ikon

Heggen Gospel 50 år

Sist oppdatert: 22. november 2022

Kor på scene. Forsanger ved mikrofon.Heggen Gospel i Modum Kulturhus 12. november. Foto: Eivind Halås

Gratulerer Heggen Gospel med 50 år!

Heggen Gospel har over en lang periode vært en av de største Ten Sing gruppene i Norge og har betydd svært mye for svært mange gjennom 50 år. Turer, turneer, konserter og sosialt samhold og ikke minst ungdom som får slippe til som seg selv!

Tidligere kateket i Modum menighet og leder for “Gospeln” gjennom 30 år Arild Løvik, sier følgende om hvordan å lykkes med ungt ansvar og voksent nærvær: 

- Når noen kommer til oss, da er det viktig å huske dette - å se, favne og utfordre den unike tenåring, som vi har foran oss.
SE: Hei! Velkommen
FAVNE: Du passer her.  Hva har du lyst til å bidra med?
UTFORDRE: Gi oppgaver, utfordringer som passer nettopp dette unike mennesket.

- Det er viktig med denne rekkefølge, for det å bli sett og så oversett… da er det smertefullt å få utfordringer.  Eller se, favne og så glemme å gi utfordringer, da føler man seg også oversett. Den som kommer skal ikke lederen gjøre til objekt, som lederen skal forme i sitt bilde, men gi vedkommende et trygt sted å være, der han/hun/hen kan få utvikle seg selv.

I dag er det kateket Vidar Husøien og Hanna Louise Øien som tar arven videre. Fortsatt er sommerturné og internasjonale vennskap en stor del av suksessfaktoren. På tensing.no kan du se video fra en av Heggen Gospels tidligere turneer og få inspirasjon til å dra på tur! 

Vi er glade for å ha dere på laget. Tusen takk for jobben dere gjør for så mange unge! KFUK-KFUM gratulerer med jubileet og ønsker lykke til videre.

til toppen
Ikon

Vi bruker informasjonskapsler for å samle brukerstatistikk fra nettsiden vår. Statistikken benytter vi for å gjøre brukeropplevelsen på nettsiden bedre. Les mer