ikon

Konfirmantlinjer

Sist oppdatert: 19. september 2022

KFUK-KFUM har utarbeidet ulike linjealternativer som Ten Sing konfirmant, Global konfirmant og SportY konfirmant.


En enkel måte å la konfirmantene påvirke egen konfirmasjonstid, er å la dem velge blant linjealternativer. Dette er nødvendig i menigheter med store konfirmantkull, og mulig der flere mindre menigheter går sammen om hele eller deler av konfirmasjonsarbeidet.


ten sing konfirmant

Dette er et godt grep for å la konfirmantene bli kjent med menighetens ungdomsarbeid. Mange menigheter bruker allerede sin Ten Sing-gruppe som utgangspunkt for en Ten Sing konfirmantlinje. KFUK-KFUM tilbyr arrangementer som Ten Sing og konfirmantgruppa kan delta på sammen som f. eks. RØST, Høst- og Vinterfestival.


sporty konfirmant

Mange dropper ut av organisert idrett i 14–16-årsalderen. Andre velger å satse mot toppidrett. Gjennom møtet med bredden av ungdom har Den norske kirke mulighet til å gi inspirasjon og være en arena for fortsatt fysisk aktivitet uten prestasjonsfokus. SportY konfirmant kan knyttes til et eksisterende SportY-arbeid i menigheten, eller danne grunnlag for etablering av en SportY-gruppe. KFUK-KFUM tilbyr cuper og andre SportY arrangementer som gruppa kan delta på.


global konfirmant

Ungdomstiden er for mange starten på politisk og ideelt arbeid for å forandre verden. Dette engasjementet har mange tilknytningspunkter til kristen tro og tradisjon. En Global konfirmantlinje gir deltakerne redskaper for engasjement knyttet til miljø og rettferdighet. «Global konfirmant»-boka kan brukes som utgangspunkt, og tematiserer blant annet skapelsen, dåp og nestekjærlighet.til toppen
Ikon

Vi bruker informasjonskapsler for å samle brukerstatistikk fra nettsiden vår. Statistikken benytter vi for å gjøre brukeropplevelsen på nettsiden bedre. Les mer