ikon Min Connect

Om oss

Sist oppdatert: 7. mars 2023

Velkommen til KFUK-KFUM Stavanger


Har du lyst til å ha det kjekt med gamle og nye venner, få muligheter til utfolde og engasjere deg? I Ynglingen har vi mange og varierende aktiviteter for store og små. Kanskje du vil være med i Speideren der vi er mye ute i naturen, sover i telt, lager mat på bål og padler i kano. Liker du musikk kan du være med i Sky Sing og synge, danse, styre miksepulten og spille i band. KFUM Håndball og KFUM Volleyball har lag for jenter fra 5 år og oppover som trener i egen idrettshall og i tillegg har et flott utendørs sandbaneanlegg med 8 baner.

Hver onsdag har vi åpent i Treffen ungdomsklubb fra 17-21. Her kan du stikke innom når det passer, spille biljard og bordtennis, handle i kiosken eller bare slappe av.

Har du hoppet fra Hompen og handlet i Buå? Tusenvis av barn og unge har opplevd supre sommerdager på Vier, vår egen kystperle av et leirsted. Der kan du melde deg på en av de mange leirene i ferien. Stedet kan også leies i helger.

Vi har mange spennende tilbud for voksne også, sjekk ut i menyen under.

KFUK-KFUM er en kristen barne- og ungdomsorganisasjon som kjemper for unge menneskers rett til å leve og utvikle seg som hele mennesker. Bli med i et åpent trygt fellesskap der unge deltar og har innflytelse. Bli med på leir og festival! Bli medlem! Bli frivillig! Bli med å kjempe for rettferdighet og fred!

LEIE AV LOKALER

Ta kontakt på: utleie.stavanger@kfuk-kfum.no 

Ynglingen: 

  • Hæremsalen: Dag: 5000,-/Time 1000,-
  • Møterom: 500,- pr time

Ynglingehallen/KFUM idrett: Dag: 6000,- + moms/Time: 690,- + moms

Vier: Info om Vier og leieprisertil toppen
Ikon

Vi bruker informasjonskapsler for å samle brukerstatistikk fra nettsiden vår. Statistikken benytter vi for å gjøre brukeropplevelsen på nettsiden bedre. Les mer