Ungdomslederhelg på Tjellholmen 2018

Ungdomslederhelg på Tjellholmen 2018

22. juni til 24. juni inviteres ungdom fra 13 år og oppover til en innholdsrik helg på Tjellholmen. Leiren er åpen for alle, men det vil være et ekstra fokus på ledertrening og vi håper alle vil bli med som ledere på barneleiren, Trialeir, som starter søndag 24.juni.

I tillegg til ledertrening blir denne helgen fylt med aktiviteter både ute og inne. Forhåpentligvis blir det sol, varme og bading. Det blir morgen- og kveldsamlinger med fokus på tro, fellesskap og morro. I løpet av helgen vil det også bli noen økter med forberedelser til Trialeir 

Trialeir

Trialeir er for barn fra 2. til 7. klasse, den starter søndag 24. juni og varer til torsdag 28. juni. På Trialeir ønsker vi å ha med en gjeng engasjerte ungdom som kan skape gode opplevelser for barna, kanskje du er en av dem? Du får god og spennende erfaring som leder for andre, du får en uke på vakre Tjellholmen og får mulighet til å henge med andre ungdom og mange barn. Gjennom ungdomslederhelgen vil det være ekstra fokus på fellesskap og vi jobber med lederrollen på en leir for barn. Dette er erfaring som er nyttig å ha med seg videre og du får mulighet til å utvikle deg som leder. 

Praktisk informasjon

Påmeldingen starter 3. april.

Pris og medlemsskap

Pris: 750 kr for medlemmer /950 kr for ikke-medlemmer.

Som medlem i KFUK-KFUM får du rabatt på alle leirer, samt andre meldemsfordeler. Medlemskap koster 200 kr. Om du ikke er medlem kan du melde deg inn når du melder deg på helgen.

Deltakeravgift skal ikke være til hinder for deltakelse på KFUK-KFUMs arrangementer. Les her for mer info om deltakerfondet til KFUK-KFUM.

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål? Ta kontakt med programkoordinator Eli Marie F. Johnsen 975 25 160 / emjohnsen@kfuk-kfum.no