Ungdomsleir på Solhøgda

Ungdomsleir på Solhøgda

Leir for alle fra 13 til 19 år, med lek og moro, aktiviteter inne og ute, underholdning, god mat og fine samlingsstunder. Betalingsinformasjon får du på SMS når du har meldt deg på.

Håper du blir med! 

Solhøgda er en fantastisk plass på Øynaheia i Froland kommune og vi ønsker å invitere deg som er mellom 13 og 19 år på senhøstens vakreste eventyr! Leiren varer fra fredag klokka 18 til søndag ca klokka 12 og vi byr på gøyale aktiviteter ute og inne, sang og musikk, kiosk, digg mat og garantert topp stemning fra start til slutt. 

Gode grunner til å bli med:

 Bra folk, kule ledere, gode møter, snørugby og snøvolleyball (hvis det er snø), kortspill, ringleker, grillmat, bra folk (verdt å nevne to ganger) og MYE mer. 

Gode grunner til å ikke bli med: Ingen. Kanskje influensa? 

Pris og påmelding:

 Du melder deg på via nettsiden connect.kfuk-kfum.no. Dersom du ikke har vært inne her før må du lage en bruker. Finn arrangementet «Ungdomsleir Solhøgda» og meld deg på. For medlemmer av KFUK-KFUM (for eksempel hvis du er med i TenSing) koster leiren 300 kroner. Hvis du ikke er medlem koster leiren 350 kroner. Påmeldingsfrist er 1. november! 

VIKTIG: Vi vil ha alle med! Om du opplever at prisen på ungdomsleiren er for høy for din families økonomi? Søk om støtte fra KFUK-KFUMs deltakerfond til å være med! Du kan søke selv, eller få mamma, pappa eller en voksenleder til å søke for deg. Se kfuk-kfum.no/deltakerfond 

Hvordan og hvorfor melde seg inn i KFUK-KFUM: 

Dersom du er eller blir medlem i KFUK-KFUM, får du medlemsrabatt på ungdomsleiren på Solhøgda og alle andre KFUK-KFUM-arrangementer! Du nyter også godt av en rekke andre fordeler slik som 15% rabatt på klær fra klesprodusenten Fair & Square, rabatt på abonnement på digitalutgaven av avisen Vårt Land, ulykkesforsikring på alle KFUK-KFUM-aktiviteter og tilbud om KFUK-KFUMs nyhetsbrev på epost/SMS, se kfuk-kfum.no/medlemsfordeler.  

Det koster bare 200 kr per kalenderår for ungdom å være med, og alle som melder seg inn om høsten får medlemskap ut året til halv pris; 100 kr. Meld deg inn ved påmelding til leiren eller via kfuk-kfum.no/melddeginn Dersom du opplever at medlemskontingenten er for høy for egen /foresattes økonomi, kan du aktivere minsteprismedlemskap til kr 50 via din profil på connect.kfuk-kfum.no (alle kan opprette bruker med sitt mobiltelefonnummer)

Hva som skal pakkes:

Ta med sovepose, putetrekk og laken. Det er også veldig lurt å ta med innesko eller tøfler siden gulvet fort kan være kaldt der vi skal være. Ta ellers med det du trenger av toalettsaker og ekstra klær. Husk også å ta med varme klær du kan være ute i. Alle deltakere må også ha med seg en type pålegg som vi deler felles under brødmåltidene på leir. Husk også å melde fra om eventuelle allergier eller annet vi lederne bør vite! 

Annet: 

Om du har spørsmål om leiren, hvordan du kan melde deg på eller annet, kan du kontakte Anine Hofman Lindland (telefon 91306047, mail aninehl@gmail.com) eller Espen Robsahm Kjørven (telefon 41577267, mail erk@agderkirken.no). Vi gleder oss allerede! Dette blir ordentlig knall! Mer detaljert info om leiren kommer snart!