Vinterfestival Haugaland 2018

Vinterfestival Haugaland 2018

Show! Seminarer! Globalmarked! Tull og fjas! Gud & Jesus & Den Hellige Ånd & sånn! Kjekke folk! God mat og god prat! Hvis det er én festival du skal være med på i vinter så er DETTE festivalen! Ten Sing Norway kommer - kommer du?

Celebration 

...er tema for Vinterfestival 2018. For 50 år siden tok ungdomskulturen et stort steg inn i kirka hvor ungdom begynte å spille sin type musikk, danse, dramatisere osv. Vi feirer Ten Sing-bursdag fordi Ten Sing er 50 år, vi feirer at Jesus sier "Kom til meg" og at ungdom har og skal ha en viktig plass i kirke og samfunn. 

Plakat Vinterfestival 2018.pdf

Info om Vinterfestival 2018.pdf

PRAKTISK INFORMASJON 

Arrangementet skjer i hovedsak på lørdagen. Registrering fra kl.10:00 på Bremnes Ungdomsskole,Svortlandsvegen 66, 5430 Bremnes. 

OVERNATTING


I påmeldingen må du velge om du skal overnatte eller ikke. Overnatting skjer i klasserom. Ta med sovepose, liggeunderlag og annet du trenger. Overnatting er ikke et tilbud til de som bor på Bømlo. 

Pris 

350,- for medlem / 450,- for ikke-medlem. 

BETALING:
1) Til KFUK-KFUM Haugaland, kontonr.3330.69.52574 eller Vipps til 130620 før ankomst - MERK MED NAVN + VINTERFESTIVAL
2) Ta med bevis for betaling (f.eks. bilde på mobilen) eller betal kontant eller med Vipps ved registrering

Økonomi skal ikke være en stopper for deltakelse hos oss. 
Les mer om vårt deltakerfond på kfuk-kfum.no/deltakerfond

Påmelding og kontaktinfo 

Påmelding via din gruppeleder eller på link på denne nettsiden.
Kontakt: haugaland@kfuk-kfum.no / tel.95278009

GLOBALMARKED
 

Vi vil arrangere globalmarked for å samle inn penger til KFUK-KFUM Global sitt bistandsarbeid! Du kan enten lage en aktivitet eller et produkt du vil selge, eller bare gå rundt å kjøpe på markedet. VALUTTA: Globalpenger. Disse kjøpes på festivalen kontant/vipps/kort. Du kan også be foresatte/slektninger om å betale via vipps for deg. 10/20 Globalpenger = 10/20 Kroner. 


SEMINARER


Når du melder deg på, må du sette opp 3 alternativ til seminarer. Ten Sing Norway har ansvar for de fleste seminarene. Seminarer du kan velge mellom er: 

HELDAGS (går over begge øktene)* Band: Dette er seminaret for deg som allerede spiller eller vil lære å spille et instrument. Du kan få prøve å spille i band med Ten Sing Norway sitt nye elektroniske oppsett med synther og trommepad. Du kan også ta med egne instrumenter. Her får du oppleve hvordan det er å spille med tracks, lydspor som spilles av fra en datamaskin. Du blir utfordret til samspill med både de andre bandmedlemmene og den nådeløst presise datamaskinen. Fint om vi kan få informasjon om hvilke instrumenter deltagerne spiller på forhånd.

* Direksjon: Gjennom dette seminaret får du en innføring i det å lede et kor og de ulike sidene ved dirigentrollen. Her får du lære om innstudering, dirigering og hva dirigentrollen innebærer.

* Drama: Her får du muligheten til å tenke nytt om drama i Ten Sing! Det blir dramalek, dramaøvelser og mulighet for å lage et eget produkt! Du vil også få muligheten til å få nyttige tips og triks til å lage egne dramastykker til deg og/eller din dramagruppe.

* Teknikk/Lyd: Liker du å stå i bakgrunnen og påvirke det som skjer framme på scenen? Har du interresse for ledninger og duppedingser? Kom på seminar - om du kan mye, litt eller ingenting!

* Baking: Ingenting er som å blande forskjellige ingredienser sammen til noe som smaker HERLIG! Vi baker og lager noe godt til TenSing-bursdagen på kvelden.

 HALVDAGS (kun ene økten - du rekker 2 ulike seminarer)* Dans: Her får du lære om hvordan man kan bruke dans og bevegelse i Ten Sing.

* Lek: Her får du muligheten til å lære nye, spennende leker. Eller kanskje leke din favorittlek med en ny vri?

* MILK (for de som går MiniLederKurs): Alle som går på MILK-kurs skal velge dette seminaret. Vinterfestivalen blir da en del av kurset. Møt andre MILK-ere og lær om organisering av arrangementer!

* Mini-kor: Vi legger opp til at felleskor enten kan tilbys som seminar eller som en felles korøvelse for alle. Lengde og innhold vil derfor variere ut i fra hvilken løsning som blir valgt. Hvis felleskor blir obligatorisk vil vi lære én til to sanger. Hvis det blir tilbydd som seminar vil vi øve inn flere sanger. Antall sanger vil være avhengig av tiden som er satt av til seminar. Det kan evt. legges opp til band parallelt.

* Solist: Liker du å synge solo eller har du lyst til å prøve? Her får du lære om grunnleggende sangteknikk, mikrofonteknikk og om formidling og uttrykk.

* SportY: Dette er et seminar der vi har det gøy sammen mens vi driver med sport og ulike aktiviteter. Kommuniser direkte med gruppen hva dere har tilgang på av utstyr så tilpasser vi opplegget etter dette.

* Styreseminar: Her kan du få lære mer om organisering av Ten Sing og blant annet lære om om styrearbeid, miljøarbeid og forkynnelse.

* Lifehacks: Lurer du på hvor mange måter man kan bruke en hyssingstump på? Eller er du nysgjerring på hvor mange måter man kan bruke en hårstrikk? Da er Lifehacks seminaret for deg! Her skal vi være kreative sammen, og finne smarte løsninger som kanskje kan gjøre hverdagen din litt enklere!

* Strikkeseminar: Elsker du å strikke? Eller vil du kanskje lære deg det? Her kan du ta med deg strikketøyet ditt eller du kan få tips til å komme i gang med et nytt strikkeprosjekt.

* Globalt engasjement: Vil du forandre verden? Dette seminaret handler om å endre på det som er urettferdig eller lite bærekraftig i verden. Vi skal utveksle enkle tips og triks for å leve mer miljøvennlig, lære om pågående konflikter i verden, men viktigst av alt, lære om hvordan man skal logge seg på og påvirke den globale verdenen.

* Jesus Quiztus: Hvem var egentlig Jesus Kristus? Hva står det i JOH. 3.16? Hvilken apostel har skrevet Juleevangeliet? Dette og mange andre ting er tema for tidenes feteste Bibelquiz. Her stiller vi mange spørsmål, og forhåpentligvis får noen svar.

* FiloSofa: Vi synker dypt ned i sofaen og tankene og møtes i et forum der vi reflekterer og diskuterer rundt de store og de små spørsmålene i livet.

* Brettspill: Glad i brikker, terninger eller kortstokk? Liker du en blanding av strategi og flaks? På brettspill-seminaret kan du lære nye spill eller spille en av dine favoritter. 

Program 

LØRDAG 27.JANUAR


OPPMØTE: Bremnes Ungdomsskole,Svortlandsvegen 66, 5430 Bremnes

10:00 Registrering. Betaling i forkant eller ved ankomst.

10:45 Åpningsshow

11:30 Utdeling av lunsjpakke

12:00 Seminarøkt 1

13:30 Pause / bytte seminar. Mulighet for å kjøpe Globalpenger.

14:00 Seminarøkt 2

15:30 Pause m/frukt. Kjøpe globalpenger + forberede globalmarked.

16:30 Globalmarked; se egne beskrivelse

18:00 Middag. Chill i gymsalen

20:00 Show med Ten Sing Norway i Bremnes kirke

21:00 Ten-Sing-bursdag; Ten Sing er 50 år!

23:00 RO for de som overnatter 

SØNDAG 28. JANUAR


09:00 Frokost – pakke – rydde: for de som overnatter

11:00 Gudstjeneste m/TSN. Kirkekaffe etterpå

13:00 Takk for nå! 

Show med Ten Sing Norway 
 i Bremnes kirke 27.jan.kl.20
PRIS

Festivaldeltakere kommer inn gratis
. Andre tom.26 år: kr.50,-. Over 26 år: kr.100,-