ikon Min Connect

Gi en gave til Deltakerfondet

Sist oppdatert: 14. mars 2024

Vi merker dessverre en økende tendens til at det er flere barn og unge som ikke har mulighet til å delta på våre aktiviteter på grunn av familiens økonomi. Dette er leit for både barn og foresatte. Derfor har KFUK-KFUM et Deltakerfond, et fond der man på en enkel måte kan søke om støtte til å delta på våre arrangementer. Deltakerfondet gjør at også de av oss som kommer fra familier med vanskelig økonomi kan være med på lik linje med andre barn og unge. Dette er utrolig viktig!

Vil du være med å «investere» i Deltakerfondet? -Og samtidig investere i barn og unges liv og fremtid? Inntekter fra denne kampanjen går direkte til Deltakerfondet. I gjennomsnitt trengs det 385,- for å gi støtte til en aktivitet for ett barn og 560,- for en ungdom. En relativt billig investering. 

Dersom du har mulighet til å gi en gave kan du vippse ønsket beløp til #126624. For å få skattefradrag for din gave må du merke vippsen med ditt navn og telefonnummer. 

TUSEN TAKK!




til toppen
Ikon

Vi bruker informasjonskapsler for å samle brukerstatistikk fra nettsiden vår. Statistikken benytter vi for å gjøre brukeropplevelsen på nettsiden bedre. Les mer