ikon

Programarbeider Landås barnekor, 20-30 prosent stilling

Publisert: 24. august 2022
Sist oppdatert: 25. august 2022

Kunne du tenkt deg en morsom og givende deltidsjobb?
Kanskje du kan synge og dirigere litt?

Landås Barnekor utlyser én stilling fra høsten 2022. Vi er et kristent barnekor av tre grupper, delt inn etter alder. Barna er mellom 4 og 13 år. Vi synger både kristne og populære sanger, vi leker, holder konserter og er opptatt av et godt samhold i koret.

Arbeidsoppgavene vil være å lære bort sanger til barna med hjelp fra musiker / assistent, leke og ha det kjekt, og å lede koret på gudstjenester og evt.  konserter. Styret til barnekoret skal bidra med adm. støtte og praktisk hjelp. 

Oppgaver:

  • Delta på Supermandag / Åpen Barnehage i Landås kirke (med lederansvar for 3 barnekor á 30-45 min). Middag serveres til barnefamilier kl 15-17 og mat er inkludert i stillingen.
  • Tweens kl 14-1445 (10-13 år)
  • Jubalong kl 15-1545 (6-10 år)
  • Knøttekor kl 1630-17 (førskolegruppe med foreldre)

Kunne dette vært noe for deg? Kjenner du noen som passer perfekt til denne jobben? Har du noen spørsmål? Send oss en melding! Dette er superkjekt og veldig givende!

Vi venter på å høre fra akkurat DEG!

Søkere må kunne identifisere seg med KFUK-KFUM sin visjon, oppdrag og verdier. Politiattest vil bli etterspurt. Personlig egnethet vil bli tillagt vekt. Noe helgearbeid ifbm opptreden på gudstjenester må påregnes. 

KFUK-KFUM ønsker å gjenspeile mangfoldet av barn og unge som vi jobber med og for. Vi ønsker medarbeidere med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver for å bidra til enda bedre oppgaveløsning. Mangfold er en ressurs vi vil bruke i alle ledd i vår organisasjon. Vi oppfordrer derfor kvalifiserte kandidater til å søke, uavhengig av funksjonsevne, alder, kjønn, religion, etnisitet og seksuell orientering. Vi er alle en del av mangfoldet. 

Ta gjerne kontakt med daglig leder Jan Frode Sandvik (918 84 542) for mer informasjon om stillingen. 

Søknad med CV sendes: ulriken@kfuk-kfum.no 

 Søknadsfrist er mandag 29. august

Om arbeidsgiveren:

KFUK-KFUM er en kristen barne- og ungdomsorganisasjon som kjemper for unge menneskers rett til å leve og utvikle seg som hele mennesker. Med våre 25.000 deltakere, 400 grupper og virksomheter og cirka 150 ansatte over hele landet er vi ledende på åpne og trygge fellesskap. Aktivitetene er alt i fra Folkehøgskole, Åpen Barnehage, lavterskel kulturtilbud til barn og unge, Forandringshus, Ten Sing, idrettslag og et stort antall leirer over hele landet. I KFUK-KFUM kan unge mennesker være seg selv og stå opp for andre. KFUK-KFUM er en del av en global kvinne- og ungdomsbevegelse gjennom vår tilknytning til YWCA og YMCA.

Formålet til KFUK-KFUM Norge er å utvikle og ta ansvar for hele mennesket med ånd, sjel og kropp. Vi vil hjelpe mennesker å leve og vokse i tro på Jesus Kristus og mellommenneskelig forståelse, samt utfordre til engasjement og handling i kirke og samfunn, lokalt og globalt. For mer informasjon, se kfuk-kfum.no

til toppen
Ikon