Bli med på en uforglemmelig reise til Bangladesh

Er du reiselysten og ønsker oppleve hvordan våre partnere jobber for å få folk ut av fattigdom? KFUK- KFUM Global inviterer deg med på en uforglemmelig reise til Bangladesh i februar! Du får et unikt møte med KFUKs fantastiske arbeid og oppleve vakre solnedganger, spennende mat og  sightseeing. Reiseleder er tidligere kretssekretær i Buskerud, Turid Werrum, som har samarbeidet med Bangladesh KFUK siden 1998. 

Foto: KFUK-KFUM Global

Turid fikk i vår kongens fortjenestemedalje for sin mangeårige innsats for barn og ungde i Buskerud og Bangladesh. Nå er hun pensjonist og vil gjerne ta deg med til Bangladesh!

Bangladeshturen er for deg som vil se hvordan en av KFUK-KFUM Global sine partnere jobber og hva giverkronene går til og som ønsker å oppleve områder hvor vanlige folk lever, også slumområder, trygt ledsaget av YWCA-arbeidere som er elsket og respektert der. Vi skal besøke KFUK i Dhaka, Chittagong, Comilla og Savar, og blant annet se på deres gratisskoler, låne- og sparegrupper og tekstilverksteder. 

- Det å se ildsjelene i KFUK og hvor mye de får ut av pengene vi gir, kan kanskje sammenlignes litt med Brødunderet på Jesu tid, de får så enormt mye mer ut av hver krone enn vi får her hjemme, sier reiseleder Turid Werrum. Jeg håper at de som blir med får oppleve at det nytter og er utrolig meningsfylt å dele, og at de sitter igjen med et inntrykk av at klart verden kan forandre meg.

PRIS OG PÅMELDING

Pris: Kr 14.500 i tomannsrom (+kr 2.000 m/enerom) v/påmelding innen 01.10, og 15.500 etter den tid hvis plass. 

Prisen dekker 

  • flyreisa tur/retur Oslo-Bangladesh, med kost, losji og all reising i Bangladesh. 
Det som ikke dekkes, er 

  • reise t/r Gardermoen
  • vaksiner
  • forsikring
  • visum til Bangladesh (50$). 
OBS! Alle må ha gyldig pass til minst september 2018.

Påmelding innen 01.10. til turid.werrum@kfuk-kfum.no med navn (akkurat slik det står i passet ditt), fødselsdato, mobil og postadresse.  DU kan også ringe   930 30 485

Foreløpig program for turen: 

Fredag 16.02.18: avreise fra Gardermoen via Istanbul til Dhaka (som ligger 5 timer foran oss). Vi kjøper visum på flyplassen. Lørdag 17.02: ankomst Dhaka. Etter et par timers hvile besøker vi Dhaka YWCA, m/skole, klima-klubb, CraftCenter, Hostel for studenter, Beauty Parlor, Baby-Care og bakeri. Og litt shopping. 

Søndag 18.02 besøker vi Savar KFUK + et gamlehjem som Dhaka KFUK driver der. Hvis tid tar vi også turen innom Nasjonalmonumentet.  

Mandag 19.02 reiser vi enten til Chittagong eller Gopalgonj YWCA. Om kvelden møter vi styret deres. 

 Tirsdag 20.02 besøker vi noen av prosjektene til YWCA, gratisskole, spare- og investeringsgrupper. 

 Onsdag 21.02 opplever vi Morsmålsdagen. 

 Torsdag 22.02 går turen tilbake til Dhaka, kanskje med et besøk til den norske ambassaden der. 

 Fredag 23.02 slapper vi av litt, og prøver å gjøre det dere vil, siste innkjøp…

 Lørdag 24.02 reiser vi fra Dhaka om morgenen, og kommer til Oslo om kvelden.

Pris: 14.000 kr ved påmelding innen 20/9, 15.000 kr ved påmelding innen 20/10,  og 16.000 kr innen 20/11. Prisen inkluderer flybillett og all reising, mat og overnatting i Bangladesh. Ønsker du enkeltrom koster det 1000 kr ekstra. 

Påmelding/mer info: Ta kontakt med reiseleder Turid Werrum på turid.werrum@kfuk-kfum.no eller