ikon

Presentasjon av kretsstyret for KFUK-KFUM Agder 2023

Publisert: 22. juni 2023
Sist oppdatert: 22. juni 2023

På årsmøtet i KFUK-KFUM Agder 28. mars 2023 fikk vi hele 8 nye supre medlemmer til kretsstyret vårt. Det vil jo dessverre også si at noen sluttet, men heldigvis tok vår stødige leder, Solveig Fiskaa gjenvalg, slik at hun kan være med å gi alle de nye en god innføring i arbeidet vårt. Det var også veldig gledelig at vi har hele 7 medlemmer under 20 år. Dette tror vi er en direkte avkastning av de siste årenes LIV-kurs, og vi synes det er så stas! Tror og håper at det skal bli en jilt styre å sitte i for alle!

Av de som ble valgt inn for perioden 2022-2024 så har Elias Sæslbråten, Julie Forsdal og Eivind Tobiasen søkt om permisjon fordi de reiser bort på skole til høsten, så fra august 2023 har vi følgende personer i styret:

Solveig Fiskaa:

Solveig, 42 år gammel Barbu-jente (Arendal.) Ser frem til et nytt år som leder for kretsstyret i KFUK-KFUM Agder krets. Har sittet i styret i to år og synes det har vært to inspirerende og lærerike år. Har blitt kjent med mange hyggelige folk og ikke minst mange unge som tar i et tak og jobber for mottoet vårt "Vær deg selv, stå opp for andre." Ellers, dvs  når jeg ikke er på jobb som rådgivende ingeniør hos Asplan Viak, liker jeg å være sammen med familien min som består av mannen min, Amund og våre to barn Johan på 4 år og Berger på 7 år. Vi er også med i KM Kluzz i Barbu. I fjor var vi med for første gang på KFUK-KFUM sommerleir på Risøya og vi gleder oss til å reise dit igjen i år.

Ulrik Lien Jomaas:

Mitt navn er Ulrik, og jeg kommer fra Tromøya utenfor Arendal. Jeg er 17 år, og går VG2 realfag på Arendal videregående skole. Siden ungdomsskolen har jeg vært aktiv i TenSing Tromøy og i resten av ungdomsarbeidet i menigheten. Gjennom det siste året har jeg deltatt på ledertreningskurset «LiV» som har vært i regi av kretsen. I kretsstyret ser jeg frem til å arrangere dette, samt diverse leirer for andre unge.

Arild Hovda:

Leder for Grimstad KFUK-KFUM, ønsker å være med å tilrettelegge for gode, fine og kristne aktiviteter for barn og unge i Agder, som en del av den Norske Kirke. Er gift og har to barn.

Henrik Nærdal:

Jeg er en 41 år gammel arendalitt som er ny i styret. Har fått K/M-verdiene inn i blodet gjennom oppveksten i 6.Arendal KFUM, Barbu Ungdomsklubb og Appell Ten Sing. I dag driver jeg kiosk i Arendal, og er ivrig mannskorsanger. Har gjennom både jobb og K/M sett hvor viktig det er å gi ungdom ansvar, og hvor mye man vokser på dette.

Daniel Bergmann:

Mitt navn er Daniel og kommer fra Barbu menighet. Jeg er 16 år, og går vg1 medie og kommunikasjon på Sam eyde vgs. Jeg har vært i barbu menighet så lenge jeg kunne husket men Siden 8 klasse har jeg gått i appell tensing der jeg både har sunget og vært tekniker, og igjennom det siste året som har vert har jeg deltatt på LIV det er et ledertreningskurs som har vert i regi av kretsen. I krets styret ser jeg frem til å være med på å gjøre endringer og arrangere diverse leirer for andre barn og ungdom.

Nora Hansen:

Mitt navn er Nora jeg kommer fra Tromøya, utenfor Arendal. Jeg er 16 år, og går VG1 på Restaurant og Matfag på SamEyde. Gjennom det siste året har jeg deltatt på «LIV» som er et lederkurs i regi av kretsen. I kretsstyret gleder jeg meg til å arrangere LIV og andre leirer for andre.

Og som vara har vi:

Ragnhild Torsvik:

Ragnhild Torsvik 47 år. Jeg har vært med i KFUK-KFUM siden jeg begynte i Barbu ungdomsklubb i 1988. Videre var jeg med i Appell Ten Sing, og med klubben og Ten Sing dro vi på utallige små og store turer. Dette var et fantastisk ungdomsmiljø å være en del av. Der fikk jeg venner for livet. Etter at jeg ble voksen har jeg også alltid hatt en tilknytning til denne viktige og gode organisasjonen. Jeg har barn som har vært med og er med i Ten Sing, og hver sommer drar vi på familieleir på Knattholmen. KFUK-KFUM skaper gode fellesskap for mennesker i alle aldre. Jeg har tidligere hatt en periode i kretsstyret i Agder og i nåværende periode er jeg varamedlem.

Thea Vågsnes Sælsbråten:

Mitt navn er Thea og jeg kommer fra Tromøya, en øy utenfor Arendal. Jeg er 17 år og går studiespesialisering VG1 på Arendal Videregående. Siden jeg startet på ungdomsskolen, har jeg sunget i koret i Tensing Tromøy og deltatt på andre ungdomsaktiviteter i menigheten. Det siste året har jeg deltatt på lederkurset "LIV" og diverse leirer som KM arrangerte. Mitt engasjement inn i styret er å fremme KM sitt ungdomsarbeid og være med på å arrangere "LIV-kurs" og diverse andre leirer.

Cathrine Borgen:

Jeg er en ekte KFUK-KFUM’er og har vært med på det meste i KM. Jeg bor i Lillesand, men har tidligere vært aktiv  i Asker og Bærum krets og Bjørgvin krets i mange år. Nå jobber jeg på NLA Høgskolen, Gimlekollen, der jeg blant annet underviser økonomi- og ledelsesstudenter i etikk.  Fritiden fylles med mye forskjellig; gøy og moro på fjellet, i skogen og på sjøen. På sjøen kan du finne meg som frivillig mannskap på redningsskøyta Askeladden. I tillegg har jeg et sterkt engasjement i Lillesand menighet som nestleder i menighetsrådet.

Øystein Neegaard:

Jeg er en 47 år gammel mann, gift og tre flotte barn. Var aktiv i klubb og ten sing i oppveksten i Arendal. Har fortsatt med engasjement for barn og unge som lærer og skolesjef. Heier på alt det flotte arbeidet som gjøres rundt barn og unge i K/M!


Ta gjerne kontakt med oss i styret dersom du har noen ideer, lurer på noe eller har noen tilbakemeldinger til kretsen!

til toppen
Ikon

Vi bruker informasjonskapsler for å samle brukerstatistikk fra nettsiden vår. Statistikken benytter vi for å gjøre brukeropplevelsen på nettsiden bedre. Les mer