ikon

Tjellholmen leirsted

Sist oppdatert: 22. mars 2022

Tjellholmen leirsted eies og drives av Norges KFUK-KFUM Østfold krets, og ligger nydelig til på en øy i Hvaler-skjærgården. Leirstedet har en kapasitet på ca.100 sengeplasser og kan benyttes fra 15.april til 15.oktober. Ønsker du å leie ? Ta kontakt med bestyrer Birgit Johannessen på telefon 950 01 764 eller mail: tjellholmen@kfuk-kfum.no for nærmere opplysninger/avtale om leie av stedet!


HVOR LIGGER TJELLHOLMEN LEIRSTED?

Tjellholmen ligger i Hvaler kommune, Østfold.


HVORDAN KOMME SEG TIL TJELLHOLMEN?

Følg riksvei 108 fra Fredrikstad mot Hvaler,når du kommer til Spjærøy følg skilting til Sand/Sydengen, alt etter hvor du har avtalt henting. Derifra er det ca.10 min med Tjellholmens båt.


Buss:
Linje 6: Hvaler - Fredrikstad - Råde - Oslo Se busstider via Nettbuss sine nettsider

TIMEkspressen linje 6 kjører 17 avganger mandag - fredag med noen færre avganger lørdag og søndag. TIMEkspressen linje 6 kjøres av Nettbuss Østfold.

Hvis du skal til Sydengen: si til bussjåføren at du skal til Skjærhalden og at du skal gå av ved Bekkene. Når du står ved busstoppet på Bekkene så kan du se skiltet til Sydengen.Følg veien rett frem, helt ned til vannet.

Hvis du skal til Sand sier du at du skal til Skjærhalden og går av ved Sand holdeplass. Fra holdeplassen går du over veien og ned til Sand marina, og venter ved restauranten.


PARKERING

På Sydengen finnes det en parkering Tjellholmen leier, og har plass til 10 biler. På Sand marina disponerer Tjellholmen ingen parkeringsplasser.


FASILITETER ?

Peisestue
– har flere sovehytter, spisesal, peisestue, kapell, sanitæranlegg
– har egen sandstrand, kanoer,robåter, fotball- og volleyballbane
– flotte muligheter for både ute- og inne-aktiviteter


FØLG OSS PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM

Vi har en Facebookside som vi jevnlig oppdaterer, Følg oss på Facebook. Du finner også mange bilder av aktivitetene på Tjellholmen på Instagram, se #tjellholmen.

til toppen
Ikon