Tria junior 2021 på Knattholmen

Tria junior 2021 på Knattholmen

Tria junior er for deg mellom 8 og 10 år. Leiren er et av sommerens høydepunkt med kanopadling, kjempehuske, fotball og mye, mye mer!

Denne leiren har vokst seg stor de siste årene, og vi kan garantere god stemning. Sommeren blir rett og slett ikke den samme uten å har vært på Tria junior på Knattholmen!

dato og sted

22. - 25. juni på Knattholmen leirsted.

aktiviteter

På Tria junior kan du bade, grille pinnebrød, padle kano, lage smykker, prøve kjempehuska, fiske krabber, spille fotball, prøve modelljernbanen, leke, kose deg på globalt marked og mye mer. Alt sammen med nye og gamle venner.

program

Hver morgen og kveld har vi fellessamling i festsalen. Der synger vi, hører på bra musikk, har morsomme leker og annen underholdning Vi får høre spennende historier fra bibelen. En av dagene feirer vi også gudstjeneste. Vi er en livssynsåpen organisasjon der alle er velkomne!

GLOBALT MARKED

Globalt marked er et fast innslag på våre Tria junior leirer. Globalt marked er nærmest som et tivoli der du kan gå fra bod til bod og kjøpe morsomme aktiviteter. Det kan være alt fra vafler til ansiktsmaling. Pengene vi samler inn går til et av KFUK-KFUM Global sine prosjekter i utlandet. KFUK-KFUM Global jobber med å bedre levevilkårene for barn og ungdom i land som er preget av urettferdighet og fattigdom.

knattholmen leirsted

Knattholmen leirsted ligger idyllisk til ytterst i Tønsbergfjorden. Leirstedet er omkranset av svaberg og flotte strender. I tillegg er det lagt til rette for spennende aktiviteter både til lands og til vanns. Her vil du garantert trives.

priser

Medlemspris: 1800,-

Ordinær pris: 2200,-

Dersom vi må avlyse grunnet Korona-situasjonen, vil dere ikke betale noe.

påmeldingsfrist

11. juni. Du melder deg på ved å trykke på den blå knappen til høyre.

alder

8 - 10 år.

BETALING OG DELTAKERINFORMASJON 

Omtrent to uker før leiren vil dere motta et deltakerbrev med mer informasjon om hva dere skal pakke og lignende.

Omtrent en uke før leiren vil du motta en SMS med betalingsinformasjon for leiren.

Har du spørsmål knyttet til dette, er det bare å ta kontakt.

DELTAKERFOND

Økonomi skal ikke være et hinder for deltakelse hos oss! Les mer her for å lese mer om KFUK KFUMs deltakerfond, og hvordan du kan søke.

KORONA-SITUASJONEN

Vi planlegger som om alle sommerleirene vil bli gjennomført som normalt. Alle retningslinjer om smittevern vil bli fulgt. Vi må allikevel ha et forbehold om at myndighetenes retningslinjer for smittevern lar oss arrangere leirene. Vi vil gi beskjed i god tid om leirene vil bli gjennomført eller ikke. Må vi avlyse leiren av smittevernshensyn, vil du ikke betale noe.