Tween festival, Mo i Rana

Tween festival, Mo i Rana

Vi ønsker deg velkommen til Tween festival i Mo I Rana. Tween kommer av det engelske ordet between som betyr "mellom". Du som går i 5-7 klasse er midt mellom det å være barn og på vei til å bli ungdom, og vi har laget en festival som passer godt for både jenter og gutter i denne alderen ;)

Ingress

Velkommen til tween festival

Vi ønsker deg velkommeb til Tween festival på Mo I Rana. Tween kommer av det engelske ordet "between" som betyr mellom. Du som går i 5. til 7. klasse er midt i mellom å være barn og på vei til å bli ungdom. Nordland KFUK-KFUM og Kirken i Rana har derfor laget en festival som passer spesielt godt for både gutter og jenter i denne alderen.


I løpet av festivalen har vi noe program som er felles for alle. Dette vil inneholde underholdning, konkurranser, sang, forkynnelse og masse moro. Vi har en aktivitetsøkt der du kan velge din favorittaktivitet. Lørdag arrangeres det kampkveld. Festivalen avsluttes søndags ettermiddag med en hjemmelaget Tweengudstjeneste. Alle er velkommen til gudstjeneste og familie og venner er spesielt invitert ;)


Aktivitetene du kan velge:

Basseng: Gøy og moro i bassenget. NB! Koster 50 kroner ekstra

Klatring: Lære om klatring i innendørs klatrevegg

Ballspill: Du får prøve litt forskjellig

Foto: Ta bilder, redigere og lage bildeserie som vi viser frem

Minikor/Solist: Synge alene eller sammen med en gruppe

Dans: Lære en dans til kul musikk

Matgruppe: Lære litt om matlaging og lage noe godt

Teatersport: Drama og teatersportleker. Lage et dramastykke som vi vil vise frem

Kreativ/forming: Lage noe fint med hendene

Bowling: NB! koster 5 kroner ekstra


Utstyr til aktivitetene:

Ballspill: Innesko og gymtøy til aktiviteten i gymsalen

Basseng: Badetøy (for de som skal i bassenget)

Dans: Innesko og lette klær

Foto: De som vil kan ta med eget kamera


oppmøte og avreise

Arrangementet starter lørdag 27 januar kl 11.00. Innsjekking på Gruben barneskole fra kl. 10.00. Helgen avsluttes med gudstjeneste søndag 28 januar kl. 15.00


Ta med:

Sovepose og liggeunderlag

Toalettsaker

Innesko

Uteklær til lek ute. Gode sko og varme klær


pris og påmelding

Pris: 450,-. Deltakelse på Tween festivalen forutsetter medlemsskap i Nordland KFUK-KFUM. Medlemskapet koster 50,-.Ved påmelding vil du får spørsmål om medlemsskap. Her trykker du ja, og velger det billigste medlemsskapet. Faktura for medlemsskapet kommer etter arrangementet er avsluttet. Søskenmoderasjon er på 100 ,- på deltaker nr. 2. Påmelding gjøres på www.kfuk-kfum.no/nordland.


For spørsmål, ta kontakt:

Kirken i Rana

Trond Aarthun, tlf. 47974828


Økonomi skal ikke være en stopper for deltakelse hos oss. Les mer om vårt deltakerfond på www.kfuk-kfum.no/deltakerfond.