ikon

Ambassadørprogram

Sist oppdatert: 8. november 2021

Ambassadørprogrammet - organisasjonens unge stemmer

Du kan være med på å fronte og forme budskap på hva vi mener i KFUK-KFUM og på vegne av alle unge medlemmer som vi representerer. Programmet består av opplæring og oppfølging i tilknytning til oppgaven som ambassadøren påtar seg. De fleste type oppgaver vil lyses ut via annonse på nettsidene og i sosiale medier. Da får alle engasjerte unge mennesker som deltar i ulike aktiviteter i KFUK-KFUM anledning til å søke. 

Ambassadører vil bli tilbudt relevant opplæring i forhold til hvilken oppdrag og oppgave som skal gjennomføres. Opplæring skjer primært i et fellesskap med andre som skal gjøre det samme eller like oppgaver. Det er et mål at deltakelse i Ambassadørprogrammet skal gi et utbytte både til deltakeren og til organisasjonen. Derfor vil ambassadører blir godt fulgt opp både før, under og etter en representasjon.

Som en del av et globalt nettverk har KFUK-KFUM tilgang til seter i mange viktige møterom. Eksempler på det er Klimatoppmøtet, FNs Kvinnetoppmøte, Europeisk YMCA eller verdensforbundet til YMCA. Dette er eksempler på delegatposter en ambassadør kan delta på. I nasjonal sammenheng er møteplasser som konferanser, stormøter, nettverkssamlinger, Arendalsuka eller som talsperson for et tema eller ditt interessefelt  i LNU eksempler, og helt lokalt kan møter med samarbeidspartnere, deputasjoner eller politiske allianser være arenaer for ambassadører.

til toppen
Ikon