Vinterfestivalen Østlandet 2018

Vinterfestivalen Østlandet 2018

KFUK-KFUM inviterer til Vinterfestival i Skøyen kirke! Velkommen til en helg fylt med sceneshow, seminarer, kampkveld, globalmarked, miljøfokus, gudstjeneste, gamle og nye venner og masse gøy.

Velkommen til vinterfestival i Skøyen kirke 2-4.mars

Pris og påmelding - påmeldingsfrist 16.februar

Pris: 750kr

På dette arrangementet er det krav om medlemsskap i KFUK-KFUM. Vi tilbyr ulike medlemsskap, disse kan du lese mer om her.

Påmelding skjer i KFUK-KFUM Connect ved at ansvarlig voksenleder melder på sine deltakere. Ingen kan melde seg på festivalen uten tilknytning til en gruppe. Ta kontakt hvis det er spørsmål rundt dette. Bruk den blå påmeldingsboksen som du ser til høyre i skjermbildet.

I påmeldingen ønsker vi informasjon om:

- Seminarvalg

- Samtykke til bruk av bilder til promotering (PR) av arrangementer i regi av KFUK-KFUM

- Overnatting

Avmelding

Ved avmelding etter 16.februar vil det tilfalle et administrasjonsgebyr på kr 300,-. Ved avmelding etter 27.februar må det betales full pris. 

Praktisk info

Praktisk info som sted for overnatting, pakkeliste, program og seminarfordeling blir sendt ut til deltakere.

Seminarer

Lørdag 3.mars skal vi ha noen timer med seminar. Vi har invitert mange dyktige instruktører som ønsker å dele av sin kunnskap. I påmeldingen må du velge 1,2 og 3 valg. Vi kan ikke garantere at alle får sitt førstevalg, men vi skal gjøre så godt vi kan. Vi tilbyr følgende seminarer: 

Band samspill

Liker du å spille gitar, trommer bass, piano eller et annet instrument? Meld deg på dette seminaret for å lære mer om samspill. Bandseminaret skal opptre på gudstjenesten. Ta med ditt eget instrument. Vi stiller med trommesett, tangenter og forsterkere. 

Vegetarmat

Vi kokkelerer oss frem til gode vegetariske oppskrifter, og lærer mer om hva en vegetarisk livsstil har å si for planeten. 

Gabong

Gabong er er litt avansert kortspill, men seminaret vil bli holdt av en erfaren instruktør og vil blant annet gi et innblikk i:

- Teknikker for effektiv hoderegning i gabong

- Sorteringsmetoder/hvordan holde kortene strategier for halvering, gabong, lavest snitt etc.

- Hva slags gabongmester er du?

- Drøfting av ulike scenarioer og hvordan tvilstilfeller kan løses.

- Kortstokken (type kort, antall kort, stokking, antall 2'ere etc).

Gabong er et kortspill for flere spillere. Opphavet er ukjent. 

Tro og Tvil

Et seminar hvor man tar opp de store spørsmålene rundt tro og tvil. 

Dans

Koreografien som blir innøvd skal vises på gudstjenesten på søndagen. Hvis du kan danse, tror du kan danse eller vil lære å danse så er denne dansegruppen perfekt for deg.

Hvordan redde verden - litt?

Ønsker du å finne ut mer om hva du kan gjøre for å minske ditt klimaavtrykk på planeten? Kom på seminar!

Improteater

Et seminar basert på improvisasjon. Kanskje er du skikkelig god på å improvisere eller kanskje du har lyst til å bli bedre? Uansett så er dette et seminar hvor du kanskje kommer deg litt ut av komfortsonen, heldigvis med god støtte fra andre. 

Redesign/strikking

Har du mange klær som ligger å støver i skapet, men som kanskje trenger litt nytt liv? Eller kanskje du har begynt på et strikkeprosjekt, men kommer ikke videre? Ta med deg klær og strikketøy, så skal våre dyktige instruktører hjelpe deg videre. Dette er DIY-gruppa for den som elsker å skape ting!

Showproduksjon

Lær å lag show! På showproduksjon lærer du mer om hvordan du kan hjelpe til med å sette opp en konsert eller et show med Ten Sing gruppen din. Vi går gjennom the basics og hopper videre på kreativ showutvikling. 

Lederforum

Her møtes ledere for å få litt input og for å dele erfaringer med hverandre. 


Lurer du på noe?

Ta kontakt med Tonje Hodnebrog på e-post eller mobil 906 06 167

Vi gleder oss til å se deg!