Vintertreff Østlandet 2017

Vintertreff Østlandet 2017

Bli med på tidenes Vintertreff i Lommedalen i februar! KFUK-KFUM Asker & Bærum og Oslo & Akershus lover kule show, kampkveld, aktiviteter, quiz, lek, og ikke minst masse bra folk å bli kjent med. Ta med deg selv, ta med vennene dine, ta med gruppa di - bare kom!

påmeldingsfristen har gått ut. Ta kontakt med arrangør.

For andre år på rad samarbeider Asker og Bærum og Oslo og Akershus KFUK-KFUM om Vintertreff, og vi ønsker å skape et trygt og åpent fellesskap for ungdommene våre på tvers av krets og enhet. Gjennom show, seminarer, kampkveld og andre aktiviteter vil vi jobbe for at alle deltakere skal oppleve at de kan være trygge på seg selv og hverandre - også når helgen er over.

Følg med på facebook!

ÅRETS TEMA: GENERASJON PRESTASJON? 

 Vi har nok alle hatt den følelsen at vi ikke er så flinke som vi burde vært. Det finnes alltid noen som fremstilles bedre og flinkere enn oss både i virkeligheten og på sosiale plattformer. Det er en skyggeside ved sosiale medier. For det som vises og legges ut går som regel gjennom en rekke filtre der kun den beste historien blir delt. Denne helgen vil vi at du skal tenke over hva dette betyr, og konsekvensene det får. Vi vil at du gjennom seminaret du melder deg på skal reflektere over hva det vil si å være deg selv, 100% - både på nett og i det virkelige liv. Her skal vi skape en ramme for diskusjon og debatt rundt presset vi opplever. Det er ikke noe feil med å ønske å være god, eller best, men det er ikke greit å føle at man ikke er tilstrekkelig nok. Vi ønsker at alle skal bli mer bevisste over sine egne muligheter og ta et opprør mot den indre stemmen som forteller at man ikke er bra nok!

PRAKTISK INFO

Sted: Lommedalen kirke

Dato: 10.-12. februar 2017

Trykk her for mer informasjon, pakkeliste og program!

PRIS OG PÅMELDING - påmeldingsfrist 22. januar

Medlem: 600 kroner

Ikke medlem: 800 kroner

Medlemskap i KFUK-KFUM:

  • Barn fom 0 tom 15 år 150 kroner 
  • Ungdom fom 16 år tom 30 år 200 kroner 

Som medlem får du medlemsrabatt på alle våre arrangementer, også SPEKTER-festivalen på Kalvøya til sommeren 

Meld deg inn i KFUK-KFUM her!

SEMINARer

Lørdag 11.februar skal vi ha noen timer med seminar. Vi har invitert mange dyktige instruktører som gleder seg masse til å dele sin kunnskap. Dette er seminarene det er ledig plass på:

Dans 

Gå i dybden på dans som kunst- og uttrykksform. Få teoretisk input og lær mer om ulike danseteknikker. Koreografien som blir innøvd skal vises på avslutningsgudstjenesten på søndagen. Hvis du kan danse, eller tror du kan det er denne dansegruppen helt perfekt for deg. 

Redesign/strikking/Håndarbeid 

Dette er DIY-gruppa for den som elsker å skape ting! Her vil deltakerne kunne velge mellom flere aktiviteter. Lær metoder og teknikker for å lage nye ting av gamle/ødelagte saker. Jobb med stoff, dette handler om håndverk. Ha klar en idé hvis du virkelig ønsker frie tøyler! 

Grafitti 

Er du interessert i graffiti og ønsker å lære mer og lage grafittikunst? Bli med på grafittiseminar hvor du får øvd deg på font, farger og design. 

Gabong 

Årets begivenhet, gabongseminar! Seminaret vil bli holdt av en erfaren instruktør og vil blant annet gi et innblikk i 

- Teknikker for effektiv hoderegning i gabong
- Sorteringmetoder/Hvordan holde kortene strategier for halvering, gabong, lavest snitt etc. 
- Hva slags gabongmester er du? 
- Drøfting av ulike scenarioer og hvordan tvilstilfeller kan løses 
- Kortstokken (type kort, antall kort, stokking, antall 2’ere etc) 

Gabong er et kortspill for flere spillere. Opphavet er ukjent.

Drama 

Lær nye teknikker, leker og bli utfordret! Om du liker å leve deg inn i de merkeligste roller, gå ut av komfortsonen og lære hvordan å improvisere så er dette det perfekte seminaret for deg. 

Fotoproduksjon 

Er du glad i fotografering og redigering, og ønsker å lære mer om dette? Hvordan å bli flink med kamera både i bevegelse og stillfoto? Vi har noen dyktige seminarledere som kan lære deg akkurat dette. Ta gjerne med eget kamera om du har!

Låtskriverkurs 

Har du lyst til å lære deg å skrive egne låter? Eller har du kanskje allerede noen låter liggende i skrivebordsskuffen? I løpet av seminaret vil vi snakke om ulike tilnærmingsmåter til hvordan vi kan jobbe med sanger. Dette er et aktivt kurs hvor du får mulighet til å slippe fantasien og kreativiteten løs. Ta med skrivesaker! Ta også gjerne med en gitar/annet instrument hvis du har et. 

Musikkproduksjon 

Vil du lære å kunne spille inn egen eller andres musikk? Vil du lære mer om hvordan du kan produsere musikk og om musikkprogram og innspilling? Da anbefaler vi å melde seg på dette seminaret. 

Direksjon

Er du eller vurderer du å bli dirigent i din gruppe? Bli med her og lær noen tips og triks som kan hjelpe deg på veien. 

Teknikk (viderekommende) 

Kan du grunnleggende om lydteknikk og vil ta skrittet videre? Her går vi gjennom litt mer avanserte deler av styring av lyd og hvordan få et godt resultat. Vi har noen veldig flinke og erfarne lydteknikere som har jobbet med dette i mange år og som kjenner snarveiene. Alle trenger en god lydtekniker, så meld deg på da vel

Tegnspråk kurs 

Har du alltid hatt lyst til å lære deg tegnspråk? På dette kurset får du innføring i grunnleggende tegnspråk og får lære om generelle ting rundt. 

Meditasjon 

Merker du stresset fra hverdagen og trenger et avbrekk? Merker du at ånd, kropp og sjel har behov for en ordentlig pause? Bli med på meditasjonsseminar og få en indre ro og lær om ulike pusteteknikker.

UNGE VOKSNE 18+

For unge voksne og enhetsleder tilbyr vi Unge Voksne seminar. Dette er 18+ og vil foregå under seminartiden til deltakerne. Vi ønsker at dette skal være en møteplass for enhetsledere og et forum for diskusjon om ungdomsarbeid. 

INFORMASJONEN FOR VINTERTREFF VIL BLI JEVNLIG OPPDATERT, SÅ FØLG MED!

Lurer du på noe? 

Ta kontakt med:

ABK v/Jenny Jorde Lunde på e-post eller mobil 466 50 095

OAK v/Tonje Hodnebrog på e-post eller mobil 906 06 167