ikon Min Connect

Et tilbakeblikk på sommeren 2022

Sist oppdatert: 16. september 2022

Foto av barn som leker i skogen












Den deilige sommertiden er på hell, men før høsten slår inn for alvor ønsker vi å oppsummere KFUK-KFUM-sommeren.

I perioden juni til august har aktivitetene våre rundt omkring i hele landet samlet til sammen over 7000 barn og unge - det er helt fantastisk! 

Bak hvert smil og fornøyde deltaker står det engasjerte og gode folk som gir av sin tid og energi, nemlig våre frivillige. I sommer har vi hatt 236 frivillige i sving for at barn og unge skal få oppleve trygge felleskap og arenaer, og hvor de kan få minner for livet. 60 av disse var på RØST-festivalen som varer i fem dager. Prosjekt Nettverk på Forandringshuset Drammen har hatt et variert tilbud med pridegrupper, ukrainsk meetup og fotballsommer, gaming og pizzakvelder. På ForAlle festivalen i Haugesund har det vært 1000 barn og unge innom i løpet av de tre ukene den avholdes! 

Vi er stolte og glade for at så mange unge har valgt å delta på våre aktiviteter. Det vitner om at KFUK-KFUMs arbeid treffer unge og er relevant og viktig. Nå er det høst og vi gleder oss til å se hva den bringer! 

Foto av dans og sceneshow.


til toppen
Ikon

Vi bruker informasjonskapsler for å samle brukerstatistikk fra nettsiden vår. Statistikken benytter vi for å gjøre brukeropplevelsen på nettsiden bedre. Les mer