Ungdomsleir på Solhøgda høsten 2018

Ungdomsleir på Solhøgda høsten 2018

Leir for alle fra 13 til 19 år, med lek og morro, jille folk og fine samlingsstunder! På fredag har TenSing Norway lagt norgesturneen sin innom Tromøya, og vi starter derfor leiren med en skikkelig kick-off kveld her. Transport til Solhøgda etterpå vil bli ordnet.

Program:

Vi møtes kl 1800 på menighetshuset på Tromøya for et forrykende TSN-show! Etter kveldshowet reiser leirfolket til Solhøgda der kveldsmaten står klar. Resten av helga blir det gøyale aktiviteter ute og inne, sang og musikk, kiosk, digg mat og garantert topp stemning fra start til slutt. Leiren avsluttes på Solhøgda på søndagen kl 1330. Dersom du trenger hjelp med transport ned til Arendal, så ta kontakt med Espen Kjørven, tlf 415 77 267.

Pris:

Leiren inkl konserten på fredag, overnatting og mat koster 350 kr. Dersom du er medlem i KFUK-KFUM får du kr 100 i rabatt. 

Det koster nå i høst 100 kr og bli medlem av KFUK-KFUM og du vil da i tillegg få mange andre fordeler, så heng deg på:)

Du kan melde deg inn i KFUK-KFUM her, og det må du evnt gjøre før du melder deg på leiren, for å få rabatt. Dersom du trenger hjelp med innmelding eller påmelding kan du tak kontakt med jorunn.skjulestad@kfuk-kfum.no

Du vil få en betalings SMS på det tlfnummeret som er registrert på deltakeren og den må være betalt før leiren. Dersom du ønsker å betale den med VIPS kan du gå inn her og legge inn KID nummeret.

ALLE MED:

VIKTIG: Vi vil ha alle med! Om du opplever at prisen på ungdomsleiren er for høy? Søk om støtte fra KFUK-KFUM: kfuk-kfum.no/deltakerfond eller send en mail til jorunn.skjulestad@kfuk-kfum.no

Ta med:

Bibel

Sovepose, laken og putevar

Håndkle og toalettsaker

Klær og sko til å være ute

Innesko og inneklær

1 kartong melk eller juice, og et pålegg til frokostbuffeen

Spørsmål om leiren?

Kontakt Espen Kjørven, tlf 415 77 267.