Aktivitetsforslag fra KFUK-utvalget

En hilsen fra kfuk-utvalget

Mange har nå mye mer tid hjemme enn vi vanligvis har. Her har vi i KFUK-utvalget laget tre forslag til hva man kan bedrive tiden med hjemme. Gjerne bruk #YWCAQuarantine hvis du deler noe på sosiale media!

KFUK-Speiderne 100 år - kle deg som en KFUK-speider

i år er det 100 år soden KFUK-speideren startet opp i Norge! Gå i klesskapet eller opp på loftet og let fram noen plagg. Uniformen deres var brun g bestod av skjorte og skjørt, men her er det bare kreativiteten som setter grenser. Send bilder til KFUK-utvalgets e-post kfuk-utvalget@kmspeider.no / kfuk-utvalget@kfuk-kfum.no og vi setter det sammen til en collage som en del av jubileumsfeiringen!


Gruble

Inviter noen venner til å spille Gruble over Messenger, Zoom eller lignende.
En person leder aktiviteten ved å velge bokstaver for hver runde og holder tiden, for eksempel 2 minutter per runde. For vher runde får man en bokstav man setter inn øverst i skjemaet og fyller inn ord i alle kategoriene. Bokstavene er bare eksempler, kategoriene er forslag dere gjerne kan bruke!

Lag en matrett fra et annet KFUK-land

KFUK er en verdensomspennende organisasjon og har dermed et stort kulturmangfold. her er tre matretter fra tre land der det er KFUK-arbeid!

Last gjerne ned dokumentet