dag med lederteori, aktiviteter, sol, grilling, mini-gudstjeneste og hyggelig selskap.

Les mer

Medarbeiderfest på Tromøya 2018

Annet

Agder KFUK-KFUM inviterer til medarbeiderfest, fredag 15. juni kl 1830, hos Karina Lien Sivertsen i Omdalsveien 7 på Tromøya. Alle medarbeidere i lag, kor og foreninger er hjertelig velkomne.

Les mer

Tjellholmendagen 10.juni

Annet

Les mer

KM-sommermarked 2018 Torvastad

Barnas dag/Familiedag/Kula & Myggen-dag

Mange forskjellige aktiviteter. Korus og Good News opptrer.

Klubben 2018.06.08 Torvastad

Annet

Sommeravslutning + Bilrebus! Andakt. (Ønsker du å bli medlem av Klubben, med de fordelene det innebærer, koster det 200 kr.)

Kretskorhelg m/gabong 2.0

Leir

Velkommen til Kretskorhelg m/gabong versjon 2.0!

Les mer

Familieleir på Tjellholmen 2018

Leir

8.-10. juni inviterer KFUK-KFUM til leir for hele storfamilien og alle generasjoner på Tjellholmen i Østfold. Mange har allerede meldt seg på, men det er fremdels plass til flere!

Les mer

Tur til Sri Lanka 2018 - AVLYST

Annet

Bli med Jorunn Knapstad til Sri Lanka! Sri Lanka vart kåra til verdens reisemål for 2013 av Lonely planet. Landet er ei natur- og kulturperle. Heile 8 stader er på Unescos verdensarvliste. På turen skal vi besøkje 5 av desse stadene. Landet var ramma av borgarkrig i 30 år fram til 2009.

Les mer

Utsendelsesgudstjeneste for Ten Sing Norway

Gudstjeneste

Bli med å ta i mot Ten Sing Norway hjem fra Sør-Afrika turen og gi dem en varm avskjed på sitt år i tjeneste. Det blir god musikk og Øystein Magelssen preker.

Les mer

Torvastad Ten Sing Good News 2018.06.05

Annet

Velkommen på semesterets siste Ten Sing-øvelse! (Ønsker du å bli medlem av Good News, koster det 200 kr.)

Bergen K-forum: Blåtur

Foredrag/samtale

Årets blåtur med K-forum. Mer informasjon kommer når det nærmer seg.

Kafégudstjeneste 03. juni

Annet

Vi samles i Jakobssalen til en gudstjeneste med avslappet kaféstemning og enkel liturgi. Vi sitter godt i sofagruppene, og underveis i gudstjenesten kan man nyte kaffe, te og noe å bite i. Det blir som i andre gudstjenester sang, bønn nattverd og velsignelse. Vi gleder oss til å se deg – vel møtt!

Skotnesdagen 2018

Gudstjeneste

Velkommen til Skotnesdagen! Det blir friluftsgudstjeneste ved Peter Rikard Johansen (sokneprest i Tveit) kl. 12. Etter gudstjenesten blir det kirkekaffi med åpen kiosk, med salg av kaker, vafler m.m.

Sommerleir på Solhøgda for 2. - 6. klasse!

Annet

Velkommen på sommerleir for alle som går i 2. til 6. klasse! (Hvis du er eldre kan du melde deg på som hjelpeleder) Det blir uteaktiviteter, leirkor, underholdning, pitsa, smågodt og mye morro!

Les mer
Mai 2018

KFUK-KFUM Personalsamling 2018

Annet

Personalsamlingen avholdes 30.-31. mai 2018 i Oslo.

Les mer

Ynglingeakademiet: Utflukt til Norheimsund

Foredrag/samtale

Norheimsund er målet for årets vårtur. Vi får oppleve fruktblomstring i vakre Hardanger. Det blir fellestransport med buss fra Bergen. Detaljer i programmet kommer vi tilbake til. Alle som ønsker invitasjon til møtene/informasjon kan sende en e-post til ynglingeakademiet@kfuk-kfum.com

Jakobmesse 27.mai

Annet

En utradisjonell kveldsmesse, uten preken og med nattverd. En eksistensiell og poetisk messe med utgangspunkt i kjærlighetens gleder og utfordringer. En bibeltekst møter en moderne tekst i rammer av lyd, lys og en gjennomarbeidet regi. Musikk: Karoline Krüger. Tekster: Erik Hillestad.

Regionmøte for KFUK-KFUM Region Oslo og Akershus

Årsmøte

Velkommen til det aller første regionmøte for KFUK-KFUM Region Oslo og Akershus. På regionmøte gjennomføres en rådslagning om programmer og strategisk arbeid i regionen, samt valg av regionråd.

Les mer

Knøttenatt på Knattholmen

Leir

Ta med deg en voksen (mamma, pappa, bestemor, bestefar eller en fadder) og hils sommeren velkommen på Knattholmen leirsted sammen med mange andre barn. Ingen ting er så gøy som å være på Knøttenatt. Bare spør dem som var med i fjor!

Les mer

Klubben 2018.05.25 Torvastad

Annet

Filmkveld. Andakt. Kiosk. (Ønsker du å bli medlem av Klubben, med de fordelene det innebærer, koster det 200 kr.)

Torvastad Ten Sing Good News 2018.05.22

Annet

Velkommen på Ten Sing-øvelse. (Ønsker du å bli medlem av Good News, koster det 200 kr.)

Puslespillet 20.mai

Gudstjeneste

Puslespillet er gudstjeneste for ungdom og unge voksne og henspeiler at vi gjennom kvelden på en måte pusler et bilde sammen. Tanken bak er at vi trenger å se hverandre, lytte til hverandre og gi av oss selv til hverandre–om vi skal få en større forståelse for Gud og virkeligheten vi er en del av.

Klubben 2018.05.18 Torvastad

Annet

Spillekveld. Kiosk. Andakt. (Ønsker du å bli medlem av Klubben, med de fordelene det innebærer, koster det 200 kr.)

Teambuildingsleir på Lillemarkskapellet

Leir

Dette blir en helg for å bygge felleskap, være ute i vårsolen, grille og kose oss! Leiren her HELT GRTIS! Håper du vil være med på denne leiren! For det kommer til å bli hyggelig og de minnene vil vi dele med deg!

17.mai gospelgudstjeneste med Gospel Bergen

Gospelnight

Gospel Bergen og KFUK-KFUM ønsker velkommen til Gospelgudstjeneste i Johanneskirken 17 mai kl. 20:00. Gospel Bergen stiller med sangglede og fengende gospelmusikk. Det blir også andakt, nattverd og allsang. Dørene åpner kl.19:30, så vær tidlig ute for å sikre deg plass. Gratis inngang. Kollekt.

17.mai feiring med KFUK-KFUM i Bergen

Annet

Bli med og feire Nasjonaldagen sammen med KFUK-KFUM! Vi deltar i hovedprosesjonen under KFUK-KFUMs fane (oppmøte på Koengen seinast kl.10), kafè i Ynglingen (kl. 12-14) og avslutter dagen med Gospelnight med Gospel Bergen i Johanneskirken kl. 20.

Torvastad Ten Sing Good News 2018.05.15

Annet

Velkommen på Ten Sing-øvelse. (Ønsker du å bli medlem av Good News, koster det 200 kr.)

Bandkurs for Ten Sing

Ferdighetskurs/-seminar

KFUK-KFUM ønsker å inspirere ungdom til å ta i bruk salmer og gi dem nye musikalske uttrykk ved å tilføre elementer fra populærmusikken. På kurset vil vi formidle kunnskap og erfaring rundt hvordan å tilnærme seg salmer i en band sammenheng. Kursleder er Hans Olav Baden - KFUK-KFUM Kulturskole

Les mer

GUV - Gudstjeneste for unge voksne 13.mai

Annet

Forkynnelse, musikk, nattverd og liturgi er sentrale elementer i denne gudstjenesten som retter seg mot studenter og unge. Bandet eksperimenterer med alt fra gamle tradisjonelle salmer med ny vri, til moderne popsanger som passer kveldens tema. Kirkekaffe i Jakobsalen etter gudstjenesten.

Klubben 2018.05.11 Torvastad

Annet

Trosforsvar/"Grill en kristen". Fellesarrangement.

Blåtur Skøyen Ten Sing

Annet

Sommerleirer på Vier

Leir

Vi har også i år 3 leirer på Vier (du velger leir i påmeldingsalternativ i neste vindu) Rogaland krets inviterer til ungdomsleir 9.-13. mai. Ynglingen til barneleirer i juni og juli/august. Nye venner, gode minner, jakta på skatta, bading og masse moro. Vi gleder oss!

Les mer

Torvastad Ten Sing Good News 2018.05.08

Annet

Velkommen på Ten Sing-øvelse. (Ønsker du å bli medlem av Good News, koster det 200 kr.)

Klubb 78, 2018.05.08

Annet

Klubb 78 er for 7. og 8. klasse. Semesteravslutning på Minigolfen! Andakt. (Medlemskap: Kr 200 per kalenderår, dekker alle utgifter.)

Kafégudstjeneste 6.mai

Annet

Vi samles i Jakobssalen til en gudstjeneste med avslappet kaféstemning og enkel liturgi. Vi sitter godt i sofagruppene, og underveis i gudstjenesten kan man nyte kaffe, te og noe å bite i. Det blir som i andre gudstjenester sang, bønn nattverd og velsignelse. Vi gleder oss til å se deg – vel møtt!

April 2018

Sport&Sprell&Kjerkegospel 2018

Festival

Velkommen til årets Sport & Sprell & Kjerkegospel! - for ungdommer fra 8. klasse og oppover. GRATIS! Kl. 19.00 åpner arrangementet med masse aktiviteter Kl. 21.00 begynner konserten med kretsens TenSing-grupper Kl. 23.00 er det åpent hus

Les mer

BUSSREISE til Sport&Sprell&Kjerkegospel 2018

Annet

Bussreise for Ten Sing Bømlo sine medlemmer til arrangementet Sport&sprell&Kjerkegospel

Puslespillet 29.april

Annet

Puslespillet er gudstjeneste for ungdom og unge voksne og henspeiler at vi gjennom kvelden på en måte pusler et bilde sammen. Tanken bak er at vi trenger å se hverandre, lytte til hverandre og gi av oss selv til hverandre–om vi skal få en større forståelse for Gud og virkeligheten vi er en del av.

Les mer

Klubben 2018.04.28 Torvastad

Annet

Hallkveld. Gratis inngang. Kiosk. (Ønsker du å bli medlem av Klubben, med de fordelene det innebærer, koster det 200 kr.)

Torvastad Ten Sing Good News 2018.04.24

Annet

Follo KFUK

Foredrag/samtale

Tirsdag 24. april - den internasjonale KFUK-dagen - samles vi kl. 18.30. på Aschjem gård. Denne gangen får vi besøk av Berit Aalborg, politisk redaktør i Vårt Land og ofte sett og hørt i NRK. Tema for kvelden er #metoo. Påmelding til Benedicte på post@aschjemgard.no innen 22. april.

Ynglingeakademiet: "Svein Ellingsens salmediktning..."

Foredrag/samtale

Gunnar Danbolt, professor emeritus i kunsthistorie ved Universitetet i Bergen, kjent for sin unike formidlingsevne, vil kåsere om en av vår tids kjæreste salmediktere. Alle som ønsker invitasjon til møtene/informasjon kan sende en e-post til ynglingeakademiet@kfuk-kfum.com Ta gjerne med en venn!

Kafégudstjeneste 22.april

Annet

Vi samles i Jakobssalen til en gudstjeneste med avslappet kaféstemning og enkel liturgi. Vi sitter godt i sofagruppene, og underveis i gudstjenesten kan man nyte kaffe, te og noe å bite i. Det blir som i andre gudstjenester sang, bønn nattverd og velsignelse. Vi gleder oss til å se deg – vel møtt!

Klubben 2018.04.20 Torvastad

Annet

Amanda. 30 kr. Besøk fra KFUK i Sri Lanka.

Årsmøte i Rogaland KFUK-KFUM

Annet

Velkommen til Årsmøte i Rogaland KFUK-KFUM 19. april kl 18:00 i St. Petri menighetshus, Stavanger

Les mer

Torvastad Ten Sing Good News 2018.04.17

Annet

Jakobsmesse 15.april

Gudstjeneste

En utradisjonell kveldsmesse, uten preken og med nattverd. En eksistensiell og poetisk messe med utgangspunkt i kjærlighetens gleder og utfordringer. En bibeltekst møter en moderne tekst i rammer av lyd, lys og en gjennomarbeidet regi. Musikk: Karoline Krüger. Tekster: Erik Hillestad.

Stå opp - påskemusikal

Annet

Stå opp! en påske-musikal som utforsker oppstandelsen. Framført av Varden og Hinna barnegospel. Aktørene vil synge, danse og juble men også protestere og skape liv og røre. En forestilling med barn og proffe musikere, for barn fra 0-100. Pris: Voksne kr: 100,- Barn kr: 50,-

Les mer

Tweensfestival Østlandet 2018

Annet

Tweensfestival har som mål å samle tweens (5.-7. klasse) fra hele Østlandet i Voksen kirke 14.-15. april 2018. Dette blir en helg fylt med fellesskap, aktiviteter, lek, musikk og morro. Vi begynner programmet lørdag og avslutter med familiegudstjeneste og kirkekaffe i Voksen kirke.

Les mer

Klubben 2018.04.13 Torvastad

Annet

Vi hører på Testimonia-musikalen "Kom Hjem". Gratis inngang for medlemmer av Klubben.

Forandringshuset Karatekurs

Ferdighetskurs/-seminar

Forandringshuset Haugesund starter opp med gratis karatekurs for barn og unge. Vår instruktør Hans Erik Hornell jobber som kampsportinstruktør på Haugaland. I jobben hans for Haugesund Karateklubb så reiser han i Haugesund, Tysvær, og Karmøy og instruerer barn i SFO-alder i sportskarate.

Les mer

Strikke- og hobbykafé 2018.04.12 Torvastad

Annet

Liker du å holde på med strikking/hekling/sying eller andre hobbyting, eller vil du bare være sosial, er du hjertelig velkommen! Dette er helt uhøytidelig. Her inspirerer og hjelper vi hverandre. Ta med 30,- kr til dekning av husleie og kveldsmat.

Torvastad Ten Sing Good News 2018.04.10

Annet

Velkommen på Ten Sing-øvelse. I dag starter vi med nybakte lapper! (Ønsker du å bli medlem av Good News, koster det 200 kr.)

Bergen K-forum

Foredrag/samtale

I kveld blir det årsmøte i K-forum, i tillegg til samtale om Sigrid Undset og musikalen "Kristin Lavransdatter". Vi møtes i Peisestua på Ynglingen. Ta med en venninne eller flere. Kom. Lytt. Dvel. Og del.

GUV - Gudstjeneste for unge voksne 8.april

Annet

Forkynnelse, musikk, nattverd og liturgi er sentrale elementer i denne gudstjenesten som retter seg mot studenter og unge. Bandet eksperimenterer med alt fra gamle tradisjonelle salmer med ny vri, til moderne popsanger som passer kveldens tema. Kirkekaffe i Jakobsalen etter gudstjenesten.

Årsmøte 2018

Annet

Søndag 8. april 2018 arrangeres kretsens årsmøte på Kråkerøy. Generalekretær Øystein Magelssen blir med på årsmøtet. Vi blir med på gudstjenesten i Kråkerøy kirke før vi spiser middag og har årsmøtet på Lunde bedehus.

Les mer

Klubben 2018.04.06 Torvastad

Annet

I kveld er det "Blind Italiener"! Vi lager pizza med bind for øynene... Gratis inngang for medlemmer, kr 50 for ikke-medlemmer.

Ledere i vekst Basic: Felles Oslo-helg 6.-8. april

Lederkurs

Velkommen til felles kurshelg for Ledere i Vekst Basic! Deltakere fra Møre og Romsdal, Agder, Trøndelag og Nordland møtes til en helg med temaet "Stå opp for andre". Ansvarlige for helgen er de to programutviklerne for ungt lederskap på Forbundskontoret, Jens Bjelland Grønvold og Ingvild Storvoll.

Les mer

VIL-kurshelg nr. 2 PSYK 2

Lederkurs

Tema denne helgen er Psykologi 2: Virkelighet og forventninger - om følelser og psykisk smerte. Vi kommer til å jobbe med bl.a. følelser, psykisk smerte, tilknytning, speilteori og samtaler med ungdom.

Les mer
Mars 2018

Påskeleir for hele familien i Ulvik

Leir

Leiren er en fin anledning til å få med seg det kristne budskapet i påsken, samtidig som fellesskapet rommer gode samtaler, masse lek, nye venner, ski, musikk, bibeltimer, tull&tøys og fotball (absolutt ikke tull&tøys!). Leiren arrangeres på vakre Brakanes Hotell i Ulvik. Velkommen!

Les mer

Påsketreff på Nesholmen

Leir

I år vert påsketreff arrangert søndag 25.mars - tysdag 27.mars. Påsketreff er for ungdom og unge vaksne, og er ein leir for dei som ynskjer nokre dagar med avslapping, påskefokus, leik og moro. I løpet av leiren vert det mellom anna høve til å treffe igjen gamle vener, og møte nye.

Les mer

Påskeleir på Fjellsetra 24.-27. mars 2018

Leir

Leir for ungdom fra 8. klasse og oppover. Vi holder til på Fjellsetra leirsted og er to dager i skibakken.

Les mer

Førpåskeleir i Ulvik i Hardanger

Leir

Bergen KFUK-KFUM Ynglingen har i over 20 år arrangert førpåskeleirer for godt voksne på Brakanes hotell i Ulvik. Over 100 personer deltar hvert år, og responsen har alltid vært strålende. Temaet for leiren i år er MER ENN DU SER. Årets bibeltimeholder er prest Gunnar Wik.

Les mer

Palmehelg 2018

Leir

Palmehelg på Nesholmen er ein familieleir og en hyggelig start på påskefor både store og små! Med fokuspå å gjere ting saman, er dette ein fin stad å samle heile familien. Det vert inne- og ute aktivitetar, gudsteneste, god mat og programkveld for små og store.

Les mer

Klubben 2018.03.23 Torvastad

Annet

Egg-hunting på Klubben!

Strikke- og hobbykafé 2018.03.22 Torvastad

Annet

Liker du å holde på med strikking/hekling/sying eller andre hobbyting, eller vil du bare være sosial, er du hjertelig velkommen! Dette er helt uhøytidelig. Her inspirerer og hjelper vi hverandre. Ta med 30,- kr til dekning av husleie og kveldsmat.

Ungdom og diakoni - seminar for frivillige

Annet

Er det samsvar mellom det vi driver med og barn og unges behov i vårt lokalmiljø i dag? Ingrid Elise Sigmundstad jobber til vanlig som programkoordinator ved Forandringshuset Grønland i Oslo. Hun vil utfordre oss på hva vi kan være for ungdom i dag, hvordan vi kan kartlegge behov og jobbe metodisk.

Bergen K-forum: Musikalen "Kristin Lavransdatter" på DNS

Konsert/forestilling

Informasjon sendes på e-post til de som er påmeldt.

Årsmøte i Agder krets av KFUK-KFUM 2018

Annet

Eit årsmøte er ei viktig hending i livet til ein organisasjon. Det er viktig at alle lokale grupper er representert. Me får også besøk frå Forbundskontoret. Saker til behandling på årsmøtet må vera sendt kretsstyret (jorunn.skjulestad@kfuk-kfum.no) seinast innan 21. januar.

Les mer

Torvastad Ten Sing Good News 2018.03.20

Annet

Velkommen på Ten Sing-øvelse. I dag feirer vi at Ten Sing-bevegelsen er 50 år i år. Kake, Kahoot og mye annet gøy! (Ønsker du å bli medlem av Good News, koster det 200 kr.)

Kafégudstjeneste 18.mars

Annet

Vi samles i Jakobssalen til en gudstjeneste med avslappet kaféstemning og enkel liturgi. Vi sitter godt i sofagruppene, og underveis i gudstjenesten kan man nyte kaffe, te og noe å bite i. Det blir som i andre gudstjenester sang, bønn nattverd og velsignelse. Vi gleder oss til å se deg – vel møtt!

Årsmøte for KFUK-KFUM Bjørgvin krets

Årsmøte

Velkommen til årsmøte for KFUK-KFUM Bjørgvin krets. Innkalling og saksliste til årsmøtet er sendt til styreledere og ansvarlig voksenledere i alle enheter og hovedforeninger, i tillegg de ansatte. Tid: søndag 18.mars kl. 16:00-18:30 Sted: Peisestua på Ynglingen.

Påmelding til middag i forkant av årsmøte i KFUK-KFUM Bjørgvin krets

Årsmøte

Påmelding til middag som serveres i forkant av kretsens årsmøte, søndag 18.mars. Middagen er klokken 14:45 og er gratis.

Krinsårsmøte 2018 Møre og Romsdal krins

Annet

Det ønskes velkommen til krinsens årsmøte på Ynglingen i Ålesund. Vi håper at alle enheter i krinsen vil sende sine delegater.

Les mer

Familiedag med påskeverksted

Barnas dag/Familiedag/Kula & Myggen-dag

Velkommen til familedag i Ynglingen! Påskeverksted for barn og tweens og lekekrok for de minste. Kafé med salg av kaffi, te, saft, kaker, hotdogs, m.m. Kom å forbered påsken sammen med oss!

Årsmøte Trøndelag KFUK-KFUM 2018

Årsmøte

Årsmøte for 2018 vil finne sted lørdag 17. mars kl 11-14 på Namsos. Vi kommer tilbake med ytterligere informasjon.

Les mer

Barnefestival i Arendal 2018 for 3.-7.klasse

Festival

Her inviteres du som går i 3.- 7. klasse, til to dager med masse artig og variert program. Her blir det show, dans, sang, bra band, bibeltime, pizza og godteri, sovesal, gudstjeneste og masse ulike aktiviteter og velge mellom. Temaet for barnefestivalen er "Vær deg selv-stå opp for andre."

Les mer

Klubben 2018.03.16-18 Torvastad

Leir

Bli med på Klubb-weekend! Kr 150 for medlemmer, 300 for ikke-medlemmer (200 for medlemskap).

Pluss vinterleir 2018

Annet

Årsmøte KFUK-KFUM Haugaland 2018

Årsmøte

Velkommen til årsmøte og inspirasjonssamling for KFUK-KFUM Haugaland krets Innkalt: Representanter for enhetene i kretsen. Møtet er åpent for alle medlemmer. Årsmøtet innledes med Inspirasjonsforedrag: «Frivillighet og stress» v/Dr.med. Bjarte Stubbhaug, spesialist i stressmestring. Matservering.

Les mer

Torvastad Ten Sing Good News 2018.03.13

Annet

Velkommen på Ten Sing-øvelse med kveldsmat! (Ønsker du å bli medlem av Good News, koster det 200 kr.)

Jakobmesse 11.mars

Annet

En utradisjonell kveldsmesse, uten preken og med nattverd. En eksistensiell og poetisk messe med utgangspunkt i kjærlighetens gleder og utfordringer. En bibeltekst møter en moderne tekst i rammer av lyd, lys og en gjennomarbeidet regi. Musikk: Karoline Krüger. Tekster: Erik Hillestad.

Årsmøte i KFUK-KFUM Sogn og Fjordane

Årsmøte

ÅRSMØTE I KFUK KFUM KRINS I SOGN OG FJORDANE

Les mer

ÅRSMØTE 2018 KFUK-KFUM TROMS KRETS

Årsmøte

Her kommer innkalling til årsmøte i Troms Krets. Vi håper DU kan delta. For de som har mulighet, er det familiegudstjeneste kl 11, hvor Kroken Tweens blant annet skal opptre. Supert å få sett arbeidet vårt i praksis! Etter gudstjenesten flytter vi oss ned på møterommet. Vel møtt!

Les mer

Ungdomsting 2018

Årsmøte

Det er fortsatt mulig å melde seg på!

Les mer

Barnefestivalen Sogn og Fjordane 2018

Festival

KFUK-KFUM Sogn og Fjordane inviterer alle barnekor, grupper, born og vaksne til Barnefestival på Sunnfjord folkehøgsule i Førde. I år som i fjor er vi så heldige å kunne presentere Eliane Wergeland som dirigent for felleskoret, og borna får framføre eit utval av KFUK-KFUM sin CD "HERNÅ".

Les mer

Klubben 2018.03.09 Torvastad

Annet

Filmkveld.

Ten Sing Helg

Annet

Ten Sing Arctic og Nordland KFUK-KFUM inviterer til Ten Sing helg i Rønvik kirke 9-11 mars 2018. Vi ønsker å markere at Ten Sing er 50 år i tillegg til masse seminarer, felleskor, Ten Sing forum, kampkveld, felleskor, og masse moro :) Håper å se mange av dere i Rønvik helgen 9-11 mars !!!

Les mer

Torvastad Ten Sing Good News 2018.03.06

Annet

Velkommen på Ten Sing-øvelse med kveldsmat! (Ønsker du å bli medlem av Good News, koster det 200 kr.)

Puslespillet 4.mars

Annet

Puslespillet er gudstjeneste for ungdom og unge voksne og henspeiler at vi gjennom kvelden på en måte pusler et bilde sammen. Tanken bak er at vi trenger å se hverandre, lytte til hverandre og gi av oss selv til hverandre–om vi skal få en større forståelse for Gud og virkeligheten vi er en del av.

Klubben 2018.03.02 Torvastad

Annet

80-tallsparty! Kiosk. Andakt ved Martha Håkonsen. (Ønsker du å bli medlem av Klubben, med de fordelene det innebærer, koster det 200 kr.)

Vinterfestivalen Østlandet 2018

Festival

KFUK-KFUM inviterer til Vinterfestival i Skøyen kirke! Velkommen til en helg fylt med sceneshow, seminarer, kampkveld, globalmarked, miljøfokus, gudstjeneste, gamle og nye venner og masse gøy.

Les mer

Buss til og fra Vinterfestivalen i Skøyen kirke

Annet

Skal du være med på Vinterfestivalen i Skøyen kirke fredag 2.-søndag 4.mars? Da kan du bli med i bussen som Østfold krets setter opp fra Fredrikstad. Vi stopper underveis og tar med flere!

Les mer
Februar 2018

Torvastad Ten Sing Good News 2018.02.27

Annet

Velkommen på Ten Sing-øvelse med kveldsmat! (Ønsker du å bli medlem av Good News, koster det 200 kr.)

Ynglingeakademiet: "Norges KFUK-KFUM - på veien mot 2025"

Foredrag/samtale

Helge Taranrød, styreleder i Forbundstyret i Norges KFUK-KFUM holder foredrag med et tredelt fokus: et tilebakeblikk, dagsaktuelle glimt og et utblikk mot fremtiden. Alle som ønsker invitasjon til møtene/informasjon kan sende en e-post til ynglingeakademiet@kfuk-kfum.com Ta gjerne med en venn!

GUV - Gudstjeneste for unge voksne 25.februar

Annet

Forkynnelse, musikk, nattverd og liturgi er sentrale elementer i denne gudstjenesten som retter seg mot studenter og unge. Bandet eksperimenterer med alt fra gamle tradisjonelle salmer med ny vri, til moderne popsanger som passer kveldens tema. Kirkekaffe i Jakobsalen etter gudstjenesten.

Les mer

Klubben 2018.02.24 Torvastad

Annet

Oppmøte på Ungdomshuset senest kl 13! Så blir det en kort andakt der, før vi drar samlet til Ishallen i Haugesund. Vi satser på at foreldre kjører, men har du ikke skyss, så møt opp likevel! Klubben dekker inngangsbilletten for de som er med. Men du må ha med skøyter og hjelm (sykkelhjelm godtas).

Bergen K-forum: Lørdagsforedrag på DNS

Foredrag/samtale

Vi deltar på lørdagsforedraget på DNS, i Teaterkjelleren kl. 13. Foredraget er ved forfatter Elisabeth Aasen. Se www.dns.no/program for mer informasjon.

Trialeir 2018 Lederkurs

Lederkurs

Trialederkurs er det lederkurs for unge mellom 13 og 19 år som skal være ledere på barneleiren Trialeir i august 2018.

Les mer

Ledere i vekst Identitet og tro: Nasjonal helg i Oslo

Lederkurs

Ledere i vekst Identitet og tro er et påbygningskurs for dem som har tatt Ledere i vekst Basic. Kurset går over noen kurskvelder som arrangeres lokalt, samt en felles langhelg i Oslo for alle som tar kurset. 22.-25. februar 2018 samles vi på Rønningen folkehøgskole for LIV Identitet og tro-helg.

Les mer

Torvastad Ten Sing Good News 2018.02.20

Annet

Velkommen på Ten Sing-øvelse med kveldsmat! (Ønsker du å bli medlem av Good News, koster det 200 kr.)

Jakobsmesse 18.februar

Annet

En utradisjonell kveldsmesse, uten preken og med nattverd. En eksistensiell og poetisk messe med utgangspunkt i kjærlighetens gleder og utfordringer. En bibeltekst møter en moderne tekst i rammer av lyd, lys og en gjennomarbeidet regi. Musikk: Karoline Krüger. Tekster: Erik Hillestad.

Les mer

"Staycation 2018" - Vinterferien

KM-uke-arrangement

Skal du, eller noen du kjenner, være hjemme i Stavanger i vinterferien?

Les mer

Kafégudstjeneste 11.februar

Annet

Vi samles i Jakobssalen til en gudstjeneste med avslappet kaféstemning og enkel liturgi. Vi sitter godt i sofagruppene, og underveis i gudstjenesten kan man nyte kaffe, te og noe å bite i. Det blir som i andre gudstjenester sang, bønn nattverd og velsignelse. Vi gleder oss til å se deg – vel møtt!

KFUK-dagen i Ås søndag 11.februar

Annet

KFUK-dagen i 2018 arrangeres i Galleri D6 i Ås søndag 11.februar kl 17 - 20.

Les mer

Ten Sing VETERANTREFF i Stryn

Annet

Gisle Børge Styve, Frid & Glede og Sølve Styve kjem. Bli med på mimring, møt gamle venner, hør på gamle historier og syng gamle sanger. INGEN FOR UNG - INGEN FOR GAMMEL - har du vært i TenSing en gang i tiden, kan du være med. Dette blir kjekt.

Les mer

Vintertreff i Stryn 2018

Festival

Ten Sing Norway kjem - Sølve Styve kjem - KJEM DU? Fylkene Møre og Romsdal og Sogn og Fjordane møtes på Vintertreff i Stryn - 9.-11.02.18

Les mer

Vinterleir på Jønnbu 2018

Leir

KFUK-KFUM Vestfold og Telemark gjentar fjorårets suksess og inviterer alle ungdommer i alderen 13 - 19 år til vinterleir på Jønnbu leirsted i Bø. Jønnbu ligger idyllisk til med flotte omgivelser der mulighetene for skitur, alpint og leik er store!

Les mer

Vinterfestivalen på Voss 2018

Festival

KFUK-KFUM Bjørgvin inviterer igjen til Vinterfestival på Voss. Dette blir ei helg fullspekka med scenesprell, kanonball, globalløp, show, gudsteneste, seminar, nye vennar, sang og musikk! Ta med deg sjølv, gruppa di og vennar og bli med på ei innhaldsrik og gøy helg på Voss!

Les mer

Ledere i vekst Basic Agder 2018

Lederkurs

Ledere i vekst Basic er et ettårig ledertreningskurs for deg mellom 16 og 19 år, som allerede er eller vil bli leder i kristent barne- og ungdomsarbeid. På Ledere i vekst Basic blir du utrustet til å bygge og lede åpne og trygge fellesskap der unge mennesker får delta og har innflytelse.

Les mer

Tur til Tanzania i vinterferien

Lederkurs

Tur til Tanzania og Ilula Orphan Program for engasjerte ungdom og unge voksne.

FELLESREISE til VINTERTREFF i Stryn 2018

Annet

Vi er så heldige å ha med oss Per Kristian Byrkjeland som vil køyre oss trygt fram og tilbake til Vintertreff i Stryn 9.-11. februar. Det er førstemann til mølla med bindande påmelding. Beklager fullt pr 23/2-18

Les mer

Bergen K-forum: "Misjonsfeminisme: Kvinner og kallet"

Foredrag/samtale

Foredrag ved tideligere professor i religionshistorie ved UiB, Lisbeth Mikaelsson om "Misjonsfeminisme: Kvinner og kallet". Vi møtes i Peisestua på Ynglingen. Ta med en venninne eller flere. Kom. Lytt. Dvel. Og del.

Puslespillet 4.februar

Annet

Puslespillet er gudstjeneste for ungdom og unge voksne og henspeiler at vi gjennom kvelden på en måte pusler et bilde sammen. Tanken bak er at vi trenger å se hverandre, lytte til hverandre og gi av oss selv til hverandre–om vi skal få en større forståelse for Gud og virkeligheten vi er en del av.

Kula og Myggen-festival 2018

Barnas dag/Familiedag/Kula & Myggen-dag

Velkommen til Kula og Myggen Festival 2018! Dette blir en kjempeflott dag for barn i Norheim kirke. Vi skal ha masse aktiviteter og lage en flott samling sammen.

Les mer

Vinterfestival på Sørlandet 2018

Festival

Den 2.-4. februar 2018 samles vi til Vinterfestival i Lund kirke i Kristiansand. Vinterfestivalen er for ALLE ungdom, 13-19 år. Ten Sing-korene i Vestfold og Telemark er også invitert Vi lover: Show! Kampkveld! Seminarer! Kanonball! Globalt! Gud, Jesus og Den Hellige Ånd!

Les mer

Klubben 2018.02.02 Torvastad

Annet

Klubbkveld med Årsmøte! Kiosk. Andakt. (Ønsker du å bli medlem av Klubben, med de fordelene det innebærer, koster det 200 kr.)

Januar 2018

Torvastad Ten Sing Good News 2018.01.30

Annet

Ynglingeakademiet: Hvilke forbilder er de fire vise menn"

Foredrag/samtale

Rune Larsen kåserer om de fire vise menn. I juleevangeliet hører vi om tre konger fra østerland, men Rune vil snakke om fire. Alle som ønsker invitasjon til møtene/informasjon kan sende en e-post til ynglingeakademiet@kfuk-kfum.com Ta gjerne med en venn!

GUV - Gudstjeneste for unge voksne 28.januar

Annet

Forkynnelse, musikk, nattverd og liturgi er sentrale elementer i denne gudstjenesten som retter seg mot studenter og unge. Bandet eksperimenterer med alt fra gamle tradisjonelle salmer med ny vri, til moderne popsanger som passer kveldens tema. Kirkekaffe i Jakobsalen etter gudstjenesten.

Tween festival, Mo i Rana

Festival

Vi ønsker deg velkommen til Tween festival i Mo I Rana. Tween kommer av det engelske ordet between som betyr "mellom". Du som går i 5-7 klasse er midt mellom det å være barn og på vei til å bli ungdom, og vi har laget en festival som passer godt for både jenter og gutter i denne alderen ;)

Les mer

Vinterfestival Haugaland 2018

Festival

Show! Seminarer! Globalmarked! Tull og fjas! Gud & Jesus & Den Hellige Ånd & sånn! Kjekke folk! God mat og god prat! Hvis det er én festival du skal være med på i vinter så er DETTE festivalen! Ten Sing Norway kommer - kommer du?

Les mer

VIL-kurshelg PSYK 2

Lederkurs

Tema denne helgen er Psykologi 2: Virkelighet og forventninger - om følelser og psykisk smerte. Vi kommer til å jobbe med bl.a. ritualer i menneskers liv, følelser, psykisk smerte, tilknytning, speilteori og samtaler med ungdom.

Torvastad Ten Sing Good News 2018.01.23

Annet

Velkommen på Ten Sing-øvelse med kveldsmat! (Ønsker du å bli medlem av Good News, koster det 200 kr.)

Prosjekt Nettverk 2017

Annet

KFUK-KFUMs Prosjekt Nettverk er et integreringsprosjekt som har som mål å skape møteplasser for ungdom mellom 15 og 20 år med ulik bakgrunn og etnisitet. Prosjektet er laget av og for ungdom gjennom en sammensetning av frivillige fra hele Bærum. Prosjektet gjennomføres i samarbeid med Bærum kommune.

Les mer

Kafégudstjeneste 21.januar

Gudstjeneste

Vi samles i Jakobssalen til en gudstjeneste med avslappet kaféstemning og enkel liturgi. Vi sitter godt i sofagruppene, og underveis i gudstjenesten kan man nyte kaffe, te og noe å bite i. Det blir som i andre gudstjenester sang, bønn nattverd og velsignelse. Vi gleder oss til å se deg – vel møtt!

Klubben 2018.01.19 Torvastad

Annet

Sofa mot sofa. Kiosk. Andakt. (Ønsker du å bli medlem av Klubben, med de fordelene det innebærer, koster det 200 kr.)

Ungdomskveld i Moss 19.januar

Annet

Er du mellom 13 og 20 år? Da er dette noe for deg! Velkommen til en super kveld i Moss Arena fredag 19.januar kl 18.00

Les mer

Klubben 2018.01.12 Torvastad

Annet

Karaokekveld. Kiosk. Andakt. (Ønsker du å bli medlem av Klubben, med de fordelene det innebærer, koster det 200 kr.)

Torvastad Ten Sing Good News 2018.01.09

Annet

Velkommen på Ten Sing-øvelse med kveldsmat! (Ønsker du å bli medlem av Good News, koster det 200 kr.)

Bergen K-forum: Litteratursamtale

Foredrag/samtale

Litteratursamtale ledet av Reidun Oanes Andersen om Carson McCullers "Hjertet er en ensom jeger". Vi møtes i Peisestua på Ynglingen. Ta med en venninne eller flere. Kom. Lytt. Dvel. Og del.

Prosjekt Nettverk 2018

Annet

KFUK-KFUMs Prosjekt Nettverk er et integreringsprosjekt som skaper møteplasser for ungdom mellom 15 og 20 år med ulik bakgrunn og etnisitet. Prosjektet er laget av og for ungdom fra hele Oslo og Akershus. Prosjektet gjennomføres i samarbeid med Bærum kommune.

Les mer
Desember 2017

Nyttårsfest 2017 Torvastad

Annet

Felles nyttårsfest med Avaldsnes, for ungdom fra 8. klasse og oppover. Inngangspris: kr 200,-. Koldtbord, fakkeltog til midnattsmessa i kirka, underholdning. De som ønsker det tar med eget fyrverkeri.

Julefest på Lunde bedehus, Kråkerøy

Annet

KåeM Kultur ønsker velkommen til god, gammeldags julefest på Lunde bedehus 3.juledag

Les mer

KFUK-KFUM Fana: Ungdomslederjulebord 2017

Annet

Julebord for alle ungdomsledere i KFUK-KFUM Fana.

Familiedag i Ynglingen med juleverksted

Barnas dag/Familiedag/Kula & Myggen-dag

Gratis juleverksted for barn og tweens og lekekrok for de minste. Bli med på ansiktsmaling, bibelfortellingsstund, spill brettspill eller bygg lego. Kafé med salg av kaffi, te, saft, gløgg, kaker, hotdogs, peppkerkaker, klementiner m.m. Vi lover førjulssteeming! Kanskje kommer julenissen?

Les mer

Klubben 2017.12.15 Torvastad

Annet

Julebord, felles med Good News.

Julebord for alle frivillige og ansvarlig voksenledere

Annet

Oslo og Akershus krets, Asker og Bærum krets, KFUK-KFUM Global og KM-event ønsker å takke dere for det flotte KFUK-KFUM-engasjementet dere har vist  i 2017! Derfor inviterer vi alle våre frivillige i OAK, ABK, Global og fra Spekter til et storslagent JULEBORD den 12. desember kl 18:00.

Les mer

Juleavslutning i St.Jakob

Annet

Du er invitert til juleavslutning i St. Jakobkirke. Førjulshygge. Mer info kommer!

Klubben 2017.12.08 Torvastad

Annet

Spillekveld. Kiosk. Gratis brus og pizza. Andakt. (Ønsker du å bli medlem av Klubben, med de fordelene det innebærer, koster det kun 100 kr ut 2017.)

Torvastad Ten Sing Good News 2017.12.05

Annet

Velkommen på Ten Sing-øvelse med kveldsmat! (Ønsker du å bli medlem av Good News, koster det kun 100 kr ut 2017.)

Bergen K-forum 4.desember

Foredrag/samtale

K-forums førjulsmøte. Vi møtes i Peisestua på Ynglingen. Ta med en venninne eller flere. Kom. Lytt. Dvel. Og del.

JAKOBmesse

Gudstjeneste

En utradisjonell kveldsmesse, uten preken og med nattverd. En eksistensiell og poetisk messe med utgangspunkt i kjærlighetens gleder og utfordringer. En bibeltekst møter en moderne tekst i rammer av lyd, lys og en gjennomarbeidet regi. Musikk: Karoline Krüger. Tekster: Erik Hillestad.

Klubben 2017.12.01 Torvastad

Annet

Bowling med KarmelU. 50 kr for medlemmer, 90 kr for ikke-medlemmer.

November 2017

Torvastad Ten Sing Good News 2017.11.28

Annet

Velkommen på Ten Sing-øvelse med kveldsmat! (Ønsker du å bli medlem av Good News, koster det kun 100 kr ut 2017.)

YnglingeAkademiet: "Glade jul. Norsk julefeiring som feel-good religion"

Annet

Professor emerita Lisbeth Mikaelson er dagens foredragsholder. Hun reflekterer bl.a. om: Hva gjør julefeiringen til en feel-good religion? Er det den materielle overdådigheten eller de religiøse og folkelige tradisjonene? Er julestemning noe mer enn en talemåte?

GUV - Gudstjeneste for unge voksne

Gudstjeneste

Forkynnelse, musikk, nattverd og liturgi er sentrale elementer i denne gudstjenesten som retter seg mot studenter og unge. Bandet eksperimenterer med alt fra gamle tradisjonelle salmer med ny vri, til moderne popsanger som passer kveldens tema. Kirkekaffe i Jakobsalen etter gudstjenesten.

Adventsleir på Solhøgda 2017

Annet

Mye gøy førjulskos for 3.-7. klasse. Vi håper det kommer barn fra mange forskjellige steder, så her er det god mulighet til å få nye venner. På leiren blir det juleverksted, underholdningskveld, samlingsstund, refleksløype, pølsegrilling og mye annet morsomt å glede seg til.

Les mer

Klubben 2017.11.24 Torvastad

Annet

BIG BROTHER. Gratis for medlemmer, 50 kr for ikke-medlemmer. Kiosk. Salg av pizza. Andakt. (Ønsker du å bli medlem av Klubben, med de fordelene det innebærer, koster det kun 100 kr ut 2017.)

Torvastad Ten Sing Good News 2017.11.21

Annet

Velkommen på Ten Sing-øvelse med kveldsmat! (Ønsker du å bli medlem av Good News, koster det kun 100 kr ut 2017.)

Klubb 78, 2017.11.21 Torvastad

Annet

Klubbkveld. Andakt av Leila. Mat. (Medlemskap: Kr 200 per kalenderår, dekker alle utgifter.)

JAKOBmesse

Gudstjeneste

En utradisjonell kveldsmesse, uten preken og med nattverd. En eksistensiell og poetisk messe med utgangspunkt i kjærlighetens gleder og utfordringer. En bibeltekst møter en moderne tekst i rammer av lyd, lys og en gjennomarbeidet regi. Musikk: Karoline Krüger. Tekster: Erik Hillestad.

KFUK-KFUM-dag 2017

Barnas dag/Familiedag/Kula & Myggen-dag

La oss stå sammen! Vi inviterer hele KFUK-KFUM-familien - både med og uten speiderskjorte - til Familiedag og Fest på Torvastad KFUK-KFUM-senter fra klokka 13!

Les mer

Pysjcup 2017 Østlandet

Nattcup

Sett av natta mellom 17. og 18. november! Da er det igjen tid for Pysjcup i Heggedalshallen. Ungdom fra Asker, Bærum, Akershus og Oslo møtes til nattvolleyballturnering i klassene Blod og Tøffel. Både spillere og heiagjenger er hjertelig velkommen!

Les mer

Good Night 2017

Konsert/forestilling

Good Night er Ånd Sjel og Kropp! Vi er sammen - ungdom fra hele Haugalandet og utfolder oss gjennom musikk, dans og turnering. Vi feirer nattverd, synger lovsang og kjøper snop i kiosken. Vi konkurrerer og heier på hverandre. Velkommen til en kveld med god konsert og spennende konkurranser.

Les mer

Puslespillet: Flukt

Gudstjeneste

Puslespillet er gudstjeneste for ungdom og unge voksne og henspeiler at vi gjennom kvelden på en måte pusler et bilde sammen. Tanken bak er at vi trenger å se hverandre, lytte til hverandre og gi av oss selv til hverandre–om vi skal få en større forståelse for Gud og virkeligheten vi er en del av.

Torvastad Ten Sing Good News 2017.11.17 Opptreden

Annet

Good Night.

Barnefestivalen i Ynglingen 2017

Barnas dag/Familiedag/Kula & Myggen-dag

Fredag 17. november inviterer Stokka, Madlamark, Vardeneset og Tasta menigheter og KFUK-KFUM til barnefestival i Ynglingen. Programmet begynner klokka 08 og slutter kl 16. I år har vi disse aktivitetene å velge mellom : Snekring, Ballspill, Forming, Drama,Film

Les mer

Tabutorsdag

Foredrag/samtale

Hver måned inviteres gjester til å snakke om et gitt tabu. Mer informasjon om tema og kveldens gjest kommer.

Høstfestivalen i Bodø 2017

Festival

Høstfestivalen i Bodø er en stor ungdomsfestival for konfirmantgrupper, Ten Sing-grupper, grupper og klubber. Har du deltatt på MILK/LIV kan du melde deg på som leder. Alle deltakere må reise sammen med en gruppe, og det skal være en gruppeleder over 18 år pr. 10 deltakere.

Les mer

Torvastad Ten Sing Good News 2017.11.14

Annet

Velkommen på Ten Sing-øvelse med kveldsmat! (Ønsker du å bli medlem av Good News, koster det kun 100 kr ut 2017.)

Kafégudstjeneste

Gudstjeneste

Vi samles i Jakobssalen til en gudstjeneste med avslappet kaféstemning og enkel liturgi. Vi sitter godt i sofagruppene, og underveis i gudstjenesten kan man nyte kaffe, te og noe å bite i. Det blir som i andre gudstjenester sang, bønn nattverd og velsignelse. Vi gleder oss til å se deg – vel møtt!

Ledere i vekst - Identitet og tro Østlandet

Lederkurs

Ledere i vekst - Identitet og tro er et ettårig påbygningskurs til Ledere i vekst Basic. Du fordyper deg i selvbilde, tro og ledelse. Du blir bedre kjent med deg selv, og du får reflektere rundt hva som har gjort deg til deg og hva du ønsker å ha med deg gjennom livet.

Les mer

KFUK-KFUM Bjørgvin: Nattcup i Haukelandshallen 2017

Nattcup

Det blir fotball, heiagjeng, konkurranser, aktiviteter, disko, nattfilm, åpen kiosk, nye venner og mye sprell! Tre turneringer: konfirmant jenter, konfirmant gutter og 15år+. Lag defineres som 5 spillere + keeper + innbyttere. Nattcupen åpnes i Årstad kirke med registrering og andakt.

Les mer

Klubben 2017.11.10 Torvastad

Annet

ÅPENT HUS. Kiosk. Andakt. (Ønsker du å bli medlem av Klubben, med de fordelene det innebærer, koster det kun 100 kr ut 2017.)

Torvastad Ten Sing Good News 2017.11.07

Annet

Velkommen på Ten Sing-øvelse! Etter øvelsen drar vi sammen til Kopervik på Ten Sing Norway-show! (Ønsker du å bli medlem av Good News, koster det kun 100 kr ut 2017.)

Klubb 78, 2017.07.11 Torvastad

Annet

KAHOOT-KVELD. Forkynnelse. Mat. (Medlemskap: Kr 200 per kalenderår, dekker alle utgifter.)

Ten Sing Norway i Kopervik 2017

Konsert/forestilling

Ten Sing Norway kommer til Haugalandet og vakre Kopervik kirke! Vi inviterer ungdom og konfirmanter til en uforglemmelig kveld! Velg mellom "full pakke" og bare show!

Les mer

Konsert Ten Sing Norway

Konsert/forestilling

Konsert med årets Ten Sing Norway. Et show med mening som garantert gir inspirasjon til unge og engasjement og styrke til Ten Sing-arbeidet lokalt. Pris: voksne kr 150,- Student/barn kr 50,-

Bergen K-forum 6.november

Foredrag/samtale

Mer informasjon om tema og innleder kommer. Vi møtes i Peisestua på Ynglingen. Ta med en venninne og kom. Lytt. Dvel. Og del.

Puslespillet: Håp

Gudstjeneste

Puslespillet er gudstjeneste for ungdom og unge voksne og henspeiler at vi gjennom kvelden på en måte pusler et bilde sammen. Tanken bak er at vi trenger å se hverandre, lytte til hverandre og gi av oss selv til hverandre–om vi skal få en større forståelse for Gud og virkeligheten vi er en del av.

Ten Sing Norway besøker Agder

Konsert/forestilling

Ten-Sing Norway kommer til Grimstad 5. november! Fra kl 18.00 – 19.30 blir det seminarer for deg som går i Ten-Sing. Fra kl 20.00 – 21.15 leverer Ten-Sing Norway et forrykende show som alle er velkommen til å se! Kun kr 50!

Les mer

KMKALAS på Kråkerøy

KM-uke-arrangement

Høstens storsamling for voksne i Østfold krets! Denne gangen på Speiderhuset på Kråkerøy. "Ta gjerne med lommelykt!", sier arrangementkomiteen. Hvis været er bra, så blir noe av program ute med fakler og god stemning!

Les mer

Voksenfest i Hed/Opp 2017

Annet

Les mer

Klubben 2017.11.03 Torvastad

Annet

BLIND ITALIENER. Vi lager pizza i blinde... 30 kr for medlemmer, 50 kr for ikke-medlemmer. Kiosk. Andakt. KarmelU kommer også! (Ønsker du å bli medlem av Klubben, med de fordelene det innebærer, koster det kun 100 kr ut 2017.)

Barnefestivalen Østlandet 2017

Festival

Tema for årets barnefestival er STÅ OPP som og er navnet på KFUK-KFUM sin nye musikal som vi skal bli bedre kjent med på festivalen. Det blir show, seminarer, gudstjenester og mye annet morro på Rønningen folkehøgskole 3.-5. november.

Les mer

Høstfestivalen 2017 - "Vær deg selv. Stå opp for andre"

Festival

UNGDOMSFESTIVALEN DU IKKE KAN GÅ GLIPP AV! Høstfestivalen arrangeres 3.-5.nov i Hamar for deg som er 13-19 år! Arrangør: KFUK-KFUM Hedmark og Oppland krets

Les mer

Nattcup Nordfjord

Nattcup

KFUK-KFUM ønskjer alle konfirmantar velkommen på Nattcup. (Det har ofte vore spørsmål frå ungdommar som ikkje er konfirmantar i kyrkja om å få vere med på Nattcup. Det ønskjer vi som arrangørar å legge til rette for ved eventuelle handvendingar. Ta kontakt med oss)

Les mer

Ungdomsleir på Solhøgda

Leir

Leir for alle fra 13 til 19 år, med lek og moro, aktiviteter inne og ute, underholdning, god mat og fine samlingsstunder. Betalingsinformasjon får du på SMS når du har meldt deg på.

Les mer

Ten Sing Norway kommer til Mjøndalen Kirke

Konsert/forestilling

Konsert og seminarer med Ten Sing Norway i Mjøndalen kirke, fredag 3. november kl 18.00.

Les mer

KFUK-helg på Sunnmøre folkehøgskule

Leir

Velkommen til den årlige kvinnehelga i Møre og Romsdal krins! Det blir god mat, fellesskap, tematid, kaffikos, gode samtaler, trim, festmiddag, gudstjeneste med mer.

Les mer
Oktober 2017

Torvastad Ten Sing Good News 2017.10.31

Annet

Velkommen på Ten Sing-øvelse med kveldsmat! (Ønsker du å bli medlem av Good News, koster det kun 100 kr ut 2017.)

YnglingeAkademiet: "Bilder taler"

Foredrag/samtale

Tor Kristiansen, pensjonert journalist, nå frivillig medarbeider i Kirkens SOS og Domkirken menighet. Kristiansen er og leder av Retreat Bergen. Dagens tema vil gi innblikk i arbeidsmetoder som brukes ved retreatsamlinger.

JAKOBmesse

Gudstjeneste

En utradisjonell kveldsmesse, uten preken og med nattverd. En eksistensiell og poetisk messe med utgangspunkt i kjærlighetens gleder og utfordringer. En bibeltekst møter en moderne tekst i rammer av lyd, lys og en gjennomarbeidet regi. Musikk: Karoline Krüger. Tekster: Erik Hillestad.

Ten Sing Norway 17/18 show + seminar

Konsert/forestilling

Ten Sing Norway inviterer alle engasjerte Ten Singere til å komme på showpremiere med tilhørende seminarer. Seminaret vil dreie seg om "How to Ten Sing" og du vil kunne velge ulike seminarer. Det blir felles middag og avslutning med Showpremiere. Kom og bli inspirert!

Les mer

Oslo tur til TSN show

Annet

Ten Sing grupper fra Vestfolk reiser på Oslotur for å se TSNs premiære på et forrykende show!

KFUK-helg på Nesholmen 2017

Leir

Ei inspirerande, sosial og kjekk helg for damer i alle aldrar! Temaet for helga er «Berekraft» i fleire tydingar, og til å hjelpe oss med tolkingane, har vi med oss kreative og flinke damer. I tillegg har vi fått med oss sokneprest Hege Høibye til kveldssamling og gudsteneste.

Les mer

Klubben 2017.10.27 Torvastad

Annet

Klubben deltar denne gang på UM (Ungdomsmøte) sammen med KarmelU! (Ønsker du å bli medlem av Klubben, med de fordelene det innebærer, koster det kun 100 kr ut 2017.)

Tweensfestival i Åsane

Festival

I oktober braker det løs igjen! Bli med på tweensfestival for 10-13 åringer! Fellessamlinger, lek, forkynnelse, seminarer, nye venner, singspiration, globalløp, show, musikk, gudstjeneste, engasjement og fellesskap! Programmet vil foregå på Blokkhaugen skole med overnatting på U- Pihl vgs.

Les mer

Nattcup Sunnfjord

Nattcup

KFUK-KFUM ønskjer alle konfirmantar velkommen på Nattcup. (Det har ofte vore spørsmål frå ungdommar som ikkje er konfirmantar i kyrkja om å få vere med på Nattcup. Det ønskjer vi som arrangørar å legge til rette for ved eventuelle handvendingar. Ta kontakt med oss)

Les mer

Torvastad Ten Sing Good News 2017.10.24

Annet

Velkommen på Ten Sing-øvelse med kveldsmat! (Ønsker du å bli medlem av Good News, koster det kun 100 kr ut 2017.)

Kafégudstjeneste

Gudstjeneste

Vi samles i Jakobssalen til en gudstjeneste med avslappet kaféstemning og enkel liturgi. Vi sitter godt i sofagruppene, og underveis i gudstjenesten kan man nyte kaffe, te og noe å bite i. Det blir som i andre gudstjenester sang, bønn nattverd og velsignelse. Vi gleder oss til å se deg – vel møtt!

NattCup Buskerud 2017

Nattcup

Årets NattCup er i Geilohallen. Tradisjon tro blir det innebandy- og volleyballcup, tema med kostymer og andre aktiviteter. Vi fortsetter også suksessen med midnattskonsert. Nytt av året er CupSurprise for deg som ikke er blodseriøs, men synes det er gøy å spille innebandy med en original vri.

Les mer

Klubben 2017.10.20 Torvastad

Annet

QUIZ-kveld. Kiosk. Andakt ved Andreas Lunde. (Ønsker du å bli medlem av Klubben, med de fordelene det innebærer, koster det kun 100 kr ut 2017.)

Hausttreff 2017

Leir

Hausttreff er ein leir for deg mellom 13-19 år. På Nesholmen leirstad i Hyen får du vere i lag med mange ungdomar fra heile Sogn og Fjordane. Du får utfordre deg sjølv og andre både sportsleg, kreativt og sosialt. Kom aleine, kom i flokk eller ta med ein ven.

Les mer

Torvastad Ten Sing Good News 2017.10.17

Annet

Velkommen på Ten Sing-øvelse. Andaktsansvarlig: Oda. (Ønsker du å bli medlem av Good News, koster det kun 100 kr ut 2017.)

GUV - Gudstjeneste for unge voksne

Gudstjeneste

Forkynnelse, musikk, nattverd og liturgi er sentrale elementer i denne gudstjenesten som retter seg mot studenter og unge. Bandet eksperimenterer med alt fra gamle tradisjonelle salmer med ny vri, til moderne popsanger som passer kveldens tema. Kirkekaffe i Jakobsalen etter gudstjenesten.

Aktivitetsdag med fart og spenning

Barnas dag/Familiedag/Kula & Myggen-dag

Arrangementet er vær-avhengig og pr dd. er det for bløtt i løypa til å kunne kjøre 4-hjuling. Arrangementet blir annonsert med kortere varsel enn normalt, så følg med :)

Les mer

Ungdomsleir på Tjellholmen 13.-15.oktober

Leir

Bli med på høstens ungdomsleir på Tjellholmen! For deg som er mellom 13 og 19 år! Her kan du treffe gamle kjente og dessuten bli kjent med noen du ikke har truffet før. Vi lover et program med lek, ledertreningsopplegg, stillhet, være sammen og dessuten noen overraskelser.

Les mer

Ledere i vekst Basic Nordland 17/18

Lederkurs

Ledere i vekst Basic er et ettårig ledertreningskurs for deg mellom 16 og 19 år, som allerede er eller vil bli leder i kristent barne- og ungdomsarbeid. På Ledere i vekst Basic blir du utrustet til å bygge og lede åpne og trygge fellesskap der unge mennesker får delta og har innflytelse.

Les mer

Tabutorsdag

Foredrag/samtale

Hver måned inviteres gjester til å snakke om et gitt tabu. Mer informasjon om tema og kveldens gjest kommer.

Pluss Lederkurs 17/18

Lederkurs

Leder på konfleir sommeren 2018? Prisen for kurset er 1200,- for medlemmer av Pluss og 1700 for ikke-medlemmer, dette dekker 6 kurskvelder, praksis i trosopplæringsarbeidet, vinterleir i mars, teambulidingtur i mai og selvfølgelig konfleir. Det koster 150 kr for å bli medlem av Pluss.

Puslespillet: Synd

Gudstjeneste

Puslespillet er gudstjeneste for ungdom og unge voksne og henspeiler at vi gjennom kvelden på en måte pusler et bilde sammen. Tanken bak er at vi trenger å se hverandre, lytte til hverandre og gi av oss selv til hverandre–om vi skal få en større forståelse for Gud og virkeligheten vi er en del av.

Klubben 2017.10.06 Torvastad

Annet

KARAOKE. Kiosk. Andakt ved Martha S. Håkonsen. (Ønsker du å bli medlem av Klubben, med de fordelene det innebærer, koster det kun 100 kr ut 2017.)

Kveldsprat 2017.10.03 Torvastad

Foredrag/samtale

Velkommen til et sosialt kveldstreff for voksne. Denne gangen blir det ikke foredrag, kun kveldsmat og avslutning med kveldstanker. Maten koster 50 kr.

Torvastad Ten Sing Good News 2017.10.03

Annet

Velkommen på Ten Sing-øvelse. Andaktsansvarlig: Oda. (Ønsker du å bli medlem av Good News, koster det kun 100 kr ut 2017.)

Bergen K-forum 2.oktober

Foredrag/samtale

Mer informasjon om tema og innleder kommer. Vi møtes i Peisestua på Ynglingen. Ta med en venninne og kom. Lytt. Dvel. Og del.

Time Out 2017.10.02 Torvastad

Foredrag/samtale

Foredrag med Thorhild Widvey: "Fra Jentekor til Kongens bord". Velsmakende lunsjbuffet, kr 75.

London 2017 - Team Heggedal

Annet

Kafégudstjeneste

Gudstjeneste

Vi samles i Jakobssalen til en gudstjeneste med avslappet kaféstemning og enkel liturgi. Vi sitter godt i sofagruppene, og underveis i gudstjenesten kan man nyte kaffe, te og noe å bite i. Det blir som i andre gudstjenester sang, bønn nattverd og velsignelse. Vi gleder oss til å se deg – vel møtt!

Bergen Ten Sing 50 år: Festgudstjeneste i Domkirken

Gudstjeneste

Velkommen til Festgudstjeneste i Domkirken. Hovedliturg er Gunnar Kolås. Preken ved generalsekretær i KFUK-KFUM, Øystein Magelssen. Olsvik Ten Sing medvirker til gudstjenesten.

September 2017

Klubben 2017.09.30 Torvastad

Annet

HALLKVELD!
Volleyball. Kanskje fotball. Andakt av Siri. Kiosk.

Inngang: Gratis for medlemmer, 30 kr for ikke-medlemmer.

(Ønsker du å bli medlem av Klubben, med de fordelene det innebærer, koster det kun 100 kr ut 2017.)

Bergen Ten Sing 50 år Jubileumsfest

Konsert/forestilling

Påmelding til Bergen KFUK-KFUM Ynglingen kontonr.:36246771035 eller VIPPS#107860. Pris: 390 kr p.p.(inkl varm mat og mineralvann i tillegg til kaffe og kaker). Det blir en flott kveld sammen med gamle venner, gode minner, sang og musikk. Vertskap er Kristin M. Hospdal og Jan Sverre Stray. Velkommen!

Bergen Ten Sing 50 år: Gospelkveld i Korskirken

Gospelnight

Vi starter jubileumshelgen med Gospelnight på fredag 29. september i Korskirken. Kveldens vertskap er Rune Larsen og Gunnar Wik. Her blir det smakebiter fra ulike tidsepoker. Gospel Bergen opptrer. Håper å se deg der! Velkommen!

Høstbasar 2017 Torvastad

Annet

Velkommen til basar for alle - uansett alder. Mange gevinster - åresalg - Kafé - Barnegospel - Ten Sing - Jon Ådnøy. Trekning kl 20:30.

Blessing MiniWeekend

Øvingshelg

Arrangement kun til privat bruk for gruppa

Unge Voksne tur

Annet

Etter stor etterspørsel arrangeres det endelig tur for unge voksne i KFUK-KFUM! Blindern KFUK-KFUM leder an på tur i skog og mark og alle i alderen 19-30 år er velkommen!

Les mer

Ledere i vekst Basic Møre og Romsdal 17/18

Lederkurs

Er du klar for nye utfordringer? Har du lyst til å dra på turer og bli kjent med nye folk? Vil du prøve deg som leder? Få spennende erfaringer du ikke kan lese deg til? Bli med på Ledere i vekst Basic - et ettårig ledertreningskurs for deg mellom 16 og 19 år!

Les mer

MILK-kurs KFUK-KFUM Bjørgvin 17/18

Lederkurs

BLI MED PÅ MILK-KURS I REGI AV KFUK-KFUM BJØRGVIN MILK står for «minilederkurs» og målgruppen er 15-16 åringer. Dette er et enkelt lederkurs for ungdom med liten ledererfaring. Kurset er utviklet av KFUK-KFUM for å skape unge ledere til barne- og ungdomsarbeidet.

Les mer

Torvastad Ten Sing Good News 2017.09.26

Annet

Kveldsmat og øvelse. (Ønsker du å bli medlem av Good News, med de fordelene det innebærer, koster det kun 100 kr ut 2017.)

En aften med Maria Arredondo, Tore Sødal, Ten Sing Bømlo og Bømlo Gospel

Konsert/forestilling

Dette er en konsert med Maria Arredondo,Torstein Sødal og deres pianist. Sammen med Tensing Bømlo og Bømlo Gospel Dørene åpnes kl: 18:15 - Hovedartist: ca kl: 19:00 Varighet 80 minutter uten pause. Ledsager med gyldig bevis gratis uten billett. http://www.ticketmaster.no

YnglingeAkademiet: Ten Singbevegelsen feirer 50 år!

Foredrag/samtale

Høsten 2017 er det 50 år siden oppstarten av det første Ten Sing koret. Det startet i Ynglingen her i Bergen. Hva er da mer naturlig at også vi i Ynglingeakademiet markerer feiringen av de halvt hundre år med inkluderende glad sang og musikk som har vært en stor aktivitet i KFUK-KFUM landet rundt.

GUV - Gudstjeneste for unge voksne

Gudstjeneste

Forkynnelse, musikk, nattverd og liturgi er sentrale elementer i denne gudstjenesten som retter seg mot studenter og unge. Bandet eksperimenterer med alt fra gamle tradisjonelle salmer med ny vri, til moderne popsanger som passer kveldens tema. Kirkekaffe i Jakobsalen etter gudstjenesten.

Klubben 2017.09.22 Torvastad

Annet

Filmkveld.

16PLUSS tur

Leir

Høsten vakreste eventyrleir! Ta med sovepose/sengetøy og laken, samt klær til å være ut og inne i + bibel! Leiren koster 200 kr for medlemmer av Pluss ungdomsmiljø og 400 kr for "ikke" medlemmer. Du kan bli medlem før du melder deg på, det koster 150 kr. Vi gleder oss :)

Ledere i vekst Basic Østlandet 2017-2018

Annet

Ledere i Vekst Basic er et ettårig ledertreningskurs for deg mellom 16 og 19 år, som allerede er eller vil bli leder i kristent barne- og ungdomsarbeid. På Ledere i vekst Basic blir du utrustet til å bygge og lede åpne og trygge fellesskap der unge mennesker får delta og har innflytelse.

Les mer

Styreseminar Haugaland 2017

Lederkurs

Er du med i styret i klubben eller i Ten Sing? Eller er du voksenleder i ei gruppe? På styreseminaret vil styremedlemmer og voksenleder få inspirasjon og støtte slik at styrene skal fungere best mulig. Det blir også tid til å dele gode tips og triks med hverandre. Velkommen!

Les mer

JAKOBmesse

Gudstjeneste

En utradisjonell kveldsmesse, uten preken og med nattverd. En eksistensiell og poetisk messe med utgangspunkt i kjærlighetens gleder og utfordringer. En bibeltekst møter en moderne tekst i rammer av lyd, lys og en gjennomarbeidet regi. Musikk: Karoline Krüger. Tekster: Erik Hillestad.

Ledere i vekst Basic Bjørgvin 17/18

Lederkurs

Ledere i vekst Basic er et ettårig ledertreningskurs for deg mellom 16 og 19 år, som allerede er eller vil bli leder i kristent barne- og ungdomsarbeid. På Ledere i vekst Basic blir du utrustet til å bygge og lede åpne og trygge fellesskap der unge mennesker får delta og har innflytelse.

Les mer

Ledere i vekst Basic Trøndelag 17/18

Lederkurs

Ledere i vekst Basic er et ettårig ledertreningskurs for deg mellom 16 og 19 år, som allerede er eller vil bli leder i kristent barne- og ungdomsarbeid. På Ledere i vekst Basic blir du utrustet til å bygge og lede åpne og trygge fellesskap der unge mennesker får delta og har innflytelse.

Les mer

MILK Bodø

Lederkurs

Les mer

Lanseringskveld for LIV Basic, og inspirasjonskveld i Agder KFUK-KFUM

Annet

KFUK-KFUM i Agder lanserer en ny satsning på ledertrening for aldersgruppen 16 til 19 år. I 2018 vil lederkurset LIV Basic bli arrangert, med første samling i februar. Er du interessert i å vite mer? Tirsdag 12. september kl 19 blir det lanseringskveld for LIV Basic Agder.

Les mer

Valgvake for ungdom 2017

Annet

Partinøytral valgvake for ungdom! Uansett hvilket parti du holder med, eller om du ikke holder med noe bestemt parti, er du velkommen på valgvake på KM-huset! Ta med digg - ta med en god venn - så skal vi sammen følge med på hvem som får makta i Norge de neste 4 årene.

Les mer

Ledere i vekst Global ledelse Haugaland 17/18

Lederkurs

Gjennom LIV Global ledelse blir du kjent med KFUK-KFUM som global bevegelse, og lærer å bli en «global ungdomsleder». Du vil forstå mer av hvordan verden er skrudd sammen, og lære hva du kan gjøre der du er for å gjøre verden til et bedre sted for alle.

Les mer

Puslespillet: Levere

Gudstjeneste

Puslespillet er gudstjeneste for ungdom og unge voksne og henspeiler at vi gjennom kvelden på en måte pusler et bilde sammen. Tanken bak er at vi trenger å se hverandre, lytte til hverandre og gi av oss selv til hverandre–om vi skal få en større forståelse for Gud og virkeligheten vi er en del av.

Ledere i vekst Basic Buskerud, Vestfold og Telemark 17/18

Lederkurs

Ledere i vekst Basic er et ettårig ledertreningskurs for deg mellom 16 og 19 år, som allerede er eller vil bli leder i kristent barne- og ungdomsarbeid. På Ledere i vekst Basic blir du utrustet til å bygge og lede åpne og trygge fellesskap der unge mennesker får delta og har innflytelse.

Les mer

VIL- kurs "Voksne i ledelse" 2017-2018 KFUK-KFUM Bjørgvin

Lederkurs

Vi starter opp eget lederkurs for unge voksne og voksne: "Voksne i ledelse" - VIL-kurs. Er du klar for nye utfordringer? Vil du lære å utvikle deg som leder? Trenger du faglig påfyll? Ønsker du å lære sammen med andre unge voksne i trygge, sosiale og utviklende rammer? Bli med på VIL-kurs!

Les mer

Tabutorsdag

Foredrag/samtale

Hver måned inviteres gjester til å snakke om et gitt tabu. Mer informasjon om tema og kveldens gjest kommer.

Bergen K-forum 4.september

Foredrag/samtale

Dagens tema er Bibeltime med Signe Sandberg, sognepresti Årstad/Fridalen menigheter. Vi møtes i Peisestua på Ynglingen. Ta med en venninne og kom. Lytt. Dvel. Og del.

Kafégudstjeneste

Gudstjeneste

Vi samles i Jakobssalen til en gudstjeneste med avslappet kaféstemning og enkel liturgi. Vi sitter godt i sofagruppene, og underveis i gudstjenesten kan man nyte kaffe, te og noe å bite i. Det blir som i andre gudstjenester sang, bønn nattverd og velsignelse. Vi gleder oss til å se deg – vel møtt!

Ledere i vekst Basic Haugaland 17/18

Lederkurs

Ledere i vekst Basic er et ettårig lederkurs for deg mellom 16 og 19 år, som allerede er eller vil bli leder i kristent barne- og ungdomsarbeid. Peder Undheim, deltaker 2016-17, beskrev kurset slik: «LIV-kurset er med på å styrke deg som menneske, leder, din kristne tro og ditt sosiale nettverk.»

Les mer

Ledere i vekst Basic Rogaland 17/18

Lederkurs

Er du mellom 16-18 år og ønsker å utvikle deg selv som leder? Da er Ledere i vekst Basic noe for deg. Vi i KFUK-KFUM ønsker å utvikle unge mennesker til gode medarbeidere i kirke og samfunn som kjemper for unges rett til å utvikle seg som hele mennesker!

Les mer
August 2017

YnglingeAkademiet: "De glade 50-årene"

Foredrag/samtale

Glimt og historier fra vår generasjons oppvekst midt i forrige århundre. Pensjonert prest Arne Brekke kåserer. Alle som ønsker invitasjon til møtene/informasjon kan sende en e-post til ynglingeakademiet@kfuk-kfum.com Ta gjerne med en venn!

Kick-off med SemesterstartsGUV

Gudstjeneste

Da er vi klare for en ny høst i St. Jakob. Hjertelig velkommen til semesterstartsGUV, både gamle kjente og nye ukjente. (GUV = Gudstjeneste for unge voksne). Det blir en fin kveld, så du kan trygt ta med deg en ny venn eller 4! Velkommen!

Pappa-barn-helg 2017

Leir

Leir for fedre/mannleg foresatte med born i alle aldre!

Les mer

KFUK-helga på Tjellholmen på Hvaler

Leir

Velkommen til kvinner i alle aldre! Tema for kvinnehelga 25.- 27.august er "KVINNE FOR SIN HATT!" Vi kan love ei helg med mye latter, inspirasjon, bading,fellesskap, hvile og god mat. Obs: vi har egen deltakerpris for studenter!

Les mer

LØFT - Ungdomslederweekend

Lederkurs

Oppstartsweekend for alle ungdomslederne i KFUK-KFUM Fana. MILK 17/18 er med HELE helgen Styremedlemmer i enheter og andre som har lyst er med HELE helgen Det er også mulig å være med bare lørdag og søndag. Vi avslutter weekenden med å ta imot de nye konfirmantene på presentasjonsgudstenestene.

Ledere i vekst Identitet og tro Haugaland 17/18

Lederkurs

Kurset Leder i Vekst: Identitet og tro gir deg en fordypning i identitet, selvbilde, tro og undring. Du blir bedre kjent med deg selv, du får reflektere rundt hva som har gjort deg til deg og hva du ønsker å ha med deg gjennom livet.

Les mer

Holmvasshyttestemne

Gudstjeneste

Les mer

Sensommertreff 2017

Leir

Friluftsliv, fellesskap, kultur og åndeleg påfyll for godt vaksne. Merka turstiar og klare fjellvatn utafor døra. Kvar dag har vi bibeltime og litt anna felles program, som til dømes temakveld, nattverdsgudstjeneste, salmekveld m.m. Bibeltimehaldar treff 1 Georg Tumyr, treff 2 Laila Riksaasen Dahl

Les mer

Padleleir på Holesanden 2017

Leir

Padleleiren for barn født 2004 til 2007 og som liker vann, natur, leirliv, leik og moro. Noen ledige plasser så åpent for påmelding frem til søndag 13. august.

Les mer

Nesholmstemne - ein vakker familiedag

Gudstjeneste

Velkomen til ein flott søndag på Nesholmen! Det blir familiegudsteneste, leikar for borna, bading, padling, rebus, kaffi og kaker. I tillegg får vi omvisning og historia om Nesholmen.

Les mer

Konfirmantfestival Nord-Norge

Festival

Konfirmantmantfestivalen inneholder det beste KFUK-KFUM har å by på for konfirmanter: Undervisning på bakgrunn av den nye boka "Nøkler til livet", idrettsaktiviteter, musikk, de beste unge og unge voksne ledere og livsnær forkynnelse.

Les mer

Grill & Chill

Leir

Det vert grilling og kos ved bålet, men denne kvelden blir akkurat slik som de ynskjer sjølv! Padle? Ballspel? Bading? It`s up to you!! Frå klokka 15:00 laurdag 12. august ynskjer vi å invitere alle ungdomane og unge vaksne (13-30 år) til "Grill & Chill" på vakre Nesholmen!

Les mer

Global Week 2017

Leir

Welcome to Global Week 2017! You will be able to experience meaningful, social and fun activities such as workshops, seminars, discussions and other fun recreational events where you will learn about what we can do to influence others, make change, and work towards the Sustainable Development.

Les mer

Sommertur Nanset Ten Sing

Leir

Nanset Ten Sing skal på tur i sommer! Ferden går denne gangen nordover gjennom Gudbrandsdalen til Trondheim. På veien blir det først et par hyggelige dager ved Mjøsa på Hamar. Sommertur med Ten Sing betyr nye venner, gamle venner, flashmob, kafé-besøk, CTF, digg mat, allsang, grupper og bussradio!

Trialeir Knattholmen 2017

Annet

Spenning. Action. Bading. Nye venner. Fantastiske sommeropplevelser. Alt dette får du på Trialeir!

Les mer

Ten Leir på Knattholmen

Leir

Endelig er det klart for tenåringsleir på Knattholmen igjen! Etter noen års hvile tilbyr vi nå leir for deg i alderen 13-16 år. Dette er leiren for deg som ønsker å møte andre ungdommer til en uke fylt med mange gode opplevelser!

Les mer

Trialeir Strandheim 2017

Leir

Sommerens store happening i ABK er utvilsomt Trialeir på Strandheim! Mange har det som tradisjon å reise til Strandheim og gleder seg. Vi gleder oss til å ta deg imot! Du får utfolde deg i ulike sommeraktiviteter, leke og lære nye ting om deg selv og andre! Påmeldingen åpner 01. april.

Les mer

Lederkurs for unge voksne 2017

Lederkurs

Lederkurs for unge voksne er seks dagers inspirasjon og kompetanseheving. Kurset er for deg som er mellom 18 og 25 år og skal gå inn i en lederrolle. Gjennom uken vil deltakerne få utfordre og utfolde seg med kropp og sinn, som lag og individuelt.

Les mer

SOMMERTREFF NORD-NORGE

Leir

Norges KFUK/KFUM sin nye base i nord blir i august stedet for en leir vi skaper sammen, med påfyll av både det ene og det andre slaget. Dette er en god mulighet til å bli kjent både med dette fine stedet, og med mennesker i alle aldre som ønsker å være del av KFUK/KFUM-familien!

Les mer
Juli 2017

Sommerleir Vier 2017

Leir

Vi har også i år 3 leirer på Vier for barn og ungdom. (du velger leir i påmeldingsalternativ i neste vindu) 5 dager med masse aktiviteter og leker. Nye venner, gode minner, jakta på skatta, bading osv. Vi gleder oss masse til leir, og håper du også gjør det!

Les mer

Ten Sing-seminar 2017

Ferdighetskurs/-seminar

Ten Sing-seminar er et en uke langt kurs for deg som ønsker og utvikle deg som Ten Singer. Kurset gir deg en ukes knallhard Ten Sing-jobbing, der du lærer av dyktige og erfarne instruktører, møter Ten Singere fra hele landet, opplever kristent fellesskap og blir globalt engasjert. Aldersgr. 15 år.

Les mer

Sommertreff på Risøya 2017

Leir

Leirferie for hele familien med kristent fellesskap i et livsbejaende miljø på en idyllisk sørlandsperle utenfor Tvedestrand. Sceneprogram med proft husband og åtte parallelle, aldersinndelte bibeltimer hver dag. Aktiviteter tilpasset alle aldersgrupper. Egne leirer for ungdom. Camp ute eller bo inne. Velkommen til leir! Prisene som kommer opp er uten fratrukket rabatt(tidlig/medlem), dette regnes ut ved påmelding.

Les mer

Ferie for alle 2 2017

Leir

Familieleir med sommer, sol, sjø og bading. Bibeltimer, sang, lek, idrett, hobby- og kreative aktiviteter. Globalt engasjement, sosialt og kristent fellesskap. Deltakerne er med og skaper innholdet. Familiene bor på rom på hytter med toalett/bad og går til dekket matbord 3 ganger om dagen.

Les mer

Ferie for alle 1 2017

Leir

Familieleir med sommer, sol, sjø og bading. Bibeltimer, sang, lek, idrett, hobby- og kreative aktiviteter. Globalt engasjement, sosialt og kristent fellesskap. Deltakerne er med og skaper innholdet. Familiene bor på rom på hytter med toalett/bad og går til dekket matbord 3 ganger om dagen.

Les mer

Sommerleir på Vigdarheim 2017

Leir

KFUK-KFUM ønsker å gi deg en morsom og minnerik sommer. Vi inviterer derfor til Familieleir 7.-10.juli 2017 og Tweenleir for 10-14-åringer 10.-13.juli 2017 på Vigdarheim leirsted i Sveio.

Les mer

50+ på Knattholmen 2017

Leir

Målgruppen for leiren 50+ er voksne mennesker fra 50 år og oppover. Vi kan tilby en uke med bibeltimer, mye sosialt samvær, bading, soling og alt som hører ferie til.

Les mer

KFUK-KFUM-campen 2017

Leir

Påmeldinga til campingferie for hele familien på perla av ei øy utenfor Sandefjord er i gang! Badestrand, svaberg, kano, klatrevegg, kristent fellesskap og globalt engasjement. Årets tema blir:”Bare nåde”. Familiene bor i medbrakt telt/campingvogn. Velg uke ved påmelding.

Les mer
Juni 2017

Tria Junior 2017

Leir

Start sommeren på Knattholmen med et brak! Tria Junior en utrolig bra leir der du kan gjøre masse forskjellig - du kan bade, grille pinnebrød, padle kano og kajakk, lage smykker, prøve kjempehuska og mye mer. Vi skal dessuten lage en kjempefin gudstjeneste. Meld deg på!

Les mer

Trialeir på Tjellholmen, Hvaler

Leir

Dette er sommerens leir for deg som går i 3.-7.klasse ved utgangen av dette skoleåret! På trialeir kan du oppleve mye gøy og spennende: kanopadling, bading, være med på bibeltimer, lage ting, gjøre forskjellige aktiviteter, treffe noen du kjenner fra før og noen du ikke kjenner fra før!

Les mer

Ledere på Nittedal konfleirer

Festival

Menighetene i Nittedal skal selvfølgelig på leir i år også og til det så tenger vi gode ledere! Håper du har lyst til å være med å lage en god leir for årets konfirmanter! Leir 1: 26.-30. juni Leir 2: 12.-16. august

Sommerklubben 2017

Annet

Sommerklubben er et tilbud for barn som begynner i 5.klasse til 7. klasse i samarbeid med Bærum kommune. Vi holder åpent på hverdager fra kl. 09:00 - 16:00. Her kan barna bade, sole seg, grille, kajakkpadle, ha sandslottkonkurranse og fiske krabber i vakre omgivelser på Kalvøya ved Sandvika.

Les mer

SPEKTER 2017

Festival

TAKK FOR EN FANTASTISK FEST AV EN UKE PÅ SPEKTER! Bilder og saker finner du på lenka under, mer kommer i løpet av uka. SES PÅ SPEKTER I AUGUST 2018!!!

Les mer

Bli med i kjempekor på SPEKTER!

Festival

KFUK-KFUM inviterer alle Ten Singere i Norge til å være med i et stort kor på hovedscenen på festivalen SPEKTER på Kalvøya!

Les mer

St. Hansfeiring på Knattholmen leirsted 2017

Annet

Vi inviterer til St. Hansfeiring på Knattholmen Fredag 23.6 fra kl. 16.00 og til de små timer om du vil… Det er en flott opplevelse å være sammen med herlige folk, ha familieprogram, artige aktiviteter og se bålet gnistre mot furua og ilden speile seg i sjøen! Det er ikke værforbehold!

Les mer

Fellesreise SPEKTER Rogaland krets 2017

Annet

Kretsen arrangerer fellesreise med tog til SPEKTER på Kalvøya 23-28. juni. Pris differensiert pga NSB priser over og under 16 år. kr 1100/1300 minus 100 i tidligrabatt. Mer informasjon følger.

Fellesreise SPEKTER 2017 Haugaland krets

Annet

Vi organiserer fellesreise til Spekter 2017! Tur retur kr.1200,-. En vei kr.800,-. Avreise fra Bømlo, Sveio og Haugesund/Karmøy 23.juni kl.06:30/07:00. Retur 28.juni.

Les mer

FELLESREISE til SPEKTER 2017 Sogn og Fjordane

Annet

Nok en gang skal Per Kristian Byrkjeland kjøre oss trygd frem og tilbake til SPEKTER festivalen på Kalvøya 23.-28. juni 2017. Det er førstemann til mølla og vi har denne gang også innført "tidlig- / og "ta med en venn-pris" på transporten.

Les mer

Fellesreise Spekter KFUK-KFUM Bjørgvin krets

Annet

Fellesreise med buss frå Bergen til Spekter-festivalen på Kvaløya. Bindande påmelding. Kun påmelding tur/retur. Vi har 52 plassar på bussen. Oppmøte kl. 07:30 på Nygårdstangen bussparkering.

Les mer

Fellesreise til SPEKTER 2017 fra Møre og Romsdal

Festival

Fellesreise for de som skal til SPEKTER 2017 på Kalvøya fra Møre og Romsdal.

Les mer

GRATIS fellesreise til Spekter 2017 for KFUK-KFUM Hedmark og Oppland krets

Annet

KFUK-KFUM Hedmark og Oppland krets sponser Spekterdeltakere 2017 med GRATIS fellestransport! Det blir enten buss eller tog, avhengig av antall. Avreise- og ankomsttidspunkt kommer vi tilbake til når vi veit detaljene. Meld deg på her! For spørsmål, ta kontakt med hans.martin.vilberg@kfuk-kfum.no

Les mer

Retreathelg på Vonhaug (Mjølfjell)

Annet

Bli med på retreathelg på Vonhaug, KFUK-KFUM-hytta på Mjølfjell. Det vil si en rolig og oppbyggelig helg, borte fra den hektiske hverdagen, der du kan reflektere og tenke over livet og troen i et trygt fellesskap med plass til både å tenke, lese, be, prate og oppleve, i vakre naturomgivelser.

Les mer

Grillfest for alle medarbeidere i Agder Krets av KFUK\KFUM

Annet

Gode medarbeidarar i Agder KFUK-KFUM! Agder KFUK-KFUM inviterer til medarbeidarfest på Vatnebu Gård hos Anine Hofman og Jostein Lindland i Vatnebuveien 39 fredag 16. juni kl. 18.00.

Les mer

Sommarleirer på Nesholmen

Leir

Velkommen til sommarleir på Nesholmen Leirstad - stedet der nesten alt kan skje. Vi har 3 leirer i år. Det blir sol, aktivitetar som m.a. bading og padling, fokustimar, is, leirbål og mykje meir. Meld på via blå påmeldingsknapp.

Les mer

Skotnesdagen 2017

Gudstjeneste

Velkommen til Skotnesdagen! Vi starter med friluftsgudstjeneste kl. 12. Etterpå blir det grilling (ta med grillmat, vi stiller med griller og kull), og aktiviteter for barna.

Utleie Blestølen

Annet

Test

Leir for hele storfamilien - Tjellholmen, Hvaler

Leir

9.-11.juni ønsker vi velkommen til vakre Hvaler og leirstedet vårt! På leiren får dere mulighet til både aktivitet og hvile: bading, kano, leke, bibel, kaffe, prat og fellesskap.

Les mer

NM i Speiding - felleskor fra KFUK-KFUM Hedmark og Oppland krets deltar

Konsert/forestilling

Tensingkor fra KFUK-KFUM Hedmark og Oppland krets deltar med felleskor på NM i Speiding i Elverum!

Les mer

Sommeravslutning i St. Jakob

Gudstjeneste

Velkommen til sommeravslutning for St. Jakob pluss - for studenter og unge voksne.

Mai 2017

GUV - Gudstjeneste for Unge Voksne

Gudstjeneste

Velkommen til GUV. Kirkekaffe i Jakobsalen etter gudstjenesten.

Knøttenatt 2017

Leir

Liker du å bade, leke, synge, grille, spise god mat og få nye venner? Ingenting er så gøy som å være på Knøttenatt. Ta med deg en voksen (mamma, pappa, bestemor, bestefar eller en fadder) og hils sommeren velkommen på Knattholmen.

Les mer

Vigdarheimdagen 2017

Barnas dag/Familiedag/Kula & Myggen-dag

Haugesund KFUK-KFUM inviterer alle KFUK-KFUM-ere til å være med på Vigdarheimdagen på Kristi Himmelfartsdag! Det blir gudstjeneste, aktiviteter for alle, natursti, kiosk og hyggelig fellesskap!

KFUK-KFUM Personalsamling 2017

Annet

Personalsamling for alle ansatte i KFUK-KFUM avholdes 22. – 24. mai 2017 på "nye" Rønningen folkehøgskole.

Les mer

Noen med noe på hjertet

Foredrag/samtale

Det er mange ting man grubler på som ung kristen, og vi vil gjerne tilby et arrangement av høy kvalitet og høy relevans vi selv ville prioritert på regnfulle søndagskvelder. På Noen med noe på hjertet inviterer vi til en kveld som har fokus på å leve som kristne i dagens samfunn.

Globalløp Haugesund 2017

Globalaksjonen

Løp for en bedre og mer rettferdig verden! Peacemaker Haugaland vil utfordre flest mulig til å bli med og løpe for en god sak, nemlig innsamling til KFUK-KFUM Global sitt fantastiske arbeid! Vi løper rundt Rådhusplassen, heier på hverandre, skaffer sponsorer og samler inn så mye vi klarer!

Spekterskolen 2017

Lederkurs

Les mer

Få koret til å gi alt? Bli med på dirigentseminar på Geilo

Ferdighetskurs/-seminar

Hvordan øve inn stemmer? Hvordan forholde seg til en solist? Hvilke sanger bør jeg velge? KFUK-KFUM Buskerud arrangerer dirigentseminar på Geilo med Live Edvardsen Tonheim. Perfekt for deg som er eller har du lyst å bli dirigent i Ten Sing eller andre ungdomskor!

Les mer

17.mai gospelgudstjeneste med Gospel Bergen

Gospelnight

Gospel Bergen og KFUK-KFUM ønsker velkommen til Gospelgudstjeneste i Johanneskirken 17 mai kl. 20:00. Gospel Bergen stiller med sangglede og fengende gospelmusikk. Det blir også andakt, nattverd og allsang. Dørene åpner kl.19:30, så vær tidlig ute for å sikre deg plass. Gratis inngang. Kollekt.

17. mai feiring med KFUK-KFUM i Bergen

Annet

Program for dagen: 10:00 Oppmøte på Koengen, kolonne 5. Vi går i hovudprosesjonen. Prosesjonen skal vere ferdig oppstilt kl.10:15. 11:30-14:00 Kafè i Ynglingen. Sal av kaffi og kaker m.m. 20:00 Gospelgudsteneste i Johanneskirken med Gospel Bergen. Gratis inngang. Kollekt.

17.maifrokost på Ynglingen

Annet

I tradisjon tro arrangeres den årlig 17.maifrokosten på Ynglingen i regi av Hamar KFUK-KFUM!

Les mer

GUV - Gudstjeneste for Unge Voksne

Gudstjeneste

Velkommen til GUV. Kirkekaffe i Jakobsalen etter gudstjenesten.

Tabutorsdag

Foredrag/samtale

Hver måned inviteres gjester til å snakke om et gitt tabu. Håvard Nyhus leder samtalen. Mer informasjon om tema og kveldens gjest kommer.

Jakobmesse

Gudstjeneste

En utradisjonell kveldsmesse, uten preken og med nattverd. En eksistensiell og poetisk messe med utgangspunkt i kjærlighetens gleder og utfordringer. En bibeltekst møter en moderne tekst i rammer av lyd, lys og en gjennomarbeidet regi. Musikk: Karoline Krüger. Tekster: Erik Hillestad.

April 2017

Noen med noe på hjertet

Foredrag/samtale

Denne kvelden får vi besøk av sykhusprest på Haraldsplass, Jan Helge Eggestøl.

PLUSStur til lillomarkskapellet!

Leir

Siste helgen i april inntar PLUSS Lillomarkskapellet! Dette blir en helg for å bygge felleskap, være ute i vårsolen, grille og kose oss!

Les mer

Landsmøte og KFUK-KFUM lobby 2017

Landsmøte

Landsmøtet er KFUK-KFUMs høyeste demokratiske organ, der engasjerte KFUK-KFUMere fra hele landet møtes for å diskutere og stemme over viktige saker for organisasjonen. KFUK-KFUM lobby er et demokratikurs som arrangeres i forkant av landsmøtet for dem mellom 15-26 år. Send delegater!

Les mer

GUV - Gudstjeneste for Unge Voksne

Gudstjeneste

Velkommen til GUV på andre søndag i påsketiden, i samarbeid med studentKRIK og KFUK-KFUM. Tema for gudstjenesten er påske og møte med den oppståtte. Hans Christian Küspert taler.Daniel Tveit er musikalsk ansvarlig og prest for kvelden er Turid Astrid Reksten. Kirkekaffe etter gudstjenesten.

KFUK-dagen i Østfold 23.april

Annet

I år samarbeider KFUK-KFUM Østfold og Follo KFUK om KFUK-dagen søndag 23.april på Furuly i Råde. Vi legger opp til et variert program for kvinner i alle aldre! Blant annet får vi besøk av artist Marthe Wang.

Les mer

BarnasDag

Barnas dag/Familiedag/Kula & Myggen-dag

Velkommen til en morsom og lærerik dag for alle barn! Det blir skattejakt, ansiktsmaling, såpebobledisco, robotfabrikk, hobbyverksted og tegnebord. Martemo Teater viser teaterforestillinger og har dansekurs for barna. Søndag, 23. april kl.11.00-16.00 Grønlandsleiret 41, Oslo

Les mer

MILK- og ungdomslederdag på Knattholmen

Annet

MILK-dagen på Knattholmen er for deg som har gått MILK-kurs eller har påbegynt annen ledertrening. Denne dagen vil gi deg et innblikk i KFUK-KFUM og ikke minst om LiV-kurs. Det vil bli en innholdsrik dag med aktiviteter, grilling og mini-gudstjeneste. Det vil også bli besøk av LIV-kursdeltakere.

Les mer

Påskeleir i Ulvik 2017

Leir

Påskeleiren i Ulvik er en familieleir med lange tradisjoner. Leiren arrangeres av KFUK-KFUM og er åpen for alle som vil oppleve påskedagene sammen med andre familier. Vi har mange kjekke aktiviteter på programmet både for voksne, barn, og ungdom. Velkommen på leir!

Les mer

PåskeTreff på Nesholmen

Leir

Lyst på noen kjekke dagar med ein flott gjeng? Kom på Påsketreff – vi fortsetter den gode tradisjonen! Påsketreffet er rolegare enn andre leirar, men det blir mye moro, påskefeiring, ute- og inneaktivitetar, song og Jesus. Vi skal bruke tida godt i lag og kose oss.

Les mer

Påskeleir for barn

Leir

Påskeleir for barn fra 4. - 7. klasse på Bondalseidet (Ørsta) fra søndag 9. til tirsdag 11. april.

Les mer

Påskeleir for ungdom 8. - 11. april Møre og Romsdal Krins

Leir

Leir for ungdom fra 8. klasse og oppover. Vi holder til på Fjellsetra leirsted og er to dager i skibakken.

Les mer

Palmehelg på Nesholmen

Leir

Laurdag 8. til søndag 9. april blir det palmehelg på Nesholmen. Her er born med ein vaksen eller heile familien hjartleg velkommen til sosial og hyggelig døgn i godt lag. Det vert inne- og ute aktivitetar, gudsteneste, god mat og programkveld for små og store. Velkommen!!

Les mer

Tabutordag

Foredrag/samtale

Hver måned inviteres gjester til å snakke om et gitt tabu. Håvard Nyhus leder samtalen. Mer informasjon om tema og kveldens gjest kommer.

JAKOBmesse

Gudstjeneste

Rammet av kjærlighet. En eksistensiell og poetisk messe med utgangspunkt i kjærlighetens gleder og utfordringer.En bibeltekst møter en moderne tekst i rammer av lyd, lys og en gjennomarbeidet regi. Musikk, tekst, bønn. Som angår din hverdag. Musikk: Karoline Krüger. Tekster: Erik Hillestad.

Familiedag med påskeverksted

Barnas dag/Familiedag/Kula & Myggen-dag

Velkommen til familedag i Ynglingen! Påskeverksted for barn og tweens og lekekrok for de minste. Bli med på ansiktsmaling, spill brettspill, bygg lego. Kafé med salg av kaffi, te, saft, kaker, hotdogs, m.m. Kom å forbered påsken sammen med oss!

Barnefestival Birkenlund 2017

Annet

På barnefestivalen inviteres du ti to dager med masse artig og variert program. Her blir det show, dans, sang, bra band, bibeltime, pizza og godteri, sovesal, gudstjeneste og masse ulike aktiviteter og velge mellom. Temaet for barnefestivalen er "Stå opp! Vær deg selv-stå opp for andre."

Les mer
Mars 2017

STYLE kurs

Lederkurs

STYLE er en forkortelse for Styre- og Lekekurs. Her samles alle ungdomsstyrene i Buskerud en helg på Blestølen for å utveksle erfaringer og bli inspirert av hverandre! Vi skal bli bedre kjent, lære av hverandre, lære hva det vil si å sitte i et styre og sist men ikke minst: vi skal leke masse!

Les mer

Tweensseminar 2017 i Voksen kirke

Festival

Velkommen til Tweensseminar for deg som går i 5. - 7. klasse! Gjennom spennende seminarer får du utvikle dine ferdigheter og kanskje lært noe helt nytt! Du får delta på morsomme kveldsprogram og aktiviteter, lære mer om tro og mulighet til å få venner fra hele landet.

Les mer

GUV - Gudstjeneste for Unge Voksne

Gudstjeneste

Velkommen til gudstjeneste for unge voksne i St.jakob på Maria budskapsdag. På søndag skal vi se nærmere på troshelten Maria som tar på seg et potensielt farlig oppdrag.Daniel Tveit er musikalsk ansvarlig og prest for kvelden er Inge Høyland. Kirkekaffe i Jakobsalen etter gudstjenesten.

Krinsårsmøte 2017 Møre og Romsdal krins

Årsmøte

Vi håper alle enheter i Møre og Romsdal krins vil sende sine delegater til Krinsårsmøtet 2017 på Sunnmøre Folkehøgskule.

Les mer

Årsmøte Trøndelag KFUK-KFUM 2017

Årsmøte

Velkommen til årsmøte i KFUK-KFUM Trøndelag 25. mars kl 11-14! Stedet er Prinsens gate 10 a i Trondheim. Hvis du ønsker informasjonen tilsendt per epost/post, kontakt oss i krets

Les mer

Kula og Myggen minifestival

Barnas dag/Familiedag/Kula & Myggen-dag

Velkommen til Kula og Myggen minifestival! Dette blir en aktivitetsdag for barne- og tweensgrupper (5-13 år). Det blir fellessamlinger, seminarer, sang, lek, musikk, forkynnelse og fellesskap! Dette blir gøy!

Les mer

Pluss vinterleir

Leir

Pluss skal på vinterleir og vi reiser til Skogstad på Eina! Det blir en kjempe helg med fellesskap, KjempePluss, Singdown, Bibeltimer, Lovsang, Andakter, God mat, Lek og morro og massevis av gode samtaler :)

Les mer

St. Yoga søndagsspesial

Ferdighetskurs/-seminar

Vel møtt til St. Yoga søndagsspesial søndag kl. 17.00 Yogatimen er gratis og åpen for alle, uansett nivå! Denne gangen har vi fokus på yoga i møte med det sakrale. Vi tenner korset og mediterer til Bach mens vi gjør øvelser som gjør oss bevisst vår kropp og pust. Dette er også en måte å be på.

Årsmøte 2017 Oslo og Akershus KFUK-KFUM

Årsmøte

Velkommen til årsmøte 2017 i Oslo og Akershus krets! Årsmøtet er åpent for alle kretsens medlemmer og enheter sender representanter med stemmerett. Vi serverer pølser kl. 16.30 og avslutter med GUV - gudstjeneste for unge voksne.

Årsmøte i KFUK KFUM krins i Sogn og Fjordane

Annet

ÅRSMØTE I KFUK-KFUM SOGN OG FJORDANE KFUK-KFUM Sogn og Fjordane inviterer til årsmøte 19.mars kl.14.00 på Nesholmen. Innkalling og saksliste er sendt til alle einingar. Alle einingar har representasjonsrett. Årsmøtet er det øvste demokratiske organet i kretsen.

Les mer

Ungdomsleir på Solhøgda

Leir

Vi lager en ungdomsleir på Solhøgda, vi lover god stemning og godt humør.

Årsmøte Haugaland KFUK-KFUM 2017

Årsmøte

Alle medlemmer er velkommen til kretsens årsmøte! Enheter sender representanter med tale- forslags- og stemmerett. Årsmøtet godkjenner regnskap og årsmelding, vedtar budsjett og tiltaksplan, og velger nye representanter til kretsstyret. Velkommen!

Les mer

Årsmøte 2017 i Hamar KFUK-KFUM, Ynglingen

Annet

Styret i Hamar KFUK-KFUM ønsker velkommen til årsmøte 2017 på Ynglingen. Vi minner samtidig om at saker som ønskes tatt opp på årsmøtet må sendes styreleder snarest, senest 25.02.2016. Etter forhandlingene vil det være et sosialt samvær med servering av pizza. VELKOMMEN!

Les mer

Årsmøte i KFUK-KFUM Bjørgvin

Årsmøte

KFUK-KFUM Bjørgvin inviterer til årsmøte 14.mars kl.18-20 i Storsalen på Ynglingen. Innkalling og saksliste er sendt til alle einingar. Resterande sakspapir vert sendt ut seinast 4.mars. Alle einingar har representasjonsrett. Årsmøtet er det øvste demokratiske organet i kretsen. Vel møtt!

ÅRSMØTE I NORGES KFUK-KFUM TROMS KRETS 12. MARS 2017

Årsmøte

DET INVITERES TIL KRETSENS ÅRSMØTE SØNDAG 12. MARS kl. 20:00 Kveldsgudstjeneste kl. 19:00 i Kroken kirke. Kl. 20:00 Årsmøte Troms krets av KFUK-KFUM (møtelokale kjeller) Årsmøtedokument blir lagt ut her fortløpende! VEL MØTT! Med vennlig hilsen Eigil Granhøy-Markussen Styreleder

Les mer

JAKOBmesse

Gudstjeneste

Rammet av kjærlighet. En eksistensiell og poetisk messe med utgangspunkt i kjærlighetens gleder og utfordringer.En bibeltekst møter en moderne tekst i rammer av lyd, lys og en gjennomarbeidet regi. Musikk, tekst, bønn. Som angår din hverdag. Musikk: Karoline Krüger. Tekster: Erik Hillestad.

Årsmøte i Østfold krets

Årsmøte

Årsmøtet blir på Arena Moss Kirke-og kultursenter.

Les mer

KULA & MYGGEN Festival 2017

Barnas dag/Familiedag/Kula & Myggen-dag

KULA & MYGGEN inviterer alle barn fra 5 til 13 år til en kjempefin dag i Norheim kirke! Vi skal lære fine sanger, du kan velge en gøyal aktivitet du vil være med på, og vi skal lage en gudstjeneste som er av, for og med barn. Håper DU har lyst til å komme :-)

Les mer

Barnefestivalen Sogn og Fjordane 2017

Festival

Velkomen til Barnefestival i Førde laurdag 11. mars! I år skal vi prøve noko heilt nytt! Vi skal nemlig øve inn og framføre ein MUSIKAL - KFUK-KFUMs musikal Ingenting men alt - som handlar om tru, von og kjærleik i ei urettferdig verd. Samstundes vert det myldretorg, klatrepark, forming og leik.

Les mer

Tabutorsdag

Foredrag/samtale

Hver måned inviteres gjester til å snakke om et gitt tabu. Håvard Nyhus leder samtalen. Mer informasjon om tema og kveldens gjest kommer.

Årsmøte i KFUK-KFUM Fana

Årsmøte

KFUK-KFUM Fana inviterer til vårt årsmøte. Årsmøtet er i Ungdomslokalet på Fana Menighetssenter. Innkalling og årsmøte vil bli sendt ut til alle direktemedlemmar i Hovudforeininga den 24. februar. Alle medlemmar som er fylt 15 år har røysterett ved årsmøtet.

Les mer

8.mars gudstjeneste

Gudstjeneste

Tema: Tro som motstandskraft og oppreisningskraft Ungdomskoret (Kulturskulen i Fjell), Elisabeth Lid Trøen (sax), Dametrio (sang) og Oddny Miljeteig bidrar under gudstjenesten. Gratis inngang. Kollekt til KFUK-KFUM Globalaksjonen. Kirkekaffi og temamøte i Centralkirken i etterkant.

Årsmøte - Asker og Bærum krets 2017

Annet

Vil du være med på pysjparty i Kurland kirke?

Annet

Går du i 6.,7. eller 8.klasse? Da er dette noe for deg! Hobbygrupper, makramè, brettspill, baking, konkurranser, andakt og skikkelig leir-kveld-program til slutt. Ta gjerne med en sketsj hvis du har. Vi lover å le oss nesten i hjel!

Les mer

Vinterleir på Jønnbu

Leir

KFUK-KFUM Vestfold og Telemark inviterer alle ungdommer i alderen 13 - 19 år til vinterleir på Jønnbu leirsted i Bø. Jønnbu ligger idyllisk til med flotte omgivelser der mulighetene for skitur, alpint og leik er store!

Les mer

Ledere i vekst Identitet og tro Oslohelg vår 2017

Lederkurs

LIV Identitet og tro Oslohelg er den nasjonale delen av kurset LIV Identitet og tro, som i 2016/2017 gjennomføres av Haugaland og Bjørgvin kretser. Helga arrangeres på Rønningen folkehøgskole, i tillegg til at deltakerne besøker en rekke arenaer i Oslo for "input" på feltet identitet og tro.

Les mer
Februar 2017

Gudstjeneste for Unge Voksne

Gudstjeneste

Velkommen til GUV. GUV er gudstjeneste med liturgi, forkynnelse og musikk er tilrettelagt unge voksnes liv og uttrykk.

Noen på noe i hjertet

Foredrag/samtale

Det er mange ting man grubler på som ung kristen, og vi vil gjerne tilby et arrangement av høy kvalitet og høy relevans vi selv ville prioritert på regnfulle søndagskvelder. På Noen med noe på hjertet inviterer vi til en kveld som har fokus på å leve som kristne i dagens samfunn.

LiV-kurs Øst Tsjekkia

Lederkurs

Siste samling for LiV Øst 2015 - 2017 går til Praha i Tsjekkia første del av vinterferien. Samlingen vil inneholde undervisning, kveldsavslutninger og sosialt opplegg. Vi skal også besøke Praha YMCA og bli kjent med deres arbeid, samt oppleve tsjekkisk kultur.

Seminarer med Ten Sing Norway under Vinterfestivalen 2017

Ferdighetskurs/-seminar

Seminarer I: 17.30- 20.00 onsdag 15. februar og Seminarer II: 10.30- 15.00 lørdag 18. februar Seminar I: Et ten-sing-seminar-pakke på 2.5 timer med masse innhold! Seminar II: 10.30-13,30: A) DRAMA B)DANS C)SOLIST D) BAND 13.45-15.00: E) STRIKKESEMINAR F) LEKESEM G) FILOSOFA H)VAFFELSEM

Les mer

TenSing Norway 2016-2017 konsert

Konsert/forestilling

Showet vårt tar utgangspunkt i TenSing-ideologiens tre K-er: Kultur, Kreativitet og Kristus. Hvordan er det å være ung i 2016? Hvilken rolle spiller TenSing og Kristus i hverdagen - gjennom musikk, dans, drama og media settes tanker rundt disse spørsmålene i gang. Kr. 150/100/50

Les mer

Barne festival

Festival

Kretsstyret i Troms inviterer til Barne Seminar i Kroken Kirke. Arrangementet i sammensatt med besøk av Ten Sing Norway fra 10 - 15 februar 2017

Les mer

TenSing Norway Barneseminar

Ferdighetskurs/-seminar

Tweens og barnegospel inviteres til å delta på seminar.

Les mer

VINTERTREFF PÅ GEILO

Leir

I år tar vi en pause fra Ten Sing festivalen for å dra på vintertreff på Geilo. Det blir en rolig helg med god tid til å treffe gamle og nye venner. Det blir og underholdning, konserter, masse flotte folk, og ikke minst en lørdag i et av Norges beste skianlegg!

Les mer

Vintertreff Østlandet 2017

Festival

Bli med på tidenes Vintertreff i Lommedalen i februar! KFUK-KFUM Asker & Bærum og Oslo & Akershus lover kule show, kampkveld, aktiviteter, quiz, lek, og ikke minst masse bra folk å bli kjent med. Ta med deg selv, ta med vennene dine, ta med gruppa di - bare kom!

Les mer

Vinterfestivalen på Voss 2017

Festival

KFUK-KFUM Bjørgvin inviterer igjen til Vinterfestival på Voss. Dette blir ei helg fullspekka med scenesprell, kanonball, globalløp, show, gudsteneste, seminar, nye vennar, sang og musikk! Ta med deg sjølv, gruppa di og vennar og bli med på ei innhaldsrik og gøy helg på Voss!

Les mer

TenSing Norway seminar

Ferdighetskurs/-seminar

TenSing Norway inviterer oss til seminar i Tromsdalen kirke denne helga. Bli med!

Les mer

Tabutorsdag

Foredrag/samtale

Hver måned inviteres gjester til å snakke om et gitt tabu. Håvard Nyhus leder samtalen. Mer informasjon om tema og kveldens gjest kommer.

Gudstjeneste for Unge Voksne

Gudstjeneste

Velkommen til GUV. GUV er gudstjeneste med liturgi, forkynnelse og musikk er tilrettelagt unge voksnes liv og uttrykk.

Volleyballtreff for konfirmanter i Namdalen

Festival

Det arrangeres nå Volleyballtreff for konfirmantene i Namdalen for 31. gang. Det starter med felles program med gudstjeneste og program med Ruben Gazki, http://www.svindlermedstil.no/ Det er ca. 250 deltakere, 32 lag og det spilles ca. 50 kamper.

VinterTreff på Hareid 2017

Festival

Hareid Ten Sing inviterer alle ungdommar mellom 13 og 19 år til tidenes ungdomsfestival på Hareid helga 3.-5. februar. Tema for helga: Gods Squad!

Les mer

VinterTreff i Førde 2017

Festival

Velkommen til VinterTreff i Førde! Her blir det innebandyturnering, konsert, seminar, Singspiration, Fokustime, KrinsKrams og Ten Sing Norway kjem!!!

Les mer
Januar 2017

Temakveld Ynglingen: My Way - Lars Harald Tjøstheim

Foredrag/samtale

Lars Harald Tjøstheim tar oss med på en vandring gjennom sin oppvekst, der han gjennom sang, tegning og samtale setter fokus på identitet. Her vil det bli hentet opp minner fra populærmusikken, og han vil dele noe av det som fra barndommen har formet tro og personlighet.

Les mer

Tweenfestival på Gruben

Festival

Vi ønsker deg velkommen til Tween Festival på Gruben. Tween kommer av det engelske ordet between som betyr mellom. Du som går i 5.-7. klasse er midt mellom å være barn og på vei mot å bli ungdom. Nordland KFUK-KFUM har derfor laget en festival som passer spesielt godt for både gutter og jenter .

TRIA OL

Barnas dag/Familiedag/Kula & Myggen-dag

VINTERENS STORE HAPPENING
: BLI MED PÅ TRIA OL! VI FLYTTER ARRANGEMENTET TIL LOMMEDALEN KIRKE! TRIA OL STARTER LØRDAG 28. JANUAR KL 10:00

Les mer

Vinterfestival Haugaland 2017

Festival

VINTERFESTIVAL! Show! Seminarer! Globalløp! Tull og fjas! Gud & Jesus & Den Hellige Ånd & sånn! Kjekke folk! God mat og god prat! Hvis det er én festival du skal være med på i vinter så er DETTE festivalen! Ten Sing Norway kommer - kommer du?

Les mer

Lederakademiet - unge ledere med ansvar for leir og konfirmanter

Ferdighetskurs/-seminar

To helgesamlinger med innføring i planlegging, gjennomføring, bibel og gruppeoppgaver. Rolleavklaring, budsjett, økonomi. Aktiviteter og sosialt

Les mer