Tweensfestival i Åsane 2017

Tweensfestival i Åsane

I oktober braker det løs igjen! Bli med på tweensfestival for 10-13 åringer! Fellessamlinger, lek, forkynnelse, seminarer, nye venner, singspiration, globalløp, show, musikk, gudstjeneste, engasjement og fellesskap! Programmet vil foregå på Blokkhaugen skole med overnatting på U- Pihl vgs.

Foto: Torstein Ihle

Om festivalen:

Du kan allerede begynne å glede deg til årets tweensfestival! Vi er godt i gang med planleggingen, og lover en super helg for 10-13 åringer! Festivalen er et samarbeid mellom KFUK-KFUM Bjørgvin og Haugaland kretser. Vi skal ha mye gøy på programmet! Det blir fellessamlinger med show, sang, lek og konkurranser. Det blir mange kjekke seminarer, globalløp og familiegudstjeneste. 

TEMA FOR FESTvIALEN: STÅ OPP! 

Temaet for festivalen er "Stå opp", etter inspirasjon fra den nye KFUK-KFUM-musikalen "Stå opp". Gjennom alt i fra musikk, samtale, dans og andakt til dramatisering skal vi fokusere på hvordan vi kan stå opp for hverandre, oss selv og for verden. Hvordan kan vi stå opp i mot urettferdighet? Og hvordan kan vi stå opp for miljøet? 

Målgruppe: 

10-13-åringer som er med i tweenskor/-grupper og menigheter/andre som ønsker å delta med en gruppe tweens.

Sted: 

Dagsprogrammet vil foregå på Blokkhaugen skole, som ligger ca. 15 minutters gange fra Åsane terminal.  Vi overnatter i klasserom på U. Pihl videregåene skole, som ligger rett bak Åsane terminal og Åsane kirke. Åsane terminal ligger omlag 5-6 minutters gange fra kirken og U. Pihl vgs. Her går det hyppige bussavganger til og fra Bergen sentrum. Buss fra Bergen sentrum til Åsane terminal tar omlag 20 minutter.

Seminarer:

På lørdagsettermiddag blir det seminarer. Da kan deltakerne velge mellom mange ulike kjekke aktiviteter! Om du liker å være kreativ, spille ballspill, danse, synge eller spille data, så er det et seminar for deg! Kanskje du kan lære noe helt nytt? 

Pr nå er disse seminarene planlagt (det kan komme endringer): hobby, dans, drama, sporty, speiding/ friluftsliv, tegnspråk, globalaksjon, minikor, Minecraft/robotlego, baking, band og foto. 

Her finn du oversikt over seminarene med beskrivelse av hva de ulike seminarene er og hvilket utstyr deltakerne trenger å ta med seg.

seminarbeskrivelse.pdf


Globalløp:

På lørdagen skal vi også løpe globalløp. 

Hva er globalløp?

KFUK-KFUMs globalløp er et løp hvor deltakerne samler inn penger til globalaksjonen. Du samler inn penger ved å skaffe sponsorer som vil støtte en god sak mot at du løper/deltar. Syns du det høres slitsomt ut å løpe? Slapp av! Du kan like gjerne gå, krype, slå hjul eller hinke! Målet er at så mange som mulig deltar for å samle inn penger til globalaksjonen. 

Hva går pengene til? 

Vi samler inn penger til Sri Lanka KFUK, så de kan starte flere spare- og investeringsgrupper. Dette er grupper som hjelper unge mennesker å tjene egne penger og setter dem i stand til å stå opp for sine rettigheter. For hver 550 kr vi samler inn, kan Sri Lanka KFUK starte opp en spare- og investeringsgruppe som hjelper mer enn 20 personer til et bedre liv. Ditt bidrag teller!

Vil du ha mer informajson om hva globalløpet er kan du se her: Info Globalaksjonen 2016-2017.docx   

Her er sponsorskjermaet til løpet: print det ut i god til før festivalen, og skriv på sponsorer! 

Sponsorskjema Globalløp Tweensfestival.pdf


Påmeldingsinformasjon:

Deltakeravgift tweens: 625/775 (medl./ikke-medl) 

Deltakeravgift leder: 300/400 (medl./ikke-medl). 

Påmeldingsfrist for tidligrabatt er 13. oktober.  Ved påmelding etter 13.oktober stiger deltakeravgiften med 100 kr og siste frist for påmelding er 20.oktober. 

50% avmeldingsgebyr ved avmelding etter 6/10. 100% avmeldingsgebyr ved avmelding etter 20/10. 

Kun gruppevis påmelding. Gruppene må ha meg seg voksenledere som er sammen med barna gjennom helgen. Minimum én leder over 18 år per 7 deltakere. Påmelding via påmeldingsknappen øverst til høyre på denne siden. Ved påmelding må det gjøres første-, andre- og tredjevalg på seminarer. 

Påmeldingsslipp finner du her: påmeldingsslipp tweensfestival 2017.pdf

Informasjonsbrosjyre for festivalen: Tweensfestival brosjyre (1).pdf

Kontaktinformasjon 

KFUK-KFUM Bjørgvin krets: Alice J. Vatnehol, alice@kfuk-kfum.no, 986 67 869.

KFUK-KFUM Haugaland krets: Lars B. Hellerdal, lars.hellerdal@kfuk-kfum.no, 952 78 009.


Arrangementet har motteke økonomisk støtte frå Kultur Amatør tilskotet frå Hordaland Fylkeskommune.