Trialeir på Knattholmen

Trialeir på Knattholmen 2018

På Trialeir kan du være med på mange spennende sommeraktiviteter. Du kan velge mellom klatring, kjempehuska, kano/kajakk, krabbefiske, håndarbeid/redesign, diverse ballspill, modelljernbane og mye mer. Hva er da bedre enn å være på Knattholmen leirsted? Ta sats og bli med du også!

Familiens økonomi skal ikke være til hinder for deltakelse på KFUK-KFUMs aktiviteter. Les hvordan søke støtte fra KFUK-KFUMs deltakerfond.

aktiviteter

På Trialeir skal vi gjøre mye spennende. Du kan velge mellom klatring, kjempehuska, kano/kajakk, krabbefiske, håndarbeid/redesign, diverse ballspill, modelljernbane og mye mer. Det er sommer og sol, og for dem som vil, blir det mange anledninger til å bade i deilig sjøvann.

program

Ingen Trialeir uten fellessamlinger i festsalen. Våre flinke programledere vil lede oss i sang, dans og elleville leker. De får god hjelp av husbandet som sørger for at det blir høyt trykk i salen. Ved morgensamlingene vil vi dessuten få høre spennende bibelhistorier, og i løpet av leiren blir det utendørs gudstjeneste.

Knattholmen leirsted

Knattholmen leirsted ligger idyllisk til ytterst i Tønsbergfjorden. Leirstedet er omkranset av svaberg og flotte strender. I tillegg er det lagt til rette for spennende aktiviteter både til lands og til vanns. Her vil du garantert trives.

priser

Medlemspris: 1 750,-

Ordinær pris: 2 150,-

Vi gjør oppmerksom på at det er bindende påmelding.

Ved behov søk KFUK-KFUMs deltakerfond om støtte til å delta, se over.

alder

11 - 13 år

påmeldingsfrist

15. juni.