ikon

Ukas Frivillige

Sist oppdatert: 27. januar 2022

2022 er frivillighetens år!

Norges viktigste lagarbeid skal feires! Hele dette året vil vi fokusere på de fantastiske menneskene som legger ned tid og krefter for at barn og unge skal få ta del i trygge og gode fellesskap. Vi er takknemlige over å ha frivillige som deltar i alt fra lokalt til internasjonalt arbeid. ALLE er viktige for at KFUK-KFUM klarer å nå ut til så mange som vi gjør!  

Gjennom hele året ønsker vi å trekke frem frivillig arbeid på nettsidene og i sosiale medier. Vi ønsker å hylle en person, en enhet eller en type aktivitet. På denne måten kan vi vise potensielt nye frivillige alt de kan bidra med, og forhåpentligvis få enda flere med på laget. 

Her kommer du inn!

Det er en utrolig bredde i organisasjonen, derfor trenger vi hjelp til å finne frivillige å vise frem. "Ukas frivillige" kan være enkeltpersoner, eller det kan være grupper dersom det er ønskelig. Først og fremst gjør vi dette for å løfte frem heltene våre som får KFUK-KFUM Norge til å gå rundt, samtidig ønsker vi å inspirere og engasjere ved å løfte opp mangfoldet av frivillighet og oppgaver.  

Hjelp oss gjerne med å feire de som fortjener det mest! Om du har en person, enhet eller gruppe i tankene så ta kontakt med marked@kfuk-kfum.no 

Dette blir bra!

til toppen
Ikon