ikon

LIV-kurs helg 2 Agder, november 2022

Publisert: 20. desember 2022
Sist oppdatert: 20. desember 2022


LiV kurs, helg 2,  4.-6.november 2022, oppsummert av Eirik Wirak:

Denne helga så var vi på Triangelhuset i Grimstad. Vi kom på fredagen, startet med litt hjemmelagde boller, frukt og kaffe og en bønn for helga, før deltakerne hadde det de skulle ha av undervisning den dagen. 

Etter undervisningen lagde både vi som var med som ledere, og noen deltakere, taco som vi koste oss med på kvelden. Vi koste oss også med forskjellige leker, som blunkeleken og tallerkenleken. Litt skader ble det, men alle hadde det gøy!


Lørdagen våknet vi, lagde frokost, og spiste. Deltakere hadde en ganske heftig undervisnings økt før lunsj og etter lunsj hadde de en ny god økt. 

Undervisningen ble ganske komprimert, for på ettermiddagen dro vi til Dyreparken og var med på et ekstraordinært årsmøte til BURIA (Barne og ungdomsrådet i Agder). Det var en interessant opplevelse. 

Da årsmøtet var ferdig, fikk vi omvisning i Dyreparken, og fikk hilse på slange, dåhjort og giraff. Etter omvisninga  fikk vi en bedre middag i restauranten på hotellet.


Etter at alt opplegget i Dyreparken var ferdig, lasta vi oss inn bilene igjen og kjørte tilbake til Triangelhuset, hvor vi fortsatte med lekene fra dagen før, og grip mikrofonen.

Søndagen våknet vi og igjen lagde frokost, før det var tid for helgas siste økter med undervisning, før vi spiste lunsj, ryddet huset og dro hjem.


Kretsen takker Kristine Toft og Freddy Berg for god undervisning. Vi vil også gi en stor takk til de flotte unge kretsstyre medlemmene Elias Sælsbråten Vågsnes, Julie Forsdal og Eirik Wirak som var med som ledere denne helga, og på alle de andre LiV-helgene.

til toppen
Ikon

Vi bruker informasjonskapsler for å samle brukerstatistikk fra nettsiden vår. Statistikken benytter vi for å gjøre brukeropplevelsen på nettsiden bedre. Les mer