Trialeir Strandheim 2017

Trialeir Strandheim 2017

Sommerens store happening i ABK er utvilsomt Trialeir på Strandheim! Mange har det som tradisjon å reise til Strandheim og gleder seg. Vi gleder oss til å ta deg imot! Du får utfolde deg i ulike sommeraktiviteter, leke og lære nye ting om deg selv og andre! Påmeldingen åpner 01. april.

Vi ønsker å utfordre og ta vare på hele mennesket, med ånd, sjel og kropp ,sier vi i KFUK-KFUM. 
Altså ta på alvor og bry oss om hva du tror, tenker og føler, og ikke minst la deg bruke kroppen til bading, løping, dansing, synging og masse annen aktivitet. Sammen med morsomme, erfarne og flinke ledere, skal vi skape et godt fellesskap og et miljø som gjør at du føler deg trygg på leir! 

Leiren er for barn/tweens fra 3. til 7. klasse. 

PRIS/BETALING: 

Medlemspris: 2600 kr 

Ordinærpris: 2900 kr 

Melder du deg inn i KFUK-KFUM ved påmelding, da får du arrangementet til medlemspris.

Betalingsinfo vil bli sendt på sms eller e-post. I tillegg finner du betalingsinfo ved å klikke på lenken i ordrekvitteringen(sendt på e-post til den som har gjort påmeldingen). Påmeldingen åpner 01.april. Da benytter du den blå påmeldingsknappen i høyre marg.  Denne betalingen gjelder kun deltakerinnbetaling - IKKE medlemskap. Dersom du melder deg inn i organisasjonen ved påmelding vil du få tilsendt separat betalingsinformasjon for medlemskontingent.

Deltakerfondet

KFUK-KFUMs deltakerfond har som mål å gi barn og ungdom fra familier med en utfordrende økonomisk situasjon mulighet til å delta på KFUK-KFUM-arrangementer og -aktiviteter som de ellers ikke hadde hatt råd til å være med på.

Les mer om hvordan søke her

Ønsker du å være med å gi din støtte til deltakerfondet kan du gjøre det her - Vi vil ha alle med!

Ulykkesforsikring

Alle medlemmer i Norges KFUK-KFUM er dekket av vår kollektive ulykkesforsikring på aktiviteter i KFUK-KFUM regi. 

Trialeir 2015 from ABK on Vimeo.