Høst-Trialeir på Knattholmen

Høst-Trialeir på Knattholmen

Høst-Trialeir er for deg mellom 8 og 11 år. Leiren er full av morsomme aktiviteter sammen med nye og gamle venner. Du kan få prøve kjempehuska, spille fotball, spille spill, prøve modelljernbane og mye, mye mer.

I år blir tilbyr vi høst-Trialeir grunnet Korona-situasjonen. Vi håper mange velger å ta turen til Knattholmen for en uforglemmelig helg!

program

Det vil tilbys varierte aktiviteter for enhver smak denne helgen, og deltakerne kan selv velge hva de vil være med på. Her vil deltakerne kunne velge mellom aktiviteter som blant annet kjempehuske, håndarbeid, brettspill, fotball og mye mer.

I løpet av helgen vil det være flere fellessamlinger i festsalen. Der synger vi, hører på bra musikk, danser fellesdansen, har morsomme leker og annen underholdning. Vi får også høre spennende historier fra bibelen. Det vil også være gudstjeneste i løpet av leiren.

knattholmen leirsted

Knattholmen leirsted ligger idyllisk til ytterst i Tønsbergfjorden. Leirstedet er omkranset av svaberg og flotte strender. Vi har mye spennende å by på, både ute og inne. Uansett vær vil vi kunne ha det gøy sammen på leir i oktober. Stedet bør med andre ord oppleves.

priser

Medlemspris: 1800,-

Ordinær pris: 2200,-

Arrangementet er med forbehold om at myndighetenes Korona-tiltak lar oss gjennomføre. Dersom vi må avlyse grunnet Korona-tiltak, vil ikke deltakerne bli økonomisk belastet.

Økonomi skal ikke være et hinder for å delta på våre arrangementer. KFUK-KFUMs deltakerfond skal bidra til at alle barn og unge som ønsker det kan delta på våre aktiviteter, uavhengig av foresattes økonomi. Les mer og send søknad her: https://kfuk-kfum.no/bli-med/deltakerfond.

betaling

Det vil bli sendt ut en SMS med betalingsinformasjon omtrent 2 uker før arrangementet. Skulle du ha noen spørsmål om betaling, ta kontakt med oss.

alder

8-11 år.

påmeldingsfrist

15. september.