Favoritter fra Ten Sing-seminar i Musikkbanken

Sigrids Don't kill my vibe og Kirk Franklins 123 Victory slo skikkelig godt an på årets Ten Sing-seminar! Nå ligger noter på disse to låtene klare til nedlastning i Musikkbanken, og flere kommer om kort tid.

 DOn´t kill my vibe : - Verdens hotteste låt

Don't  kill my vibe er blant annet beskrevet som «…verdens hotteste låt…» av BBC Radio. Sangen blander rolige partier med effektive brudd, «hooks» og ikke minst energiske refreng. Den egner seg, som en god poplåt skal, både som full musikkproduksjon, og som en nedstrippet akustisk sang med piano. Denne fleksibiliteten gjør det til en perfekt Ten Sing låt som kan fungere like godt med fullt band, som uten.

Ifølge Sigrid selv handler hitlåten om en fyr hun jobbet musikalsk med i studio, men kan like gjerne handle om en kjæreste som står i veien, eller det å være ung og møte motstand fra etablerte voksne.  

-123 Victory :  - kjempemorsom å synge

123 Victory er en gospel-pop låt med hip-hop vibber. Klassisk feelgood Kirk Franklin-sang som får deg til å danse og synge med. 

Kirk Franklin er en av de fremste moderne gospelleverandørene og har gitt grunnlag for mange Ten Sing hiter. 123 Victory er intet unntak og er med andre ord ideell for bruk i Ten Sing. 


Bli abonnent i Musikkbanken

Musikkbanken er KFUK-KFUMs notetilbud til Ten Sing og Tween Sing. For en fast sum i året får gruppa ubegrenset tilgang til å laste ned noter og lyd spesielt tilpasset barne- og ungdomskor. 


For å opprette abonnement på musikkbanken, send en e-post til musikkbanken@kfuk-kfum.no

Les mer om Musikkbanken