Ungdomsleir på Tjellholmen 2019

Ungdomsleir på Tjellholmen 2019

16.-18.august er det klart for ungdomsleir på Tjellholmen for alle mellom 13 og 19 år (de som skal begynne i 9.klasse). Dette blir det perfekte punktum på sommerferien før skolen starter opp igjen.

En hel helg fylt med nye og gamle venner, bading, ballspill, kort, kano, sene sommerkvelder på svaberget, musikk, fellesskap, lek og mye mye mer. 

KFUK-KFUM er en organisasjon som vil være åpen og inkluderende, vi vil skape gode og trygge fellesskap der alle skal få være seg selv og stå opp for andre. Denne helgen i august skal vi gjøre nettopp det på vakre Tjellholmen leirsted på Hvaler. KFUK-KFUM har en hel øy, med mange muligheter til aktiviteter og naturopplevelser. Vi bor på hytter med flere rom, spiser i spisesalen og mulighet for å handle i kiosken. Du er velkommen uansett om du har vært på leir tidligere eller ikke. Ta gjerne med en venn eller flere!

Pris og påmelding

Påmeldingen starter 1.april og er åpen til leiren er full.

Pris:

950kr - Medlem av KFUK-KFUM

1250kr - Ikke medlem av KFUK-KFUM

Som medlem i KFUK-KFUM får du rabatt på alle leirer, ulykkesforsikring, samt andre medlemsfordeler. Medlemskap koster 200 kr. Om du ikke er medlem kan du melde deg inn når du melder deg på leiren. Les mer om medlemskap. 

avmelding

Ved avmelding etter 5.august tilfaller det et administrasjonsgebyr på kr 300. Ved avmelding etter 9.august må det betales full pris. 

Deltakerfond

Økonomi skal ikke være barriere for deltakelse på våre aktiviteter. KFUK-KFUMs Deltakerfond skal sikre at alle som ønsker kan være med på våre aktiviteter. Les mer om hvordan man søker her.

Kontaktinformasjon

Programarbeider KFUK-KFUM Østfold

Tonje Hodnebrog - 906 06 167 - tonje.hodnebrog@kfuk-kfum.no