Tria Junior 2018

Tria Junior 2018

Kom og bli med på en utrolig bra leir! På Tria Junior får du muligheten til å bli kjent med barn på din egen alder, og her vil det skje mange spennende ting. Og hva er bedre enn å være på Knattholmen leirsted når det er sommer og sol? Ta derfor sats og meld deg på!

Aktiviteter

På Tria junior kan du bade, grille pinnebrød, padle kano, lage smykker, prøve kjempehuska, fiske krabber, spille fotball, prøve modelljernbanen, leke, kose deg på globalt marked og mye mer.

program

Hver morgen og kveld har vi fellessamling i festsalen. Der synger vi, hører på bra musikk, danser fellesdansen, har morsomme leker og annen underholdning og vi får høre spennende historier fra bibelen. En av kveldene feirer vi dessuten gudstjeneste.

Globalt marked

Globalt marked er et fast innslag på våre Tria junior leirer. Globalt marked er nærmest som et tivoli der du kan gå fra bod til bod og kjøpe morsomme aktiviteter. Det kan være alt fra vafler til ansiktsmaling. Pengene vi samler inn går til et av KFUK-KFUM Global sine prosjekter i utlandet. KFUK-KFUM Global jobber med å bedre levevilkårene for barn og ungdom i land som er preget av urettferdighet og fattigdom.

Knattholmen leirsted

Knattholmen leirsted ligger idyllisk til ytterst i Tønsbergfjorden. Leirstedet er omkranset av svaberg og flotte strender. I tillegg er det lagt til rette for spennende aktiviteter både til lands og til vanns. Stedet bør med andre ord oppleves.

Priser Tria junior

Medlemspris: 1 550,-

Ordinær pris: 1 950,-

Vi gjør oppmerksom på at det er bindende påmelding.

alder

8 - 10 år

Påmeldingsfrist

26. juli