Trialeir 2018 Lederkurs

Trialeir 2018 Lederkurs

Trialederkurs er det lederkurs for unge mellom 13 og 19 år som skal være ledere på barneleiren Trialeir i august 2018.

Vil du bli trialeder på årets Trialeir 2018?

Kjære Trialeder, 

Vi er i gang med en ny sesong med Trialeir-forberedelser. Det er alltid stor pågang på å være med som leder på Trialeir, noe vi setter stor pris på!

Utvelgelse av lederteamet 

Ideelt sett ønsker vi å ha med alle, men for å sikre nok plasser til deltagerne er vi i år nødt til å gjøre en seleksjon. At det er mange som vil være ledere er gledelig og et luksusproblem for oss. Samtidig ønsker vi å gjøre et rettferdig og nødvendig prioritering av førstegangsledere og andre ledere. Vi ønsker engasjerte ledere som er med å skape fremdrift og evner å trygge deltagerne.  

Ang samlingene 

Vi har alle ulike erfaringsgrunnlag. Noen har lang erfaring og andre har lite erfaring. Vi kommer til å differensiere opplegget på samlingene slik at alle får noe ut av dem. Samlingene baseres på ulike erfaringsgrunnlag og jobber for å ivareta Trialeir-identiteten slik den har vært i alle år. Sammen skal vi skape god humor, sunn galskap og trygge ledere! Vi skal lage et ledermiljø som er inkluderende og evner å ta vare på alle - både deltagere og voksne! 

SAMLINGER 

Samling 1 

Førstegangsledersamling lør 10. mars kl. 10:00-17:00 
Sted: Kretskontoret Stasjonsveien 13, Blommenholm 
Samlingen er for deg som ønsker å bli førstegangsleder på Trialeir. Det blir ledertrening og kursing, hygge og planlegging. Program for dagen og mer informasjon kommer fortløpende. Vi gleder oss til å bli kjent med deg! 

Samling 2 

Ledersamling for alle ledere ons 11.april kl. 18:00-21:00
Sted: Kretskontoret Stasjonsveien 13, Blommenholm  Mer informasjon om program kommer. 

Samling 3 

Praktiske forberedelser til Trialeir for alle ledere tors 14. juni kl. 17:00 - 21:00 Sted: Kretskontoret Stasjonsveien 13, Blommenholm Mer informasjon om program kommer. 
Vi serverer middag!  

LEDERDØGN FOR LEDERTEAMET 11. august på Strandheim, her gjøres masse forberedelser praktiske oppgaver og mye sosialt hygge!

Trialeir 2018 åpner 12.-17. august - vi tar imot deltagerne!!