Vinterleir på Jønnbu 2018

Vinterleir på Jønnbu 2018

KFUK-KFUM Vestfold og Telemark gjentar fjorårets suksess og inviterer alle ungdommer i alderen 13 - 19 år til vinterleir på Jønnbu leirsted i Bø. Jønnbu ligger idyllisk til med flotte omgivelser der mulighetene for skitur, alpint og leik er store!

En litt annerledes helg

Vestfold og Telemark KFUK-KFUM tilbyr en litt annerledes vinterleir med fokus på å ha det sosialt og hyggelig. Hva du ønsker å gjøre denne helgen er helt opp til deg selv. Vi gir deg muligheten til å dra i alpinbakken for å teste ut slalomformen, eller kanskje du vil spille brettspill og drikke kakao på hytta eller  ta med akebrettet ut for å leike litt! 

Vi lover å legge til rette for leik og annen moro i de flotte omgivelsene Jønnbu leirsted befinner seg i. Dette er en helg du ikke må gå glipp av! 

Pakk sekken og bli med på til fjells 9.-11. februar 2018

Pris

Helgen koster 900kr for medlemmer av Norges KFUK-KFUM, og 1050 for andre. I prisen inkluderes bussreise tur/retur, mat, drikke og opphold. Det koster kun 200 kr å bli medlem, eller 50 kr hvis den ordinære medlemskontingenten oppleves som for høy for egen/foresattes økonomi. MELD DEG INN I KFUK-KFUM

NB! Heiskort er ikke med i prisen, men vi får rabatterte priser. Info om dette kommer i deltakerbrevet. 

BUSsreise

Det vil være avganger fra: 

Sande, Horten, Tønsberg, Sandefjord, Larvik og Grenland.