ikon Min Connect

Bli med på å forme KFUK-KFUMs fremtid

Sist oppdatert: 23. september 2024

I 2014 vedtok vi en langtidsstrategi i KFUK-KFUM Norge som har vært avgjørende for vår utvikling det siste tiåret. Med den har vi nådd 40 000 barn og unge over hele landet (i 2023). Nå er tiden inne for å legge en ny strategi. 


Arbeidet mot en ny langtidsstrategi startet i begynnelsen av 2023. Vi har samlet inn data fra nesten 3000 barn, unge, frivillige og ansatte internt i organisasjonen, og vi har kartlagt situasjonen for barn og unge i dag fra et samfunnsperspektiv. Forbundsstyret legger nå frem to forslag til ny langtidsstrategi. For at denne strategien skal bli best mulig, trenger vi din hjelp!


Gi dine innspill i høringsrunden

Fra 15. september til 31. oktober inviterer vi hele organisasjonen til å delta i en høringsrunde. Nå kan du gi tilbakemeldinger på forslagene til ny langtidsstrategi. Vi har gjort det enkelt å engasjere seg – sjekk ut den digitale brosjyren vår, hvor du kan lese mer om arbeidet, se de to forslagene til ny langtidsstrategi og gi oss innspill på dem.

 

Enten du sitter alene, eller i en gruppe finnes det ulike måter å bidra på. Fra spørreskjema til workshop, det er noe for enhver. For grupper er det laget et fasiliteringsark som gjør det lett å gjennomføre. Velg det som passer best for dere!


Landsmøtet – stedet for viktige beslutninger


Datoen for Landsmøtet er satt til 13- 15 juni. Sørg for å legge det i kalenderen. Her skal vi vedta den nye langtidsstrategien. Landsmøtet er ikke bare steder hvor vi skal bestemme saker sammen, det er også en møteplass for fellesskap, inspirasjon og samarbeid.


Les mer om Landsmøtet her.




til toppen
Ikon

Vi bruker informasjonskapsler for å samle brukerstatistikk fra nettsiden vår. Statistikken benytter vi for å gjøre brukeropplevelsen på nettsiden bedre. Les mer