Vinterfestival på Sørlandet 2021

 Utsatt Vinterfestival på Sørlandet 2021

Vi håper at vi tross rare tider kan samle ungdom i alderen 13.-19. år på Vinterfestival på Sørlandet, 16.-17. januar 2021. Det vil bli show, seminarer, goodiebags, felleskor, kampkveld, bibelfokus, pizza, gode tips om hvordan du kan sette grønne avtrykk, samt mye mer!


PROGRAM: 

Vi møtes i Lund Kirke, Marviksveien 5, i Kristiansand, kl 1030 på lørdag for innsjekking, og kjører i gang åpningsshowet kl 1100.  På søndag  avslutter vi etter Gudstjenesten, og "kirkekaffe" med pølser i brød, ca kl 1300. 

Innimellom her kommer det til å bli masse gøy, spennende, lærerikt og nytt. Det blir fokus på klima, Gud, kor, vennskap, smittevern og morro!! 

SEMINARER:

Det vil bli en bolk på lørdagen som vi setter av til det seminaret du ønsker å være med på. Du kan velge mellom:

  • Aktivitets-seminar - her er de fleste muligheter åpne, fra strikketøy og hobbyaktiviteter til SPORTY-aktiviteter ute eller i gymsal. Er det snø blir det aking og snøballkrig!
  • Band-seminar - spiller du et instrument og vil lære mer om det?
  • Dans - her blir det mulighet til å lære en ny dans og morsom koreografi
  • Drama - bli med å lage litt drama i hverdagen:) 

SMITTEVERN:

Vi vil ha fokus på smittevern på Vinterfestivalen. Vi ber om at alle deltakerne holder 1 m avstand til hverandre og er nøye på å sprite eller vaske hendene underveis. 

Dersom du føler deg syk, som kan skyldes korona, eller er i karantene kan du ikke delta på vinterfestivalen. 

OVERNATTING OG TING DU MÅ TA MED: 

Vi legger opp til en meget smittevernvennlig lunsj på lørdag, og ber alle ta med egen niste. Vi serverer kakao og annet drikke. 

Det blir overnatting på "sovesal" i Lund kirke, så ta med det du vil sove på, f.eks madrass, laken, sovepose, pute .

Det er også lurt å ha med klær, pysj, toalettsaker, eventuelle medisiner. 

Klær til å være ute å leke, strikketøy(?) og penger til globalbingo. 

PRIS: 

Det koster kr 360 for overnatting, mat og mye gøy, og dersom du er medlem i KFUK-KFUM får du 210 kr i rabatt!!  Da blir prisen bare 150 kr.

Det er fortsatt mange usikkerhetsmomenter pga kornoa, og vi kommer derfor ikke til å sende ut betalingsinformasjon før 7 januar. Da er det viktig at du betaler med en gang. Ta kontakt dersom du ikke får noe SMS. SMS blir sendt til den som er logget inn ved påmelding. Dersom noen andre skal betale, send SMS-en videre til rette velkomne. 

Deltakeravgiften må være betalt før 11. januar for å bekrefte påmeldingen. 

MEDLEMS-RABATT: 

Dersom du er medlem i KFUK-KFUM, f.eks gjennom Ten-Sing eller annet, får du 210 kr i rabatt. Dersom du ikke er medlem kan du melde deg inn her! Det koster kr 200 for hele året og gir deg rabatter på alle leirer og arrangementer fra KFUK-KFUM. Du får også andre medlemsfordeler du kan lese om her. 

PÅMELDING:

Vi åpner for påmelding fredag 4. desember. 

 Vi kan dessverre kun ha 50 deltakere pga korona, så her er det førstemann til mølla. 

 Påmeldingsfristen er 31.12. men det kan bli fult lenge før det, så ingen grunn til å nøle!

Du melder deg på via påmeldingsknappen på venstre side her, eller via connect. Dersom du ikke har brukt connect før må du opprette en bruker. Det er enkelt, og alt du trenger er mobilnummeret ditt og følge instruksene. 

Dersom du har problemer med påmelding kan du sende en mail til jorunn.skjulestad@kfuk-kfum.no 

Ved påmelding må du oppgi hvilket seminar du har lyst til å være med på, et reservevalg, og du må oppgi dersom du har en diett eller andre ting vi bør vite om.

Avbestilling etter 07.01. kan gi et avbestillingsgebyr på kr 150. 

VIKTIG: 

Vi vil ha alle med! Om du opplever at prisen på vinterfestivalen er for høy? Søk om støtte fra KFUK-KFUMs deltakerfond: Du kan lese mer om fondet her: kfuk-kfum.no/deltakerfond. Dersom du trenger hjelpe med søknaden, send en mail til jorunn.skjulestad@kfuk-kfum.no 

LURER DU PÅ NOE MER? 

Ta kontakt med Jorunn Ø Skjulestad, tlf 934 24326, eller jorunn.skjulestad@kfuk-kfum.no. Du finner oss også på facebook på KFUK-KFUM Agder krets.

Vinterfestival