ikon

Prosjektmedarbeider

Publisert: 23. august 2022
Sist oppdatert: 23. august 2022

KFUK-KFUM Forandringshuset Drammen Sentrum søker Prosjektmedarbeider til aktiviteter for barn og barnefamilier (ettårig 30% prosjektstilling)


Vil du bidra til å skape inkluderende fellesskap og meningsfulle aktiviteter for barn og familier? Forandringshuset er KFUK-KFUM sin storsatsing på forebyggende arbeid og inkludering, og har som ambisjon å være en ledende aktør på det forebyggende feltet i Norge. 

Forandringshuset kjemper for alle barn og unges rett til å leve og utvikle seg som hele mennesker. Vårt arbeid er kontinuerlig i forandring for å sikre at det vi gjør svarer på barn og unges behov. Forandringshuset er åpent for alle som vil delta, uavhengig av kjønn, seksuell- og religiøs identitet, etnisitet, nasjonalitet og økonomisk situasjon. Vi er radikale på samarbeid og jobber for å samle gode krefter til det beste for barn og unge. Vi er til for alle unge og jobber særlig med å inkludere de av oss som av ulike grunner opplever utenforskap. 


OM FORANDRINGSHUSET

Forandringshuset startet opp i 2016 og har nå etablert aktivitet på 12 ulike lokasjoner rundt om i landet og flere nye Forandringshus er under etablering. Vi når årlig mer enn 10.000 barn og unge og er i rask vekst. Vi har en bred portefølje av aktiviteter og prosjekter innen våre tre arbeidsområder; “fritid og kultur”, “inkludering og samfunnsengasjement” og “utvikling, entreprenørskap og arbeid”.  

Forandringshuset Drammen startet opp i 2018 med aktiviteter for ungdom og har vokst raskt til å også inkludere arbeid for barn og barnefamilier. I dag har vi en stab på  4,5 årsverk og rundt 400 barn og unge er  innom våre aktiviteter hver uke. På Forandringshuset Drammen Sentrum jobber vi målrettet for å skape aktiviteter for barn og barnefamilier, og med beliggenhet midt i sentrum er det et populært sted. Hver uke har vi både faste fritidsaktiviteter og åpne møteplasser, i tillegg til arrangementer for barnefamilier 1-2 helger i måneden. Aldersgruppene vi jobber mest med er barn i 4.-7. klasse og familier med barn 0-12 år. 


ARBEIDSOPPGAVER:

 • Ansvar for planlegging og gjennomføring av faste aktiviteter i samarbeid med ansatte, frivillige og andre medarbeidere
 • Miljøarbeid og bygge gode relasjoner til deltakere på aktiviteter 
 • Låseansvar og praktiske oppgaver i forbindelse med aktivitet
 • Noen administrative oppgaver som rapportering, promotering på sosiale medier og påmeldinger / oppfølging av deltakere
 • Sette seg inn i metodene vi jobber etter og tilegne seg kunnskap om barns oppvekstvilkår og utfordringer i Drammen i dag

Grundig opplæring vil bli gitt.

OM DEG: 

 • Du er en trygg voksen, god på å bygge relasjoner og har gode kommunikasjonsferdigheter 
 • Du har noe pedagogisk kompetanse og erfaring fra arbeid med barn og unge
 • Du er gjerne student innen fag som grunnskolelærer, barnehagelærer, sosionom eller lignende utdanninger
 • Du har tid og lyst til å jobbe to ettermiddager i uken (mandag og torsdag) og en lørdag i måneden
 • Du tar ansvar, kan jobbe selvstendig og har gode samarbeidsevner
 • Du er positiv, fleksibel og tar i et tak der det trengs
 • Du brenner for at barn og barnefamilier skal ha det bra og ønsker å skape gode aktivitetstilbud hvor alle er velkommen
 • Du har gode norskkunnskaper, både skriftlig og muntlig
 • Du har kjennskap til eller ønsker å lære mer om barn og barnefamiliers levevilkår og utfordringer i Drammen i dag

Personlig egnethet vil bli tillagt vekt.

Arbeidssted vil være i Øvre Torggate 12 i Drammen sentrum og du vil rapportere til prosjektleder for Forandringshuset Drammen Sentrum. Sammen vil dere ha ansvaret for barne- og familieaktiviteter i lokalet. Arbeidstid vil i hovedsak være mandager kl. 14.00-19.30 og torsdager kl. 16.30-20.00, samt en lørdag i måneden kl. 10.30-15.30. 

KFUK-KFUM ønsker å gjenspeile mangfoldet av barn og unge som vi jobber med og for. Vi ønsker medarbeidere med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver for å bidra til enda bedre oppgaveløsning. Mangfold er en ressurs vi vil bruke i alle ledd i vår organisasjon. Vi oppfordrer derfor kvalifiserte kandidater til å søke, uavhengig av funksjonsevne, alder, kjønn, religion, etnisitet og seksuell orientering. Vi er alle en del av mangfoldet. 

 VI TILBYR: 

 • Utfordrende, varierte og meningsfulle arbeidsoppgaver
 • Et hyggelig arbeidsfellesskap med engasjerte ansatte, frivillige og ungdomscrew
 • Spennende utviklingsmuligheter
 • Lønn i henhold til KFUK-KFUM sitt regulativ og gode forsikrings- og pensjonsordninger. 

Gyldig politiattest må fremlegges. 

Ta gjerne kontakt med prosjektleder Johanne Lie Sandnes,  tlf. nr. 997 03 420 for ytterligere informasjon om stillingen. For mer informasjon om Forandringshuset, se www.forandringshuset.no eller Facebook: https://www.facebook.com/forandringshusetdrammen 

Søknad med CV sendes til personalavdeling personal@kfuk-kfum.no

Søknadsfrist er 05.09.2022

OM ARBEIDSGIVEREN

KFUK-KFUM er en kristen barne- og ungdomsorganisasjon som kjemper for unge menneskers rett til å leve og utvikle seg som hele mennesker. Med våre 25.000 deltakere og 400 grupper og virksomheter over hele landet er vi ledende på åpne og trygge fellesskap. I KFUK-KFUM kan unge mennesker være seg selv og stå opp for andre. KFUK-KFUM er en del av en global kvinne- og ungdomsbevegelse gjennom vår tilknytning til YWCA og YMCA.

til toppen
Ikon