Vintertreff på Geilo

VINTERTREFF PÅ GEILO

I år tar vi en pause fra Ten Sing festivalen for å dra på vintertreff på Geilo. Det blir en rolig helg med god tid til å treffe gamle og nye venner. Det blir og underholdning, konserter, masse flotte folk, og ikke minst en lørdag i et av Norges beste skianlegg!


program:

Dette blir en mye roligere helg enn Ten Sing festivalen, med god tid til å slappe av, henge med gamle og nye venner og nyte livet. Det blir fortsatt noe program.

dag i bakken

Geilo skisenter har en av Norges beste anlegg for deg som liker nedoverbakker! Det er over 40 forskjellige nedfarter, så om du foretrekker snowboard, slalåmski, miniski eller akebrett finnes det en bakke akkurat for deg! På lørdag reiser alle som vil for å stå i bakken og bruker hele dagen før middag på dette. Dersom du ikke liker nedoverbakker eller oppoverbakker er det og mulighet for å henge i Geilo kulturkirke hvor vi skal være resten av helgen. 

konserter

Vi fortsetter suksessen fra NattCupen og oppfordrer alle gruppene til å stille med et eller to innslag til lørdagskvelden. Det kan være sang, dans, drama, video, sketsjer eller andre ting. Bare deres fantasi setter begrensninger! Kirken vi skal være i har et kjempekult kirkerom å holde konserter i.

underholdning

Ten Sing United som er vertskap sammen med kretsen har lovet å stille med underholdning på fredag etter konsertene. Hva blir underholdningen spør du? Kom til Geilo å finn det ut selv da vel! 


praktisk info:

NÅR: 10.-12. februar. 

HVOR: Geilo kulturkirke- Vi sover på en skole som er ca 15 min å gå fra kirken. 

HVEM: Medlemmer i Buskerud KFUK-KFUM. Hvis du vil ha med en venn eller venninne kan de bli medlem på vintertreffet! =) 

PRIS: Vi venter på tilbakemelding fra skolen og bakken på pris og venter derfor med påmelding og endelig pris til mandag 16.01. Hvis du skal stå i bakken koster det ekstra.

ta med:

  • et brød + et pålegg
  • sovepose og liggeunderlag
  • toalettmappe med ønsket innhold
  • klær etter behov
  • godt humør

For de som skal stå i bakken på lørdag:

  • noe som gir deg fart ned bakkene (det er mulig å leie snowboard, slalåmski, twintip +++ til kr 270)
  • varme klær til å være ute en hel dag

Reise 

TOG MOT BERGEN fra Drammen på fredag 16.18 (stopper i Hønefoss 17.10) er i Geilo 19.17. Retur på søndag kl 15.16 i Drammen 18.33

Dersom det er ønskelig med felles reise kan vi sette opp det. Gi beskjed til Turid eller Kim så ser vi om det blir en stor nok gjeng til å leie en buss. 

KONTAKT

Turid Werrum, kretssekretær:  93 03 04 85 / turid.werrum@kfuk-kfum.no

Kim Andre Vian, programkoordinator: 95 16 38 82 / kim@kfuk-kfum.no