ikon Min Connect

Lansering av navnerapporten

Sist oppdatert: 4. mai 2022


Prosessleder Astrid Sandsmark overrekker arbeidsgruppas rapport til fungerende forbundsstyreleder Sven Larsen. Foto: Erling Smemo


viktig grunnlag for videre diskusjon


Spørsmålet om KFUK-KFUM Norge sitt navn er en sak som engasjerer bredt på tvers av aldersgrupper og geografi i KFUK-KFUM.

Saken om organisasjonens navn har vært drøftet tidligere, blant annet på Landsmøtet i 2013 og 2014. I januar 2022 nedsatte Forbundsstyret en bredt sammensatt arbeidsgruppe som hadde to viktige formål. 1) å skape en god plattform for organisasjonens videre diskusjon og beslutning i navnesaken, og 2) å gi en begrunnet anbefaling til Forbundsstyret om veien videre. 

Onsdag 4. mai overleverte arbeidsgruppen, ved prosessleder Astrid Sandsmark, sin rapport til Forbundsstyret ved Sven Larsen. 

Larsen har sett den ferdige rapporten og kommenterer den slik:

- Vi er veldig glad for arbeidet som er lagt ned i rapporten. Forbundsstyret ser frem til å gå grundig inn i den før vi vedtar hvordan saken skal behandles videre. Arbeidsgruppen fremholder som sin viktigste anbefaling at et eventuelt navneskifte vil trenge en bred og inkluderende prosess, det er noe Forbundsstyret tar på alvor.

Videre sier Larsen at arbeidsgruppa har gitt et viktig grunnlag for videre diskusjon. Rapporten belyser både kjente og mindre kjente problemstillinger, og det er viktig at det fokuseres på hvordan håndtere prosessen videre så god som mulig.

- Den bekrefter den positive veksten som har vært i organisasjonen de senere årene, men peker også på behovet for konsolidering. 


Les arbeidsgruppas rapport her:

Navnerapport.pdf

















Lyst til å lese mer om arbeidsgruppa og dens oppgave?
Vi har samlet alt fra Forbundsstyrets saksdokumenter til omdømmeundersøkelsen som ble gjort. På disse sidene er behandlingen av saken gjort tilgjengelig og åpent for alle som ønsker å vite mer.  

KLIKK HER 

til toppen
Ikon

Vi bruker informasjonskapsler for å samle brukerstatistikk fra nettsiden vår. Statistikken benytter vi for å gjøre brukeropplevelsen på nettsiden bedre. Les mer