Trialeir 2018 Strandheim

Trialeir 2018 Strandheim

Trialeir er nå dessverre full og har ventelisteordning. Sommerens store happening i Oslo og Akershus er utvilsomt Trialeir på Strandheim den 12.-17.aug 2018! Mange har det som tradisjon å reise til Strandheim og gleder seg.

Trialeir er både et arrangement for barn/tweens fra 3. til 7. klasse, og et lederprogram for unge ledere fra 13 til 19 år. Flinke og erfarne ledere leker med barna og inkluderer i ulike aktiviteter hele uken. I KFUK-KFUM ønsker vi å utfordre å ta vare på hele mennesket med ånd, sjel og kropp. Vi tar på alvor og bryr oss om hva du tror, tenker og føler - og ikke minst lar deg bruke kroppen til bading, løping, dansing, synging og mange andre artige aktiviteter. Sammen med morsomme, erfarne og flinke ledere skal vi skape et godt fellesskap med et miljø som gjør at du føler deg trygg på leir! 

Last ned ny plakat (nederst på siden) som du kan henge opp eller gi til dine venner, så de blir med på leir i sommer! 

Pris/betaling

Medlemspris: 2900

Ordinærpris: 3500

Påmeldingen åpner 1.april. Det gjelder å melde seg på tidlig for å sikre plass!!

Da benytter du den blå påmeldingsknappen i høyre marg på denne siden.  Denne betalingen gjelder kun deltakerinnbetaling - IKKE medlemskap. Dersom du melder deg inn i organisasjonen ved påmelding vil du få tilsendt separat betalingsinformasjon for medlemskontingent. 

Medlemspris via medlemskontigent - sikre deg medlemskap i dag!

For å benytte medlemspris må du være medlem av KFUK-KFUM. Dette kan du gjøre nå med en gang her. Betal via giro eller vipps (tar 15 sek!). 

DELTAKERFONDET 

KFUK-KFUMs deltakerfond har som mål å gi barn og ungdom fra familier med en utfordrende økonomisk situasjon mulighet til å delta på KFUK-KFUM-arrangementer og -aktiviteter som de ellers ikke hadde hatt råd til å være med på. Les mer om hvordan søke her.

Ønsker du å være med å gi din støtte til deltakerfondet kan du gjøre det her - Vi vil ha alle med!

ULYKKESFORSIKRING 

Alle medlemmer i Norges KFUK-KFUM er dekket av vår kollektive ulykkesforsikring på aktiviteter i KFUK-KFUM regi.

Kontakt 

Ekspansjon- og programkonsulent i KFUK-KFUM Region Oslo og Akershus,

Torgeir Andersen tlf. 905 77 854

Last gjerne ned vår plakat og del med dine venner: Trialeir 2018.pdf

Filer for nedlasting