Tweensfestival Østlandet 2018

Tweensfestival Østlandet 2018

Tweensfestival har som mål å samle tweens (5.-7. klasse) fra hele Østlandet i Voksen kirke 14.-15. april 2018. Dette blir en helg fylt med fellesskap, aktiviteter, lek, musikk og morro. Vi begynner programmet lørdag og avslutter med familiegudstjeneste og kirkekaffe i Voksen kirke.

hva er tweensFestival? 

Mange har kanskje vært med på Tweensseminar tidligere? Tweensfestival er nesten det samme, men i en litt annerledes innpakning. Det blir spennende aktiviteter, der du har det gøy med nye og gamle venner, og kanskje lærer du noe nytt? Du får delta på morsomme kveldsprogram og aktiviteter, lære mer om tro og muligheten til å få venner fra hele Østlandet. 

Praktiske opplysninger

Pris: 

I KFUK-KFUM ønsker vi at alle skal kunne delta uavhengig av økonomisk situasjon. Derfor har alle mulighet til å søke deltakerfondet om støtte til å dekke deltakeravgift.
Mer info finner du her 

Påmelding: 

Ansvarlig voksenleder eller styreleder i din gruppe melder deg på her på denne siden.
Hvis du ikke er medlem i en gruppe, ta kontakt med Eli Marie Johnsen på e-post emjohnsen@kfuk-kfum.no. Alle deltakere må ha en voksen som er ansvarlig gjennom helgen.   
Alle grupper må stille med minst en voksenleder per tiende deltaker hele helgen.


Mat: Alt av måltider i løpet av helgen er inkludert i deltakerprisen. Har du spesielle allergier ber vi om at dette blir fylt ut i påmeldingsskjema. 

Sted: Alle aktiviteter og overnatting skjer i Voksen kirke.

Pakkeliste:

- Sovepose
- Liggeunderlag
-Toalettsaker
- Klær og sko til både ute og innebruk
- Eventuelt klær/utstyr/instrument til aktivitet
- Litt penger til å handle i kiosken og til globalaktivitetene

Gudstjeneste

Alle barn og voksne inviteres til gudstjenesten som avslutter Tweensfestivalen. Dette er også Voksen menighets hovedgudstjeneste. Det blir dåp, nattverd og deltakerne på Tweensfestivalen kommer til å delta aktivt i gudstjenesten. 

Velkommen til Voksen kirke søndag 15. april kl. 11.00.

Bilder

Det kan bli tatt situasjonsbilder, bilder av en mengde mennesker og bilder av allmenn interesse under våre arrangementer til profilering av KFUK-KFUMs aktiviteter i blader, brosjyrer og på web. Vi vil bare gjengi harmløse bilder som ikke fremstiller enkeltpersoner i et uheldig lys og som ikke er krenkende overfor avbildede. Gi beskjed til arrangør hvis du ikke ønsker at bilder av deg blir offentliggjort. Om det tas nærbilder av barn vil vi kontakte foreldre og be om tillatelse før en eventuell publisering.

Spørsmål?

Ta kontakt med: Eli Marie F. Johnsen 97525160/ emjohnsen@kfuk-kfum.no